Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale tak holky, myslete trochu pozitivně… je sice pravda, že každá z nás má plno obav a strachů, že by to mohlo špatně dopadnout, ale myslete na to, že čas utíká strašně rychle a za chvíli si budeme povídát, jak nás to malé v bříšku kope a hezky roste
takže hlavu vzhůru a pozitivní myšlenky ![]()
@katuska ne ne, nemám, na gyndu se chystám až 30.4., nechci plašit zbytečně moc brzo, myslím, že by mě to akorát stresovalo, 30. bych dle ms měla být 6+3, to už by na utz mělo být něco vidět…zatím to vím jen díky testům
na hlavu to je, i když nechci, tak se sleduju, tuhle mě bolí břicho, tak koukám na wc jestli není krev atd. atd… ale to je holt mateřský úděl „strachovat se“
Budu Ti rozhodně držet palečky, aby ms nedorazila ![]()
@Verunka93 Ale je to trošku divné, když ty jsi v 7tt…a já v 6tt..a u mě už byl vidět váček 9.4…a u tebe ne… ![]()
@Lupa taky budu moc držet palečky, ať je vše tam, kde má
já taky furt hlídám wc, tampon po ruce radši ![]()
Já byla u doktorky v úterý, jsem 4+5 dneska, sice nic neviděla, ale brala mi krev a pozvala si mě na příští týden, že už to půjde hezky vidět ![]()
Háša
@Verunka93, hele o mě si mysleli, že jsem synkova starší sestra i v sedmadvaceti. Ty si to teda dokumentuješ. ![]()
@katuska_m, mám cyklus 32 dní a 2 dny zpoždění GS mamatest nic a // až 5 dní zpoždění Clearblue.
@Lupa, je to regulérní čárka. ![]()
A k přenášení, je to individuální, malý se mi narodil 38+6 a kamarádka druhého přenášela, co dítě, to individualita. To samé i vývoj srdíčka. Někdo má ovulaci 10. den, někdo 16. to se pak i srdíčko objevuje později. Nestresujte se, mimčům to nepomůže. Jsem ráda, že mám skřítka, nestíhám mít hloupé nápady, plně mě zaměstnává. Dneska prohlásil: „Já jsem tak nešťastnej, nedostal jsem bonbonek.“ Láskou bych ho sežrala. Tohle z něj padá ve 26 měsících. ![]()
@Telny No, říkám, dle poslední MS to tak je, ale myslím, že ovulka byla dýl, právě kvůli rozhozenému cyklu
Proto jsem zvědavá, co řekne doktorka… Takže tak…
Háša
No jo, dokumentuji
Kdybych tomu sama nevěřila
Kdyžtak mi pak napiš SZ, abychom se případně domluvily
Ale někdy je to opravdu děsivý, třeba když mě zastaví policajti, tak se diví, že mám občanku, to samé v obchodech ![]()
@KaCinDa - máš pravdu už se na to moc těším![]()
@Verunka93 -já taky.. ale byly slaboučký tak jsem je vyhodila..
ale mám jich za sebou asi 25
@katuska_m -našla jsem už 4 dny před ms
ale opravdu ducha
@Lenny.sunny já u posledního těhu taky ducha už před vynecháním a v den ms krásné//… no zítra koupím testy, ty co mám doma jsou jakési no name a buh vi co je to za citlivost.. tim se malinko uklidnuju ![]()
@katuska_m - to víš že jo… je lepší koupit nový a nechat si poradit a doporučitjá mám 2 krásné čárky až 8 dní po vynechání… nějak se uhnižďuje pomalu doufám, že to nic neznamená
Tak koukám, že se to tady pěkně rozjíždí já jsem dle doktorky 6 týden PM byla 28.2 a srdíčko už bylo krásně vidět. Taky mám porád strach i když tím, že jsem viděla to
jsem se trošičku, ale fakt jen trošičku uklidnila. Mě docela bolí v podbříšku, pořád takové tlaky. Ale podle DR. je vše zatím v pořádku a nemám plašit, tak se teda snažím neplašit.
No nic já si valím lehnout mám po noční
Dnes má být opravdu krásně, tak at z toho dne něco mám až se vyspím.