Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
17.4.13 19:34

@Telny máš pravdu, ale s pozitivním myšlením půjde všechno líp! já jsem si do nových začátků ty černé myšlenky zakázala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 19:35

@katuska_m Mě to test ukázal až když jsem měla tři týdny zpoždění, takže Ti nepovím, který den cyklu, měla jsem ho dost rozhozený z předchozího vyvolávání MS injekcemi Agolutinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 19:37

@katuska_m jo jo přesně tak, už na to nemyslím'! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.13 19:38

@Telny - Toho názoru jsem také… stane se co se má stát a ty nenaděláš nic! :nevim: TeĎ nám nezbývá nic jiného než jen doufat! :roll:

@Verunka93 - Máš hezky vyřádkovaný :potlesk: to jsem moc nestihla :jazyk: jen tohle :mavam:

@katuska_m - Já jsem našla 8.3. Ducha… a od té doby.. se nám to zvýrazňuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 19:43

@Lenny.sunny Já byla toho 9. tak v šoku, že jsem počurala hned tři testy a pak se mi hromadili na okně a a já je porovnávala, jak čárka sílí :) A až když se na parapet na WC nevešly, tak jsem je nalepila na papír :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 19:51

@Verunka93 Jééééé, já byla 8.4 tak vyhukaná, že jsem počůrala 3 testy :mrgreen: 9.4 jsem si dělala další a hned ten den byla u gyne…a od te doby jsem nic nedelala…ale asi si jeden zítra cvičně zkusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 19:55

Mě hlavně zajímalo jestli jste měly pozitivní testík až po vynechání měsíčků nebo už před… na uklidnění, že se ty // ještě objeví :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.4.13 19:55

Ahojky,

tak jsem pročítala Vaše příspěvky a je krásné, jak je tu hodně mlaďoučkých maminek. Já tedy taky nejsem typ, co by šel po kariéře, studium mě baví, ale kariéru si chci budovat v oboru mateřství :), mně je tedy 26 (v říjnu mi bude 27), takže už taková mladice nejsem, ale o mimčo už se nějakou dobu snažíme…
Holky, nepřijde Vám ta čárka na testu slabá? :) jak jsem po té revizi, tak jsem dost vyjukaná… dost se bojím, aby se zamlklé těhu neopakovalo, ale snad ne, když si k nám mimi našlo cestu skoro přirozenou cestou…

Hezký večer a krásné rostoucí pupíčky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 19:56

@Telny Já byla taky hned druhý den u gynekoložky, nic vidět nebylo, jen rychle rostoucí sliznice a brali mi krev, kde se potvrdilo hCG. Takže jsem byla moc šťastná a objednali mě na úterý příští týden, tak snad už by mohlo být vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 19:57

@katuska_m Tak duchové byli ještě před vynecháním, to jo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.13 19:58

@Verunka93 u mě už byl vidět váček :)..a krev mi brali taky, ale nečekala jsem na vysledky..tak uvidim :) ale proužek je silny, váček je videt tak snad… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.13 20:00

@Telny já měla právě něco přes 300 jednotek hCG, takže začátek, ale moc se těším, až něco uvidím :)Jó, já taky nečekala na výsledky, volala jsem si druhý den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 20:00

@Lupa ahojky, tak teď čtu, že tě potkal stejný osud se zamlklinkou :-( je to teď o nervy, že? ale testíky máš krásné. četla jsem, že testovat bys měla ob den a stejným testem, že hCG stoupá ob den. takž čárečka ti pěkně tmavne! bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.4.13 20:06

@katuska m.. je to hrozný, snažím si to nepřipouštět a myslet pozitivně, ale strach mám, až uvidím na utz, že je vše tak jak má být, tak se trochu uklidním, ale myslím, že první tři měsíce budou krušné :-)… doufám, že tentokrát to ale vyjde a budeme mít doma krásný vánoční dáreček… já jsem právě dneska 31 den cyklu, ale tím, že mám PCO, tak cyklus nemám pravidelný, pouze s medikací…takže se to těžko počítá, ale poslední ms jsem měla 16.3.2013 a následně 2. nebo 3. 4.2013 proběhla ovu (hlídala jsem to po clostilbegytu ovu testama)
budeme si vzájemně držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
17.4.13 20:11

@Lupa tak já měla ms až 27. 3. a ovu 8.4., tak u mě je asi brzy na spekulace :-( ale mám krátké cykly, tak ms čekám tento víkend, tak snad se jí nedočkám :oops: je to o nervy docela, že? celé těhotenství se maminky jen strachují a pak vlastně i celý život :) a ty už máš těhu potvrzené, nebo jak na tom jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí