Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
17.4.13 10:34

@Lenny.sunny Jé to se máš, že ti je dobře :)…já mívám nevolnost…prostě nemam na nic chut a je mi tak nějak divně a na :poblion: zatím sem teda nezvracela..a doufam, že ani nebudu.. :oops:…jinak prsa mam taky zvětšene a citlivé…na slané se skoro nemužu podívat…a nejvic mi chutna sladke :twisted: což je uplně strašné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.4.13 10:37

Týýý jo zvracení kvůli vitamínům, tak hlavně, že jsi na to přišla z čeho to je. Já mám zase nehorázný hlad, chut na všechno možné, ale opravdu víc jím :-P Abych nebyla na konci jako koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.4.13 10:39

Mně je taky špatně po Mamavitu :), ale přišla jsem na to, že je to ok, když ho sním zároveň s večeří a pak si lehnu, ráno nezvládám, taky jsem zvracela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.13 10:43

@NNNikol - Vítám tě koukám že jsme tady samé mladé maminy.. to je dobře :dance:

@Lupa - Vítej… tak to je o to větší gratulace… :potlesk: jojo… tak to máme stejné ;)

@Telny - No tak to ti nezávidím.. a jak jsem řekla soucítím s tebou :( Ale neboj brzy to má přestat ;)

@NNNikol - To si přesně taky říkám.. jak více jim.. tak přítel na mě… že jím už pomalu víc než on a to je v celku nemožné ale já mám pořád hlad :jazyk: a to nejde… přejít protože jsem jak běsnící strašidlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 10:45

@Lenny.sunny Děkuji..snad už to brzo přejde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.4.13 10:48

No docela mě udivuje, že je tady tolik mladých maminek v dnešní době kdy se preferuje spíš ta VŠ karierá, neříkám, že je to špatně, ale já to takhle nechci. Mám jiné priority :-)Fákt spíš tíhnu k té rodině a už se na to moc těším. I když musím říct, že ty dvě čárky mě docela zaskočily, když to bylo růžové na bílem, tak to bylo fakt jiné než o tom jen mluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
17.4.13 12:00

Ahojki, tak já se k Vám teda přidávám ;) 13. 4. jsem taky našla na testu // a jsem z toho nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verika1993
17.4.13 12:10

Ahoj chtěla bych se přidat, včera jsem našla 2// podle kalkulačky mi vychází dáreček na 23.12 :-) Jinak je mi taky 20 a příští týden mám první ultrazvuk :-)

• Citovat
  • Upravit
1869
17.4.13 12:11

@KaCinDa jůůůůůů moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
17.4.13 13:05

Mě je 21, tak se dívám, že všechny jsme tu mladé těhulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.13 13:24

Jé holčiny to jsem fátk moc ráda, že jsme se tu sešly všechny mladé maminy.. :* :srdce: :potlesk: které si nenechaly rozmluvit, že na rodinku mají dost času… :poblion: já osobně… říkám, že tohle je každého věc soukromá, :dance: ale já vím že svůj život si chci přožít… jako mladá mamina, :kytka: která má na to všechno ještě dost sil a vůle… :pankac: a pak si v klidku ve 40 :srdce: užívat život :dance: protože děti mi odejdou z domu :roll: a začíná teprve pořádná párty… :pankac: kdy na to už mám věk ;) mám na to rozum :jazyk: a hlavně vím už že jsem si vše co jsem chtěla splnila :lol: Tak to abych dala do oběhu nějakou tabulku kde všichni napíšeme o sobě protože mě už se to tady docela plete :jazyk: co vy na to.. nevadilo by to? Kdyby jste cokoliv nechtěly vyplnit.. prostě to nevyplníte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 13:34

@Lenny.sunny to je super napád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verika1993
17.4.13 13:36

Souhlasím :)

• Citovat
  • Upravit
245
17.4.13 13:38

Sepsala jsem to čekáme na schválení.. jakmile mi to pošlou dávám to sem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.4.13 13:46

Ahoj holky,
ráda bych se k vám taky přidala. Mám za sebou spontánní potrat, další MS už nepřišla a já jsem objevila // :-) Už jsem byla na dvou ultrazvucích a zatím vše v pořádku, podle výpočtu kalkulačky bych měla rodit 4.12., takže teď se modlím, aby se to dobře vyvíjelo a žádná komplikace nepřišla, protože co jsem si pročítala tyhle stránky, tak mají holky za sebou různé příběhy a možné je opravdu všechno. Ale my se teď radujeme z mimča na cestě. Jinak je mi 26 a zatím žádné dítě nemám, tohle bude první :-) Kdy vám vychází termíny? Budeme mít krásné dárečky před Vánocemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí