Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
12.4.13 19:06

Jsi ted byla u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 20:19

@princess16 A jsou to ta dvojčátka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
12.4.13 21:25

@Verunka93 No,právě že tam bylo vidět zatim jenom jedno, a doufám že už tam zustane jenom jedno.. :lol: Uvidíme v pondělí :dance:

• Citovat
  • Upravit
245
13.4.13 07:15

@Luca91 -jé tak já už se v tom ztrácím :D počítá se 4+7 nebo už je to 5+0? :nevim:

@princess16 -Tak to je skvělá zpráva… teď máš ale před sebou nejkritičtější období…tak na sebe dávej zvýšenej pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
13.4.13 07:44

@Lenny.sunny dnes si 5+0,znamena to, ze dnes koncis 5.tyden zitra zacinas 6.tyden(5+1) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
13.4.13 08:25

@Luca91 - Aha jé tak to moc děkuji za radu :hug: Já jsem z toho zmatená… no tak to si mě objednala asi docela pozdě.. že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.13 09:11

Háša
Dobré ráno. Už jsem musela začít nosit elastickou podprsenku na noc. Jestli to takhle bude pokračovat, tak jsem zvědavá, kde budu shánět kojící 70E/F. :zed:

@Lenny.sunny, nemyslím si, že bys byla objednaná pozdě. U minulého těhotenství jsem byla na 1. kontrole 5+2tt a na 2. kontrole, kdy potvrdili srdíčko a vydali průkazku, v 8+ tt.

• Citovat
  • Upravit
245
13.4.13 09:20

Hášo - :) Dobře.. tak budu doufat, že nic nezanedbám ;) No hele včera jsem si koupila už olejíček proti striím.. a mažu prsa bříško boky a zadek :P No a zítra jdeme s přítelem koupit podprsenku protože ty moje mě tlačej a jsou malé košíčky… jen netuším kde a jakou koupit? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.13 12:06

Háša
@Lenny.sunny s podprsenkama problém nemám, nosím teď ty, co my byly dobře, před prvním těhotenstvím. Po dokojení mi ztratila prsa na objemu, tak jsem se vrátila ke starým osvědčeným. Každopádně mě sedí s vyztuženými košíčky. Normální podprsenky jsou radost, ale shánět kvalitní kojící, to bude boj. ;) S mým malým objemem ve většině obchodů končí na košíčcích C.

• Citovat
  • Upravit
371
13.4.13 14:11

@Lenny.sunny a čím mažeš? Já si dnes koupila v tom DM krém pro maminky. Preventivně :) A v lékárně GraviPop lízátka proti nevolnosti- jsou parádní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
13.4.13 16:17

@Lenny.sunny To se nboj, i přítel mě furt střeží, jak oko v hlavě :palec:

• Citovat
  • Upravit
2596
13.4.13 17:10

Ahoj mužu se taky přidat já objevila prvního ducha v pondělí, dvě regulérní mám od středy ale pořád tomu nemužu uvěřit jsem strašně štastná ale hrozně se bojím měla jsem před rokem zamlklý v 10tt tak se bojim radovat předčasně. Jinak už dvě děti mám 12 a 8 let. K dr se objednám taky až na 8tt žádný nervy dopředu posledně furt strašil a kdybych to nevěděla nemusela jsem bejt na nervy protože v tomhle stadiu stejně nic nepomůže.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.4.13 10:39

Hášo - Jo podprsenky boj jsou :D Dneska jdeme s přítele něco omrknout a sehnat protože prostě s košíčkama je to příšerný přesně jak říkáš svědí celá prsa… i bradavky a jak jsou cotlivý tak to strašně nepříjemně škrábe.. :jazyk: Tak že to ne nezbytné… ;)

@Verunka93 - Mažu Elasti-Q Exclusive (tělový olej proti striím v těhotenství) 8) Stoje 300 Kč v lékárně.. ale příště půjdu do toho krému z DM protože mi příjde, že z nás nastávajících maminek tahaj nehorázný prachy… :dance: :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.4.13 10:40

@princess16 -To je moc dobře :lol: Jen ať střeží.. budeš to ještě potřebovat a co ty dvojčátka kdy by to tak bylo vidět? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.4.13 10:41

@zuzan - Ahojky Vítáme tě… určitě se přidej… tak to s tím zamlklým je mi líto.. ale ted na to nemysli… a prostě si to jen užívej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí