Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
12.4.13 09:48

Mamavit jsem kupovala asi 3 týdny zpět a stál mě asi necelé 300 a je to na 2 měsíce, ale ted mi dr doporučil to chytré miminko. a mazala jsem bonellou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 09:49

@Lenny.sunny já jedla listovku a teď jsem koupila Chytré miminko. A na strie jsem koukala tady na recenze že jsou docela dobré výrobky z DM. Tak jsem přemýšlela, že koupím. Je to i levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:55
@Verunka93 - Fákt? já jsem jen našla dobrý recenze na mama mio Kosmetika.. ale patří mezi ty opravdu dražší… no sada pro čerstvé maminky je 1990 Kč :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:03

Ahoj holky ráda bych se k vám přidala :) Je mi 28 a mimčo se snažíme už 3 roky.Ve středu večer jsem si udělala test a byly tam // :) Včera jsem byla u dr a ten mi to potvrdil :dance:.Měla bych být něco kolem 5tt a termín podle internetové kalkulačky by měl být 14.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.4.13 10:04

@Lenny.sunny diky,nevim, jestli to uz mas potvrzene od dr.,kazdopadne ti taky gratuluju a preju hlavne zdravicko :kytka: u nas to vi vsichni, rikam si, co se ma stat, se stane, navic sem odesla marodit a neumim lhat :andel: Jinak me je 22let, prvni dite, v zari 2roky vdana a priznaky mam-je mi dost zle, ale nezvracim, prsa a hlavne bradavky me neskutecne boli a v puse mam jak v polepsovne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 10:06

@Lenny.sunny my vysadili prášky v prosinci a nechala jsem tělo se vyčistit od chemie a mimi jsme chtěli zadělat až po svatbě. Tu máme na konci července. Datum máme od ledna, už máme i oznámení, takže to proběhne i tak. Takže těhu nás trochu predbehlo, ale už teď ten zázrak, co ve mě roste, miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.4.13 10:06

@veronika12345 gratuluju-po 3letech, to je zazrak, co? hlavne at ste zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
12.4.13 10:11

Ahoj holky, budu tady asi nejmaldší.. :roll: Je mi 16 let a jsem v 7 týdnu těhu.. :pankac: v pondělí jdu na pořádnou prohlídku do těhu poradny.. ;-)
Podle internet. kalkulačky by se měl prcek narodit 3.12.2013.. :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
371
12.4.13 10:13

@princess16 ahoj :) jů, no tedy :) bylo mimi plánované? Samozřejmě gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:14

@Luca91 Děkuji :) To jo zdraví je nejdůležitější, hlavně mám strach at všechno dobře dopadne at je srdíčko atd, na kontrolu jdu 2 května.
Jinak taky máme naplánovanou svatbu na červenec :) a po svatbě jsme to chtěli řešit přes CAR, no tak ted už doufám nebudem muset.
Příznaky mám taky, hlavně prsa o číslo větší 8o a hodně citlivá až bolestivá a taky se mi dost motá hlava, ale na :poblion: mi zatím ještě není.
Holky a musí některá z vás na neschopenku skrz práci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
princess16
12.4.13 10:15

@Verunka93 Nebylo,ale necháme si ho.. ;-) příteli je 20,zázemí i penízky máme, tak proč do toho nejít.. ;-) Přítel je stoho na větvi, pořád hladi briško, ikdyž sestra strasi že mám dvojčatka, protože na 7týden, mám docela bříško, a v naši rodině jsou 2× dvojcata,.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
princess16
12.4.13 10:17

@Verunka93 ale čeká mě dost běhání, v pondělí na velkou prohlídku, potom v dubnu zplnoletnění, a v cerven/červenec svadba.. :dance: a ještě je kolem toho všeho stěhováni do bytečku.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
princess16
12.4.13 10:18

@Verunka93 ted ješt ty nevolnosti, ty prsa 8o přítel si ze mne dla strandu, že je mám strašně velký.. :D furt žeru slaný, který jsem dřív moc nevyhledávala, spíš sem jedla sladké..;-)

• Citovat
  • Upravit
371
12.4.13 10:19

@princess16 spolužačka to taky tak měla, a zvládajj to dobře. Tak ať vše dobře dopadne. Co na to vaši? No jo, dvojčata. 2× radost, 2× starost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.4.13 10:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat