Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Holky určitě takových témat existuje hodně.. ale objevila jsem // a myslela jsem, že se nějak přidám, jen že všude je přes 100 stránek a než bych to přečetla, asi bych porodila
Tak že, jsem normální holka,
je mi 20 let a momentálně jsem ve 4+6tt (plánované)
…
Budu moc ráda, když se sem přidáte a budeme moci jít krůček po krůčku spolu
a sdílet příjemné věci
i starosti ![]()
@zanetka2712 - Ahojky Vítám
Tobě také gratuluji… kolik Ti je let
jestli se můžu zeptat ![]()
Ahoj, ja sem objevila // taky v breznu, dnes jsemw8+5,podarilo se po roce a 3.IUI ![]()
@Lenny.sunny je mi 30 let, jednoho chlapečka doma už máme jou mu 4 roky, nám se podařilo až po třech letech tak doufám, že všechno dopadne dobře
@Lenny.sunny Ahojky
gratuluju k těhotenství
Mi je taky 20 a 2 // jsem objevila asi 4 dny z5
Jak se cítíš?:)
Ahoj holky, jestli můžu, tak se k vám taky přidám
Zatím ještě anonymně, pořád to nemusí vyjít, ale těhotenský test jsem našla 8.4. a podle těhotenské kalkulačky čekáme dáreček 23.12. ![]()
Hanča
Gratuluji všem ![]()
@Luca91 - Tak to opravdu stálo hodně nervů… jsi moc silná… ![]()
@zanetka2712 - Moc držím palečky… uvidíš.. že dopadne ![]()
@Telny - no tak to jsme na tom nějak podobně
já jsem je objevila taky 4 dny z5
byl tam duch.. tak jsem na to koukala jak puk.. protože jsem si dělala testy ještě 2 dny před a nic tam nebylo,
tak jsem je vyhodila.. a jak jsem tam objevila
(toho ducha).. hned jsem prohrabávala koš a našla jsem i na těch předešlých
ale opravdu slabounký čárečky
.. jen že jsem si ho ani nevšimla ![]()
A už jste to někomu řekly nebo čekáte až bude za Váma kritické období (to je cca ten 11 tt)? ![]()
Anonymko jasně přidej
To tady budeme mít asi všechny Vánoční dárečky ![]()
@Lenny.sunny Jo jo..já si test udělala jen tak ze srandy…mela jsem chvili zpoždění, a tak nějak divne od žaludku mi bylo…a když sem si ho dělala, byly tam vidět už krásně čárky
…a já to řekla doma a kamarádkam…i když vím, že se to rozkecávat nemá…právě o tom nechci moc nikde mluvit, abych něco nezakřikla… ![]()
Děkuju za přivítání
Jinak abych se malinko představila, je mi 23, jsem vdaná a s manželem už máme doma jedno dítko, kterému bude příští týden rok
Takže pokud dáreček vyjde, budeme mít dítka 20měsíců od sebe. A teda obě dítka se nám povedly hned na první pokus ![]()
Hanča
Ahojte holky, já objevila // ve středu, dnes jsem opět testovala, čárka trochu zesílila, ale do ms mi zbývá 5 dní. Jinak to bude naše třetí plánované miminko, doma mám 15. letého syna a ročního synáčka.
![]()
@EBI Jé, taky budete mít rozdíl mezi dětmi 20 měsíců
Já osobně jsem na to zvědavá, jak to budeme zvládat.
Hanča
@Anonymní píše:
@EBI Jé, taky budete mít rozdíl mezi dětmi 20 měsícůJá osobně jsem na to zvědavá, jak to budeme zvládat.
Hanča
no musíme to zvládnout ![]()
my jsme to tak uspíšily kvůli věku. ![]()
A co nějaké těhotenské příznaky, už máte?
Já mám teda nafouklý podbřišek, když si vezmu něco upnutého, tak se bříško rýsuje a odpoledne mi bývá lehce nevolno a točí se mi dost hlava, jinak zatím nic.
Hanča