Trpím a nevím co s tím - průjem v těhotenství

Anonymní
30.6.18 16:51

Trpím a nevím co s tím

Ahojte, zkusím se zeptat tady jestli mi někdo neporadí, protože už nevím, co by mi mohlo pomoci. Jsem v 7. měsíci a od pondělí mám neustálý průjem. Začalo to v noci z neděle na pondělí, to jsem byla asi 8× a myslela jsem si, že jsem něco špatného snědla, ale od té doby chodím ve dne v noci 2× do hodiny. Včera jsem byla na pohotovosti, dali mi nějaké čípky a smectu, jinak to prý musím do porodu vydržet. Ta smecta zabere tak na dvě hoďky, ale pak znova a po zavedení čípku musím okamžitě. Jsem jen na černém čaji a piškotech, ale stejně jde většina ven. Dnes jsem už i dvakrát zvracela. Nic mě nebolí, jen mám takový zvláštní žaludek, jako ´´na vodě´´.
Poradíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linamati
30.6.18 16:55
@Anonymní píše:
Ahojte, zkusím se zeptat tady jestli mi někdo neporadí, protože už nevím, co by mi mohlo pomoci. Jsem v 7. měsíci a od pondělí mám neustálý průjem. Začalo to v noci z neděle na pondělí, to jsem byla asi 8× a myslela jsem si, že jsem něco špatného snědla, ale od té doby chodím ve dne v noci 2× do hodiny. Včera jsem byla na pohotovosti, dali mi nějaké čípky a smectu, jinak to prý musím do porodu vydržet. Ta smecta zabere tak na dvě hoďky, ale pak znova a po zavedení čípku musím okamžitě. Jsem jen na černém čaji a piškotech, ale stejně jde většina ven. Dnes jsem už i dvakrát zvracela. Nic mě nebolí, jen mám takový zvláštní žaludek, jako ´´na vodě´´.
Poradíte někdo?

Ahoj, já měla to samý před cca 14 dny. Bylo mi řečeno že musím alespoň něco vypít jinak mě doktor pošle do nemocnice na infúze. Mě pak pomohli kyselé meruňky. Tak zkus nejíst.. ( 2 dny se nic nestane ) nebereš těhotenské vitamíny? A pij třeba jen vodu nebo nepomohlo by ti cucat led - Coca Cola?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.18 16:59
@Linamati píše:
Ahoj, já měla to samý před cca 14 dny. Bylo mi řečeno že musím alespoň něco vypít jinak mě doktor pošle do nemocnice na infúze. Mě pak pomohli kyselé meruňky. Tak zkus nejíst.. ( 2 dny se nic nestane ) nebereš těhotenské vitamíny? A pij třeba jen vodu nebo nepomohlo by ti cucat led - Coca Cola?

Právě, že jsem od pondělí nic nejedla, to mi bylo strašně zle. ve středu mi bylo líp tak jsem snědla suchý rohlík, ten jsem hned vyblila a zase nic nejedla až dnes ty piškoty. Piju vodu, čaj, ale po cole mě nadýmá. Mě doktor řekl, že pokud piju tak do nemocnice nemusím, jenom kdyby se to zhoršilo.

• Citovat
  • Upravit
Linamati
30.6.18 17:04
@Anonymní píše:
Právě, že jsem od pondělí nic nejedla, to mi bylo strašně zle. ve středu mi bylo líp tak jsem snědla suchý rohlík, ten jsem hned vyblila a zase nic nejedla až dnes ty piškoty. Piju vodu, čaj, ale po cole mě nadýmá. Mě doktor řekl, že pokud piju tak do nemocnice nemusím, jenom kdyby se to zhoršilo.

Jo to jo. Jestli alespoň trochu vypiješ.. tak prostě nejez. Zatím nejez a uvidíš jak to bude dál.. a třeba džusy. . ? Minerálky?

• Citovat
  • Upravit
6945
30.6.18 17:31

@Linamati s minerálkou souhlasím zkusím vypít neperlivou minerálku (aspoň do sebe dostat minerály),a pokud pozřeš tak mrkev ucpává, zkus vypít mrkvovou štávu
PS: pokud piješ obyčejnoou vodu bez minerálůů tak na ní se vykašli a kup si s minerály :), ty se doporučují při průjmu
až budeš něco moc pozřít a nebude ti zle, tak může zkusit začít s rýží, mrkví, :)

Příspěvek upraven 30.06.18 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
30.6.18 17:35
@tumpach píše:
@Linamati s minerálkou souhlasím zkusím vypít neperlivou minerálku (aspoň do sebe dostat minerály),a pokud pozřeš tak mrkev ucpává, zkus vypít mrkvovou štávu

Právě. Zkus alespoň něco. Pár dní bez jídla neumřeš;-)

• Citovat
  • Upravit
406
30.6.18 17:38

Mrkev, jablka, rýže… základ diety při průjmech. Svarit a pít tu vodu při pokojové teplotě, pokud ji udržís, tak zkusit i sníst tu kaši. Nejvíce pomáhá ten šlem z rýže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.6.18 17:40

Tu colu musíš vyprchanou ale studenou. Klíííd, nějakej bacil, to bude v poho. S prostředním synem jsem taky měla v těhu virózu takovouhle, s tím pupkem se děsně divně blije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.6.18 17:58

Já být tebou vezmu si černé uhlí. Mě to na tyhle virózy neskutečně zabírá. Pročistí střeva a zastaví průjem. Dávkování podle návodu. Zkusit mátový čaj, dělá dobře na podrážděný žaludek. Obojí se může v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
30.6.18 18:03

Sušené borůvky, u nás zabírají všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.6.18 18:30

Já tohle měla před 14 dny a byl to teda mazec. Mě to teda šlo vrchem i spodem a trvalo to asi pět dní, i když ještě dneska nejsem O.K.
Doporučuju černé uhlí a Smectu, i když z té její chuti jsem nejdřív vrhla :D Pak ale pomohla. Ať je brzy líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí