Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
17.4.13 20:12

Ale tak holky, myslete trochu pozitivně… je sice pravda, že každá z nás má plno obav a strachů, že by to mohlo špatně dopadnout, ale myslete na to, že čas utíká strašně rychle a za chvíli si budeme povídát, jak nás to malé v bříšku kope a hezky roste ;) takže hlavu vzhůru a pozitivní myšlenky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.4.13 20:16

@katuska ne ne, nemám, na gyndu se chystám až 30.4., nechci plašit zbytečně moc brzo, myslím, že by mě to akorát stresovalo, 30. bych dle ms měla být 6+3, to už by na utz mělo být něco vidět…zatím to vím jen díky testům

na hlavu to je, i když nechci, tak se sleduju, tuhle mě bolí břicho, tak koukám na wc jestli není krev atd. atd… ale to je holt mateřský úděl „strachovat se“

Budu Ti rozhodně držet palečky, aby ms nedorazila  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 20:17

@Verunka93 Ale je to trošku divné, když ty jsi v 7tt…a já v 6tt..a u mě už byl vidět váček 9.4…a u tebe ne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 20:19

@Lupa taky budu moc držet palečky, ať je vše tam, kde má :hug: já taky furt hlídám wc, tampon po ruce radši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
17.4.13 20:20

Já byla u doktorky v úterý, jsem 4+5 dneska, sice nic neviděla, ale brala mi krev a pozvala si mě na příští týden, že už to půjde hezky vidět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 20:23

Háša
@Verunka93, hele o mě si mysleli, že jsem synkova starší sestra i v sedmadvaceti. Ty si to teda dokumentuješ. :)

@katuska_m, mám cyklus 32 dní a 2 dny zpoždění GS mamatest nic a // až 5 dní zpoždění Clearblue.

@Lupa, je to regulérní čárka. :palec:

A k přenášení, je to individuální, malý se mi narodil 38+6 a kamarádka druhého přenášela, co dítě, to individualita. To samé i vývoj srdíčka. Někdo má ovulaci 10. den, někdo 16. to se pak i srdíčko objevuje později. Nestresujte se, mimčům to nepomůže. Jsem ráda, že mám skřítka, nestíhám mít hloupé nápady, plně mě zaměstnává. Dneska prohlásil: „Já jsem tak nešťastnej, nedostal jsem bonbonek.“ Láskou bych ho sežrala. Tohle z něj padá ve 26 měsících. :lol:

• Citovat
  • Upravit
371
17.4.13 20:24

@Telny No, říkám, dle poslední MS to tak je, ale myslím, že ovulka byla dýl, právě kvůli rozhozenému cyklu :think: Proto jsem zvědavá, co řekne doktorka… Takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 20:30

Háša
No jo, dokumentuji :D Kdybych tomu sama nevěřila :mrgreen: Kdyžtak mi pak napiš SZ, abychom se případně domluvily :D Ale někdy je to opravdu děsivý, třeba když mě zastaví policajti, tak se diví, že mám občanku, to samé v obchodech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 20:33

Háša: díky za uklidnění, aspon mala nadeje ve mě je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.13 20:53
@KaCinDa - máš pravdu už se na to moc těším :)

@Verunka93 -já taky.. ale byly slaboučký tak jsem je vyhodila.. :P ale mám jich za sebou asi 25 :lol:

@katuska_m -našla jsem už 4 dny před ms ;) ale opravdu ducha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 20:56

@Lenny.sunny já u posledního těhu taky ducha už před vynecháním a v den ms krásné//… no zítra koupím testy, ty co mám doma jsou jakési no name a buh vi co je to za citlivost.. tim se malinko uklidnuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.4.13 07:09
@katuska_m - to víš že jo… je lepší koupit nový a nechat si poradit a doporučit :D já mám 2 krásné čárky až 8 dní po vynechání… nějak se uhnižďuje pomalu doufám, že to nic neznamená :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
18.4.13 07:51

Tak koukám, že se to tady pěkně rozjíždí já jsem dle doktorky 6 týden PM byla 28.2 a srdíčko už bylo krásně vidět. Taky mám porád strach i když tím, že jsem viděla to :srdce: jsem se trošičku, ale fakt jen trošičku uklidnila. Mě docela bolí v podbříšku, pořád takové tlaky. Ale podle DR. je vše zatím v pořádku a nemám plašit, tak se teda snažím neplašit. :) No nic já si valím lehnout mám po noční :-P Dnes má být opravdu krásně, tak at z toho dne něco mám až se vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.4.13 08:00

@NNNikol - Všechno chce klid… dobře to dopadne neboj… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
18.4.13 08:34

Ve kterém týdnu teda jde vidět to srdíčko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie