Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Telny - no tak to máme opravdu podobné
No jinak já to řekla mamce, příteli a jedné kamarádce… ale bojím se to přesně zakřiknout
Zrovna na dnešek jsem pozvala své kamarádky i s jejich partnery na večeři a že popijeme.. jen že ted?!
Netuším co si mám vymyslet nebo jen to na rovinu říct no já nevim ![]()
@EBI - Moc velká gratulace
Tak alespoň už víš co tě čeká
a co doma byla asi velká radost? ![]()
No na to že mi zvtrdla prsa, občas se mi zvedne žaludek a nějaká ty bolesti bříška
Ahoj.
Taky bych se připojila.
Jsem 5+5 a // jsme našla v pondělí. Je mi 28 a máme doma dvouletého chlapečka. Vyšlo nám to na 2. pokus, tak jsem ráda. Anonym proto, že to ještě raději nechci šířit a mám na emiminu známé.
Háša
Hani
já zatím teda žádný nevolnosti.. ani bolení hlavy… ale spíše únava
a co je nejlepší tak zvětšení prsou
o číslo už včera jsem letěla mamce ukrást vetší podprdu… ale jestli to takhle půjde dál budu muset na nákup ![]()
Už jste volaly na Gyndu?
Potvrdit to překvápko?
Já jsem objednaná v 6 tt což je 23.4. na Ultz ![]()
@Lenny.sunny Tak jasně, já tě chápu..a já bych to i řekla
…já byla na gyndě předevčírem a paní doktorka mi to potvrdila
váček je hezky v děloze
…a jinak…u mě už se dostavily i nevolnosti…zatím sem teda nezvracela, ale nemužu skoro nic sníst..nic do sebe nedostanu…nemám vůbec na nic chut..
ale přitom mi knourá v břiše a mám hlad jako pra*e ![]()
Mě to potvrdil doktor v 5+4 tt, 6+1 jsme měli
a na další ko jdu 26.4. už se těším
@Lenny.sunny Jo, únava je taky znát, chodím to zalomit už kolem desáté večer
Ještěže syn spí celou noc.
Já plánuju jít na gyndu asi 2.-3. května, to bych měla být v 7. týdnu, tak doufám, že už bude vidět i srdíčko
A taky doufám, že je dáreček tam kde má být a že je tam jeden
Dvojčátka by byla taky krásná, ale bojím se náročnosti.
Hanča
Také všem gratuluju a doufám, že nám to všem dobře dopadne. Na gyndu plánuju jít až v 8tt, aby už bylo srdíčko. Mám to daleko.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Taky bych se připojila.Jsem 5+5 a // jsme našla v pondělí. Je mi 28 a máme doma dvouletého chlapečka. Vyšlo nám to na 2. pokus, tak jsem ráda. Anonym proto, že to ještě raději nechci šířit a mám na emiminu známé.
Háša
Já taky zatím anonymně, pokud nepřijde mrcha, tak v pondělí se odtajním
A vítej ![]()
Hanča
Dámy nechci Vám tady něco hanit
Ale srdíčko je vyvinuto 5+5tt a v 6tt už je krásně vidět.. samozřejmě u každýho to může být jinak ale podle dr. a na netu všech možných článků by to tak mělo být.. aby spíš jste měly jistotu čím dříve se zkontrolovat tím lépe
teda můj názor ![]()
Ahoj holky, tak se pridávám
je mi 20 a // jsem objevila v úterý. Měla bych být kolem 5tt, ještě nevím, na další kontrolu jdu za 2 týdny. A jak se cítíte? Nějaké změny nebo podobně? ![]()
Já mám stejný názor, radči zajít dřív, já teda šla brzo bála jsem se aby bylo tam kde by mělo být
@Verunka93 Tak to jsme na tom asi stejně
taky mi je 20, // jsem objevila v utery a na kontrolu mam přijít za 2 týdny
..a jinak…já nemám na nic chut…skoro nic nemužu sníst…zatím sem nezvracela…ale nevolnost je nevolnost
a copak ty? ![]()
@Verunka93 - Vítáme tě
a gratuluji
Tak to máš podobný
No já taky cca 11 dní jdu na gyndu pro potvrzení ![]()