Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny!
Dnes mě můj muž docela rozesmál, tak jsem si řekla, že založím toto oddychové téma, ať se trochu pobavíme a zasmějeme nad tím, co ti naši budoucí či současní tatínkové dokáží vypustit z úst ![]()
Dnešní situace: Můj muž připravil hummus a zeptal se mě, jestli si ho dám. Já jsem odpověděla, že nemám chuť (jedla jsem před chvílí), tak se tak na mě podíval a říká úplně bezelstně: no tak aspoň dej ochutnat malému, ne!
Nevěděla jsem, co mu na to v tu chvíli odpovědět
Ale ochutnala jsem ![]()
Já mám těhotenskou cukrovku a tudíž nemůžu sladké a můj manžel mi nabídl čtvereček čokolády s tím ať ho pošlu malé.
Mne vzdycky nosil zmrzliny a rikal „to neni pro tebe, to je pro malyho Misu“…
Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku ![]()
@opinka píše:
Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku
Ja jsem si to kdysi myslela treba taky ![]()
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska…
![]()
Můj manžel, když poprvé cítil pohyby, tak se zarazil a řekl: proboha vetřelec:))
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska…![]()
Jejda, to je hezké!
To mi připomnělo vyznání mého muže naší dceři: „Ty jsi tak nádherná, že až vyrosteš, tak já se snad s tou mamkou rozvedu a vezmu si tebe.“
Mě dostal můj chlap, když se mě po návratu z práce zeptal, jestli má náš syn nějakou novou funkci nebo aplikaci ![]()
Máme dvojčata, takže jsem v těh. nevěděla, jestli se náhodou nenarodí předčasně a jak velcí budou. Byli jsme nakupovat první oblečky, vybírala jsem velikost 50, vzala jsem do ruky jednu soupravičku a roztáhla si ji a přítel se na ni podíval a zděšeně se ptal „oni budou tak malí?“
No já si tak jdu večer u zpráv na wc a rupla mě voda tak nic dojdu za nim do obyváku a říkám ---táto asi jedem praskla mě voda odpověd - jako ted jo
říkám né za týden ale jdi vyvenčit hafany nevíš kdy se vrátiš
Když byla naše Kamilka ještě v bříšku tak muž perlil o sto šest… něco si pamatuju:
JÁ: „Po mě bude Kamilka krásná!“
ON: „V žádném případě! Kamilka bude krásná a chytrá po mě. Po tobě bude…budééé…
Po tobě budééé
… ŽENA!“
ON: „No tak já tam s tebou nakonec asi půjdu, páč když to stojí 1500,– tak to bude asi hodně dobrá šou
To je jak za lístek na AC/DC
“
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska…![]()
Tak to je hodně dobrý ![]()
@_BBQ_s píše:
Ja jsem si to kdysi myslela treba taky