Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verunka93 No,právě že tam bylo vidět zatim jenom jedno, a doufám že už tam zustane jenom jedno..
Uvidíme v pondělí ![]()
@Luca91 -jé tak já už se v tom ztrácím
počítá se 4+7 nebo už je to 5+0? ![]()
@princess16 -Tak to je skvělá zpráva… teď máš ale před sebou nejkritičtější období…tak na sebe dávej zvýšenej pozor ![]()
@Lenny.sunny dnes si 5+0,znamena to, ze dnes koncis 5.tyden zitra zacinas 6.tyden(5+1) ![]()
@Luca91 - Aha jé tak to moc děkuji za radu
Já jsem z toho zmatená… no tak to si mě objednala asi docela pozdě.. že? ![]()
Háša
Dobré ráno. Už jsem musela začít nosit elastickou podprsenku na noc. Jestli to takhle bude pokračovat, tak jsem zvědavá, kde budu shánět kojící 70E/F. ![]()
@Lenny.sunny, nemyslím si, že bys byla objednaná pozdě. U minulého těhotenství jsem byla na 1. kontrole 5+2tt a na 2. kontrole, kdy potvrdili srdíčko a vydali průkazku, v 8+ tt.
Hášo -
Dobře.. tak budu doufat, že nic nezanedbám
No hele včera jsem si koupila už olejíček proti striím.. a mažu prsa bříško boky a zadek
No a zítra jdeme s přítelem koupit podprsenku protože ty moje mě tlačej a jsou malé košíčky… jen netuším kde a jakou koupit? ![]()
Háša
@Lenny.sunny s podprsenkama problém nemám, nosím teď ty, co my byly dobře, před prvním těhotenstvím. Po dokojení mi ztratila prsa na objemu, tak jsem se vrátila ke starým osvědčeným. Každopádně mě sedí s vyztuženými košíčky. Normální podprsenky jsou radost, ale shánět kvalitní kojící, to bude boj.
S mým malým objemem ve většině obchodů končí na košíčcích C.
@Lenny.sunny a čím mažeš? Já si dnes koupila v tom DM krém pro maminky. Preventivně
A v lékárně GraviPop lízátka proti nevolnosti- jsou parádní ![]()
Ahoj mužu se taky přidat já objevila prvního ducha v pondělí, dvě regulérní mám od středy ale pořád tomu nemužu uvěřit jsem strašně štastná ale hrozně se bojím měla jsem před rokem zamlklý v 10tt tak se bojim radovat předčasně. Jinak už dvě děti mám 12 a 8 let. K dr se objednám taky až na 8tt žádný nervy dopředu posledně furt strašil a kdybych to nevěděla nemusela jsem bejt na nervy protože v tomhle stadiu stejně nic nepomůže.
ZUZAN
Hášo - Jo podprsenky boj jsou
Dneska jdeme s přítele něco omrknout a sehnat protože prostě s košíčkama je to příšerný přesně jak říkáš svědí celá prsa… i bradavky a jak jsou cotlivý tak to strašně nepříjemně škrábe..
Tak že to ne nezbytné… ![]()
@Verunka93 - Mažu Elasti-Q Exclusive (tělový olej proti striím v těhotenství)
Stoje 300 Kč v lékárně.. ale příště půjdu do toho krému z DM protože mi příjde, že z nás nastávajících maminek tahaj nehorázný prachy…
![]()
@princess16 -To je moc dobře
Jen ať střeží.. budeš to ještě potřebovat a co ty dvojčátka kdy by to tak bylo vidět? ![]()
@zuzan - Ahojky Vítáme tě… určitě se přidej… tak to s tím zamlklým je mi líto.. ale ted na to nemysli… a prostě si to jen užívej ![]()