Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
princess16
12.4.13 10:21

@Verunka93 Moje rodina, i přítle rodina to vzala překvapivě skvěle, ano řekli že jsme si nas**** do bot, ale drží nám palce.. :pankac:
Mamku neštve jak to že budu mít miminko, tak to že nemám dokončenou SŠ.. :-/!!

• Citovat
  • Upravit
1016
12.4.13 10:22

@veronika12345 ja sem na neschopence :,( to mate super, ze se vam zadarilo jeste predtim, my takovy stesti nemeli…ja chodim na kontroly docela casto, co 14dni. jinak prsa mam taky o cislo vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 10:32

@Luca91 - ještě nee.. zatím je prej przy.. tak že jsem objednala až v6 tt.. aby viděla srdíčko :srdce:

@Verunka93 - no to máte ale sakra štěstíčka ;) tak alespon to máte už z jedné ruky na čisto 8) To je dobře představ s že byste měli svatbu a pak klidně 5 let nic.. je lepší že už je zaděláno :potlesk:

@veronika12345 - Neschopenku nemám ale.. přemýšlím o tom.. protože jsem kadeřnice.. a ta chemie asi neni nic moc dobrý.. no poradím se s DR. Tak že možná budu… :roll:

@princess16 - Ahojky Vítám tě a gratuluji.. buď v klídku, ráda bych měla dvojčátka ale nevypadá to.. tak že kdybys měla záviděla bych ti :* Jinak jsem ráda že jsi se rozhodla si je nechat 8) Jediné co tak nějací lidé Ti to můžou rozmlouvat nedej na ně!!! :cert: Je to Tvůj život ne jejich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 10:33

Já jsem taky na neschopence ale za 14 dní bych chtěla jít zpět do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:35

@Luca91 Prosím tě jak je to s vycházkama, já jdu na neschopenku od pondělí, tak abych věděla co mě čeká. Ty jsi byla na umělém??
Jo a ještě mě pobolívá v podbříšku jako bych to měla dostat, ale to je prý normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 10:37

Já mám vycházky 6 hodin denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
12.4.13 10:38

@Lenny.sunny Ahoj a děkuji :hug: Tohle bych si v životě nenechala rozmluvit, těším se na těhulkování..;-) Vím že to nebude lehké, ale zvládnem to..v kolikátém ty jsi? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1016
12.4.13 10:42

@veronika12345 ja jeste vychazky nemam, to zalezi na tvym dr.jak ti je napise.me taky obcas poboliva, ale to je asi od zvetsovani delohy.me nejdriv nechtel dr. neschopenku dat, pry nevadi, ze delam dvanactky, celej den stojim na nohach a dycham chemikalie, tak sem sla k jinymu, co mi delal to IUI-to neni primo umely, vezmou sperma a to takovou trubickou zavedou primo do delohy, takze je to jen asistovane oplodneni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.4.13 10:44

@Lenny.sunny 2.kvetna v 6tt? to nejak nevychazi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 10:49

@princess16 třeba spolužačka byla doma jen v šesti nedělí a pak šel na mateřskou její manžel. Ona už nekojila, takže pokračovala ve studiu a má individuál. A teď s náma maturuje. :) taky jsem ráda, že si necháš plod lásky :) já bych to také nemohla dát pryč. Jinak doufám, že to naše malé mě při maturitě nezlobilo. Nerada bych zvracela při písemných nebo tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 11:42

Tady Háša
Teda ženy, vy jste se rozepsaly. :lol: Dvě kamarádky šly v 6.tt a za týden musely znova, tak - vzhledem k tomu, že jsem bez potíží - půjdu až kolem toho 8.tt. Ke gynekologovi to mám 60 km, ale tady je to s doktory bída a v tomhle směru si ráda udělám každý měsíc výlet do krajského města. Brala jsem měsíc listovku a teď už beru Gravital, jako u prvního. Mazala jsem se celé těhu jen večer po sprše mlékem z Rossmann a ani jedna prasklinka, tak budu zas. Za tu cenu to stojí. Špatně mi není, jen se mi vrátila původní plná prsa a musím často jíst, mám co 2 hodiny hlad. Zatím to ví jen manžel, kamarádka, co taky zkoušejí druhé, a holky z naší skupiny dvouleťáků. Nechci, aby se to profláklo tady na vesni, přeci jen je ještě dost brzy a máme podanou žádost do školky. Našim a tchýňákům to chci říct až po 1. screeningu, ale nevím, jestli to vydrží manžel, protože u tchýňáků se dost kouří.

@veronika12345, gratuluju. :kytka: Já mám termín 13.12.

@princess16, moc vám fandím.

@Verunka93 zkušenost od studujících těhotných mám takovou, že čím víc byly v pohodě, tím pohodovější měly pupíky. Jak začaly víc stresovat, mimča se v bříškách více mlely. Já osobně jsem hroznej stresař,, tak jsem ráda, že mám VŠ za sebou.

• Citovat
  • Upravit
245
12.4.13 18:05

@princess16 - To jsem moc ráda :lol: No já jsem momentálně ve 4+6tt… tak že to vím opravdu čerstvě.. ;) a ty? :jazyk:

@Luca91 - No dnešním dnem jsem 4+6tt a až půjdu na gynekologii tak bud 6+3tt.. tak že by už mělo být vidět srdíčko :palec: Nebo co přesně máš na mysli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.4.13 18:34

@Lenny.sunny no jestli si dnes 4+6,tak 2.kvetna budes 8+1,to je 9.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
12.4.13 18:51

@Lenny.sunny 7+2tt :dance: