Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenny.sunny Jé to se máš, že ti je dobře
…já mívám nevolnost…prostě nemam na nic chut a je mi tak nějak divně a na
zatím sem teda nezvracela..a doufam, že ani nebudu..
…jinak prsa mam taky zvětšene a citlivé…na slané se skoro nemužu podívat…a nejvic mi chutna sladke
což je uplně strašné ![]()
Týýý jo zvracení kvůli vitamínům, tak hlavně, že jsi na to přišla z čeho to je. Já mám zase nehorázný hlad, chut na všechno možné, ale opravdu víc jím
Abych nebyla na konci jako koule.
Mně je taky špatně po Mamavitu
, ale přišla jsem na to, že je to ok, když ho sním zároveň s večeří a pak si lehnu, ráno nezvládám, taky jsem zvracela…
@NNNikol - Vítám tě koukám že jsme tady samé mladé maminy.. to je dobře ![]()
@Lupa - Vítej… tak to je o to větší gratulace…
jojo… tak to máme stejné ![]()
@Telny - No tak to ti nezávidím.. a jak jsem řekla soucítím s tebou
Ale neboj brzy to má přestat ![]()
@NNNikol - To si přesně taky říkám.. jak více jim.. tak přítel na mě… že jím už pomalu víc než on a to je v celku nemožné ale já mám pořád hlad
a to nejde… přejít protože jsem jak běsnící strašidlo ![]()
No docela mě udivuje, že je tady tolik mladých maminek v dnešní době kdy se preferuje spíš ta VŠ karierá, neříkám, že je to špatně, ale já to takhle nechci. Mám jiné priority
Fákt spíš tíhnu k té rodině a už se na to moc těším. I když musím říct, že ty dvě čárky mě docela zaskočily, když to bylo růžové na bílem, tak to bylo fakt jiné než o tom jen mluvit ![]()
Ahojki, tak já se k Vám teda přidávám
13. 4. jsem taky našla na testu // a jsem z toho nadšená ![]()
Ahoj chtěla bych se přidat, včera jsem našla 2// podle kalkulačky mi vychází dáreček na 23.12
Jinak je mi taky 20 a příští týden mám první ultrazvuk ![]()
Jé holčiny to jsem fátk moc ráda, že jsme se tu sešly všechny mladé maminy..
které si nenechaly rozmluvit, že na rodinku mají dost času…
já osobně… říkám, že tohle je každého věc soukromá,
ale já vím že svůj život si chci přožít… jako mladá mamina,
která má na to všechno ještě dost sil a vůle…
a pak si v klidku ve 40
užívat život
protože děti mi odejdou z domu
a začíná teprve pořádná párty…
kdy na to už mám věk
mám na to rozum
a hlavně vím už že jsem si vše co jsem chtěla splnila
Tak to abych dala do oběhu nějakou tabulku kde všichni napíšeme o sobě protože mě už se to tady docela plete
co vy na to.. nevadilo by to? Kdyby jste cokoliv nechtěly vyplnit.. prostě to nevyplníte ![]()
Sepsala jsem to čekáme na schválení.. jakmile mi to pošlou dávám to sem ![]()
Ahoj holky,
ráda bych se k vám taky přidala. Mám za sebou spontánní potrat, další MS už nepřišla a já jsem objevila //
Už jsem byla na dvou ultrazvucích a zatím vše v pořádku, podle výpočtu kalkulačky bych měla rodit 4.12., takže teď se modlím, aby se to dobře vyvíjelo a žádná komplikace nepřišla, protože co jsem si pročítala tyhle stránky, tak mají holky za sebou různé příběhy a možné je opravdu všechno. Ale my se teď radujeme z mimča na cestě. Jinak je mi 26 a zatím žádné dítě nemám, tohle bude první
Kdy vám vychází termíny? Budeme mít krásné dárečky před Vánocemi ![]()