Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
12.4.13 09:05

@Telny - no tak to máme opravdu podobné :potlesk: No jinak já to řekla mamce, příteli a jedné kamarádce… ale bojím se to přesně zakřiknout ;) Zrovna na dnešek jsem pozvala své kamarádky i s jejich partnery na večeři a že popijeme.. jen že ted?! 8o Netuším co si mám vymyslet nebo jen to na rovinu říct no já nevim :P

@EBI - Moc velká gratulace :mavam: Tak alespoň už víš co tě čeká :jazyk: a co doma byla asi velká radost? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 09:05

No na to že mi zvtrdla prsa, občas se mi zvedne žaludek a nějaká ty bolesti bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 09:07

Ahoj.
Taky bych se připojila. ;) Jsem 5+5 a // jsme našla v pondělí. Je mi 28 a máme doma dvouletého chlapečka. Vyšlo nám to na 2. pokus, tak jsem ráda. Anonym proto, že to ještě raději nechci šířit a mám na emiminu známé.
 Háša

• Citovat
  • Upravit
245
12.4.13 09:08

Hani :lol: já zatím teda žádný nevolnosti.. ani bolení hlavy… ale spíše únava :dance: a co je nejlepší tak zvětšení prsou :think: o číslo už včera jsem letěla mamce ukrást vetší podprdu… ale jestli to takhle půjde dál budu muset na nákup ;)
Už jste volaly na Gyndu? :palec: Potvrdit to překvápko? :srdce: Já jsem objednaná v 6 tt což je 23.4. na Ultz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:09

Hášo vítáme.. jistě to chápu :potlesk: gratuluji… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 09:11

@Lenny.sunny Tak jasně, já tě chápu..a já bych to i řekla :)…já byla na gyndě předevčírem a paní doktorka mi to potvrdila :) váček je hezky v děloze :)…a jinak…u mě už se dostavily i nevolnosti…zatím sem teda nezvracela, ale nemužu skoro nic sníst..nic do sebe nedostanu…nemám vůbec na nic chut.. :( ale přitom mi knourá v břiše a mám hlad jako pra*e :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 09:11

Mě to potvrdil doktor v 5+4 tt, 6+1 jsme měli :srdce: a na další ko jdu 26.4. už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 09:12

@Lenny.sunny Jo, únava je taky znát, chodím to zalomit už kolem desáté večer :D Ještěže syn spí celou noc.
Já plánuju jít na gyndu asi 2.-3. května, to bych měla být v 7. týdnu, tak doufám, že už bude vidět i srdíčko :srdce: A taky doufám, že je dáreček tam kde má být a že je tam jeden :mrgreen: Dvojčátka by byla taky krásná, ale bojím se náročnosti.
 Hanča

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 09:13

Také všem gratuluju a doufám, že nám to všem dobře dopadne. Na gyndu plánuju jít až v 8tt, aby už bylo srdíčko. Mám to daleko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 09:14
@Anonymní píše:
Ahoj.
Taky bych se připojila. ;) Jsem 5+5 a // jsme našla v pondělí. Je mi 28 a máme doma dvouletého chlapečka. Vyšlo nám to na 2. pokus, tak jsem ráda. Anonym proto, že to ještě raději nechci šířit a mám na emiminu známé.
Háša

Já taky zatím anonymně, pokud nepřijde mrcha, tak v pondělí se odtajním :mrgreen: A vítej :mavam:
 Hanča

• Citovat
  • Upravit
245
12.4.13 09:17

Dámy nechci Vám tady něco hanit 8) Ale srdíčko je vyvinuto 5+5tt a v 6tt už je krásně vidět.. samozřejmě u každýho to může být jinak ale podle dr. a na netu všech možných článků by to tak mělo být.. aby spíš jste měly jistotu čím dříve se zkontrolovat tím lépe :) teda můj názor :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 09:17

Ahoj holky, tak se pridávám :) je mi 20 a // jsem objevila v úterý. Měla bych být kolem 5tt, ještě nevím, na další kontrolu jdu za 2 týdny. A jak se cítíte? Nějaké změny nebo podobně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 09:18

Já mám stejný názor, radči zajít dřív, já teda šla brzo bála jsem se aby bylo tam kde by mělo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 09:19

@Verunka93 Tak to jsme na tom asi stejně :) taky mi je 20, // jsem objevila v utery a na kontrolu mam přijít za 2 týdny :D..a jinak…já nemám na nic chut…skoro nic nemužu sníst…zatím sem nezvracela…ale nevolnost je nevolnost :( a copak ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:20

@Verunka93 - Vítáme tě :potlesk: a gratuluji :kytka: Tak to máš podobný :dance: No já taky cca 11 dní jdu na gyndu pro potvrzení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí