Macmiror a bolest v břicha

976
12.4.13 12:14

macmiror a bolest v břicha

Ahoj holky. Prosím o radu.
Včera mi můj gyn napsal macmiror na zánět. Od noci mě bolí v podbříšku. Řekla bych jak kdybych to měla dostat. Po tý bobuli prvně hnědej výtok a pak jasně žlutej. Ten žlutej vím že je normální, už jsem je jednou kdysi zaváděla… Ale nebolelo mě břicho a to hnědý co ze mě vyteklo v noci vypadalo jako špinění. Ty bobule mají taky hnědou barvu. Měla jste to taky tak některá???
Doktor mě včera i prochmatnul a čípek ok, jsem 21tt.
Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
12.4.13 12:20

Brala jsem macmiror asi 2×v těhotenství, ale nikdy mě po něm nebolelo v podbřišku. to máš asi spojené s tím zánětem. být tebou, tak bych se poradila s doktorem. přeju ať je vše v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
2017
12.4.13 12:45

Já měla s braním macmiroru na zánět šílený bolesti břicha a teplotu. No nějak jsem si to hned nespojila s tím, takže jsem asi 3 dny tuším brala. Pak po konzultaci s gyndařem jsem ho vysadila a bolesti i teplota ustaly. Dostala jsem nový léky a bylo mi řečeno, že jsem zřejmě alergická na nějakou látku v něm obsaženou.

Ale asi jsem ti moc nepomohla, protože si psala, že si ho už jednou brala a bylo to v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.4.13 12:50

Hnědej výtok a poté žlutý je naprosto normální ;) s těmi bolestmi si nejsem jistá mě po nich nic nebylo… :nevim: Pokud si tím nejsi jistá rozhodně to prober s dr kor když jsi těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
12.4.13 12:53
@LucciaMaty píše:
Já měla s braním macmiroru na zánět šílený bolesti břicha a teplotu. No nějak jsem si to hned nespojila s tím, takže jsem asi 3 dny tuším brala. Pak po konzultaci s gyndařem jsem ho vysadila a bolesti i teplota ustaly. Dostala jsem nový léky a bylo mi řečeno, že jsem zřejmě alergická na nějakou látku v něm obsaženou.Ale asi jsem ti moc nepomohla, protože si psala, že si ho už jednou brala a bylo to v pohodě :nevim:

Ja si nejsem jista jestli to byl zrovna macmiror. Je to uz asi 3 roky co jsem to brala. Vim ze uz jsem brala neco co barvilo takhle zlute a ten nazev je podobny, ale ruku do ohne za to nedam.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky