Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aho holky, zakládám toto téma i když je tu dost podobných, ale nepodařilo se mi do žádné se zapojit.
Já bych dneska měla být 5+5. MS jsem měla dostat 11.4. Zatím je mi dobře, žádné těhu přiznaky na sobě nepocituji, snad jen nafouklý žaludek, a trošku prsa když chodím bez „šprundy“, ale to je možná i tím, že i bez těhu je mám větší. K dr. jdu v pondělí, je to sice brzo, ale v listopadu jsem měla ZT, tak pro jistotu, třeba už něco uvidí, nebo alespoň podle krve a možná mi dá tabletky na udržení ![]()
Budu ráda, když se ke mě někdo přidá ![]()
A kdy jsi mela posledni MS? Ja mela dostat 10.4 a jsem 4+3. Tak mi to nejak nevychazi.
Vítejte,
tak jsem si to přepočítala a máš pravdu, jsem taky 4+3
omlouvám se za mystifikaci, asi mě spletl ten 5tt.
Moc vám gratuluji k mimiskům. A jak se teda máte?
Ahojky ráda bych se k Vám přidala, asi před dvěma dny jsme zjistila, že jsme v 5+1
a chtěla bych se k vaši diskusi přidat ![]()
Ahoj holky, pridavam se, momentalne jsem 5+5.u lekare jsrm byla 5+1 a videl pouze gestacni vacek… jelikoz jsem po 2 ZT, sla jsem bez odkladu k lekari, jinak ta brzka navsteva za to nestoji
driv nez 8tt bych nesla. ty stresy, ze na utz, neni nic vidrt… je lepsi pockat a prijit a videt to komplet i se srdickem ![]()
To je pravda, ja jsme měla kontrolu a tam mi řekl, že jsme těhula, ale že mám přijít za 14 dní. To čekání je hrozné, nejhorší je, že mi napsal hned neschopenku, protože dělam na rizikovém pracovišti, takže o tom pořad přemýšlím ![]()
Omlouvam se ze rusim. Jen jsem nakoukla a vzpomnela si jak jsem byla nervozni ja a 14 dni bylo dlouhych jako rok
Ted nevim co bych dala za kontroly po 14 dnech a ne cekat vzdy mesic. Uvidite ze to utece a bude v vse v poradku. Ja nez se rozkoukala tak jsem v 19 tt.
Jinak preji prijemne tehu bez nevolnosti a zdrava ditka ![]()
Jo jo bez nevolnosti
tak to asi ne. Je mi skoro celý den zle a točí se mi hlava ![]()
Tak to me mrzi a mozna ze se radsi klidim abych jeste nedostala.
mela jsem to stesti ze ja az na maly briskoo tehotenstvi poradne ani nevim
Ne promin nemyslela jsem to zle
jen zrovna dneska je mi fakt na nic.
Ahoj holky, tak ja jsem dneska 4+6tt vcera jsem byla na utz a byl tam videt jen vaceka na dalsi jdu za 3 nedele, tak doufam, ze tam bude uz neco videt ![]()
Jestli chceš můžeš se přidat na „Termín porodu leden 2014“ je nás tam víc ![]()