Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verunka93 mno ten babyplan mi koupila mamka a stal 222,– a je tam 30 tablet…ale mamča mi toho kupovala hodně, i nějake to calibrum na 2 a 3 trimestr…:) ale ten samotny babyplan stal tech 222,– ![]()
@Verunka93 Tak to máte super
my s přítelem jsme spolu rok, zasnoubeni jsme od záři…a mame jenom auto
a možná seženeme byt…jinak bydlíme u mojich rodicu…mame obrovsky baraček..tak se tu zatím vejdeme
…a přeju hodně štěstí u matury
učíš se? já bych se teda ted nenaučila nic ![]()
@Telny my jsme spolu čtyři roky a zasnoubení taky od září
No a svatba bude na konci července… To já dala za to Chytré miminko 280 Kč, je tam 30 tablet a 30 kapslí s DHA. No jo, my jsme už dlouho samostatně fungující
No, upřímně se neučím
Občas kouknu, ale myslím, že až bude svaťák a tak, tak to budu šrotit každý den, teď jsem ještě ve stresu, jestli mě pustí z matiky ![]()
@Verunka93 Tak to vám přeju
my jsme spolu rok..a přítel je na půl ital ( jeho tatka je ital)…a navíc to je lev jako já..
takže to doma občas všechno líta
…a jo jo..maturita…brrrr…dělají se mi osypky jen to slovo slyším
..já maturova čeják, ajina, biola, občanka a praktickou jsem měla na tema rostiny na podporu hubnutí…
a upřimně…občanku jsem se taky moc neucila..a taky to tak dopadlo
za 4…ale jasala jsem
![]()
@Telny Tak já maturuju už příští týden, den po utz mám praktickou- kosmetiku a pedikúru. Pak z ájiny, občanskýho základu(obn plus ekonomika), kosmetiky, no a čestina s literkou… Tak jsem zvědavá… Jů, tak to máte doma asi itálii, ne? ![]()
@Verunka93 Hodně štěstí přeju
..a jj míváme doma slušnou itálii… ![]()
Ahoj, holky, je strašně krásné číst, co prožíváte. Taky bych moc chtěla napsat, že jsem // objevila, ale ještě to bude nějakou chvíli trvat. Jak psala Verunka, tak jsem také mateřský typ, a moc bych si miminko přála, ale bude to ještě chvilku trvat.
Hlavně obdivuju Vás, mladé maminky
Mně je také 20 let a úplně si dokážu představit, že bych měla být maminkou
Držím pěstičky, ať vám vše dobře dopadne
![]()
@Lufka19 Děkujeme za podporu
…ty určitě budeš taky super maminka
a kdo si počká, ten se dočká ![]()
Háša.
Holky, tak máme školku! Hurá, hurá, hurá! Dnes jsme byli celé odpoledne pryč - pro výsledky ve školce, pohrát si ke kamarádce se stejně starou holčičkou, na cvičení na Sokola. Domů jsem prcka musela půl cesty na koloodrážedle tlačit. Drobná nevýhoda bydlení v kopci. Jsem objednaná na příští čtvrtek na gyndu, tak snad už dostanu průkazku. Kdybyste časem chtěly udělat uzavřenou skupinu, vůbec bych se nezlobila. Budeme tady pak probírat dost osobní věci na to, aby mohl kdokoli kdykoli nakouknout. Jinak proti nováčkům nic nemám, zatím je nás tu jen pár. ![]()
@katuska_m, držím palce, ať vše dobře dopadne. ![]()
@Verunka93, koukám, že bydlíš v Klatovech, tak to mám cca 35 km.
Maturu ti nezávidím, ale jestli jsi do školy chodila, tak přece něco umět musíš. Já svaťák celkem proflákala, z Aj a ČJ jsme opakovali průběžně, ZSV jsem, netuším, jak okecala a biologie byla vyslovené štěstí. Ale teda nervy jsem měla strašný. Ale zkoušky na VŠ byly horší.
@Anonymní píše:
Háša.
Holky, tak máme školku! Hurá, hurá, hurá! Dnes jsme byli celé odpoledne pryč - pro výsledky ve školce, pohrát si ke kamarádce se stejně starou holčičkou, na cvičení na Sokola. Domů jsem prcka musela půl cesty na koloodrážedle tlačit. Drobná nevýhoda bydlení v kopci. Jsem objednaná na příští čtvrtek na gyndu, tak snad už dostanu průkazku. Kdybyste časem chtěly udělat uzavřenou skupinu, vůbec bych se nezlobila. Budeme tady pak probírat dost osobní věci na to, aby mohl kdokoli kdykoli nakouknout. Jinak proti nováčkům nic nemám, zatím je nás tu jen pár.![]()
@katuska_m, držím palce, ať vše dobře dopadne.
@Verunka93, koukám, že bydlíš v Klatovech, tak to mám cca 35 km.Maturu ti nezávidím, ale jestli jsi do školy chodila, tak přece něco umět musíš. Já svaťák celkem proflákala, z Aj a ČJ jsme opakovali průběžně, ZSV jsem, netuším, jak okecala a biologie byla vyslovené štěstí. Ale teda nervy jsem měla strašný. Ale zkoušky na VŠ byly horší.
Tak do školy chodím, takže vím, proto se neučím
spíš to o svaťáku projedu pro zopakování a a snad to dam. Nu já teď bydlím ve Kdyni, ale do Klatov ještě jezdím do školy. Vím, že tu jsi na anonym, ale odkud jsi ty?
@Verunka93, tak to mám ještě blíž. Bydlíme u Klenčí. Tak to bychom pak mohly dát někdy kafe v Domažlicích. Ale pouze někde, kde je dost velký dětský koutek, jinak by to tam synek zbořil. ![]()
@Anonymní píše:
@Verunka93, tak to mám ještě blíž. Bydlíme u Klenčí. Tak to bychom pak mohly dát někdy kafe v Domažlicích. Ale pouze někde, kde je dost velký dětský koutek, jinak by to tam synek zbořil.
Jé, v Klenčí! To je paráda
určitě, to by bylo fajn, jen ještě nemám zmapované, kde jsou dětské koutky ![]()
Ahoj ráda bych se k vám přidala, já našla // o Velikonocích a 15.4. jsem byla u DR. a už bylo vidět srdíčko(prý 6 týden). Když jsem vylezla tak jsem se smála jako blázen
Na kontrolu jdu za tři týdny a pokud bude vše v pořádku vystaví mi průkazku
Jinak mi je 20 uspěšně jsem maturovala minulý rok a od matury pracuju jako zdravotni sestra. Chtěla jsem mít alespon ten rok praxe a smlouvu na dobu neurčitou což se mi povedlo
Jinak s přítelem spolu bydlíme už tři roky takže jsem už i tak nějak sehraní
Na miminko se moc těšíme, ale já mám docela strach to oznámit rodičům. To bude keců
Že je to brzo atd. atd. Jinak všem ostatním moc gratuluju. Přiznaky mám zvětšené a bolestivé prsa a taky je mi blujno po ránu. Na neshopenku zatím nechci kvůli penízkům, ale uvidíme jak se to bude vyvíjet. zdravím Nikol
Téda holčiny vy jste se mi rozepsaly
To je dobře… no tak abych vám řekla… koupila jsem si vitámíny mamavit… a zvracím po nich a mám průjem… tak jsem je nechala a je mi skvěle… tak že ted budu asi ještě do doktorky (což je za týden) papat jen listovku… a hodně ovoce a zeleniny… u mě změny… jsou jen že pořád chodím na malou i několikrát v noci… mám co hodina to příííšernej hlad, a zvětšují se mi den co den prsa.. tak že zatím tak… spatně mi neni… to soucítím s Váma… co Vám je… ted jsem si to zažila kvuli těm zas… vitamínům a byl to děs!!!
Jinak co vy a ostatní příznaky? ![]()
Ahojky, tak já našla // v sobotu 13.4.2013
, miminko je plánované, v prosinci minulého roku jsem byla na revizi z důvodu zamlklého těhu, tak doufám, že teď bude vše tak jak má být
… minulý rok jsem otěhu po IUI, tentokrát se to povedlo po spontánním snažení s clostilbegytem.
Krásný den L.