Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Telny máš pravdu, ale s pozitivním myšlením půjde všechno líp! já jsem si do nových začátků ty černé myšlenky zakázala ![]()
@katuska_m Mě to test ukázal až když jsem měla tři týdny zpoždění, takže Ti nepovím, který den cyklu, měla jsem ho dost rozhozený z předchozího vyvolávání MS injekcemi Agolutinu ![]()
@Telny - Toho názoru jsem také… stane se co se má stát a ty nenaděláš nic!
TeĎ nám nezbývá nic jiného než jen doufat! ![]()
@Verunka93 - Máš hezky vyřádkovaný
to jsem moc nestihla
jen tohle ![]()
@katuska_m - Já jsem našla 8.3. Ducha… a od té doby.. se nám to zvýrazňuje ![]()
@Lenny.sunny Já byla toho 9. tak v šoku, že jsem počurala hned tři testy a pak se mi hromadili na okně a a já je porovnávala, jak čárka sílí
A až když se na parapet na WC nevešly, tak jsem je nalepila na papír ![]()
@Verunka93 Jééééé, já byla 8.4 tak vyhukaná, že jsem počůrala 3 testy
9.4 jsem si dělala další a hned ten den byla u gyne…a od te doby jsem nic nedelala…ale asi si jeden zítra cvičně zkusím ![]()
Mě hlavně zajímalo jestli jste měly pozitivní testík až po vynechání měsíčků nebo už před… na uklidnění, že se ty // ještě objeví ![]()
Ahojky,
tak jsem pročítala Vaše příspěvky a je krásné, jak je tu hodně mlaďoučkých maminek. Já tedy taky nejsem typ, co by šel po kariéře, studium mě baví, ale kariéru si chci budovat v oboru mateřství
, mně je tedy 26 (v říjnu mi bude 27), takže už taková mladice nejsem, ale o mimčo už se nějakou dobu snažíme…
Holky, nepřijde Vám ta čárka na testu slabá?
jak jsem po té revizi, tak jsem dost vyjukaná… dost se bojím, aby se zamlklé těhu neopakovalo, ale snad ne, když si k nám mimi našlo cestu skoro přirozenou cestou…
Hezký večer a krásné rostoucí pupíčky L.
@Telny Já byla taky hned druhý den u gynekoložky, nic vidět nebylo, jen rychle rostoucí sliznice a brali mi krev, kde se potvrdilo hCG. Takže jsem byla moc šťastná a objednali mě na úterý příští týden, tak snad už by mohlo být vidět ![]()
@Verunka93 u mě už byl vidět váček
..a krev mi brali taky, ale nečekala jsem na vysledky..tak uvidim
ale proužek je silny, váček je videt tak snad… ![]()
@Telny já měla právě něco přes 300 jednotek hCG, takže začátek, ale moc se těším, až něco uvidím
Jó, já taky nečekala na výsledky, volala jsem si druhý den ![]()
@Lupa ahojky, tak teď čtu, že tě potkal stejný osud se zamlklinkou
je to teď o nervy, že? ale testíky máš krásné. četla jsem, že testovat bys měla ob den a stejným testem, že hCG stoupá ob den. takž čárečka ti pěkně tmavne! bude to dobré ![]()
@katuska m.. je to hrozný, snažím si to nepřipouštět a myslet pozitivně, ale strach mám, až uvidím na utz, že je vše tak jak má být, tak se trochu uklidním, ale myslím, že první tři měsíce budou krušné
… doufám, že tentokrát to ale vyjde a budeme mít doma krásný vánoční dáreček… já jsem právě dneska 31 den cyklu, ale tím, že mám PCO, tak cyklus nemám pravidelný, pouze s medikací…takže se to těžko počítá, ale poslední ms jsem měla 16.3.2013 a následně 2. nebo 3. 4.2013 proběhla ovu (hlídala jsem to po clostilbegytu ovu testama)
budeme si vzájemně držet pěsti ![]()
@Lupa tak já měla ms až 27. 3. a ovu 8.4., tak u mě je asi brzy na spekulace
ale mám krátké cykly, tak ms čekám tento víkend, tak snad se jí nedočkám
je to o nervy docela, že? celé těhotenství se maminky jen strachují a pak vlastně i celý život
a ty už máš těhu potvrzené, nebo jak na tom jsi?