Nastávající tatínci - perly

170
11.4.13 20:51

Nastávající tatínci - perly

Zdravím všechny!

Dnes mě můj muž docela rozesmál, tak jsem si řekla, že založím toto oddychové téma, ať se trochu pobavíme a zasmějeme nad tím, co ti naši budoucí či současní tatínkové dokáží vypustit z úst :)

Dnešní situace: Můj muž připravil hummus a zeptal se mě, jestli si ho dám. Já jsem odpověděla, že nemám chuť (jedla jsem před chvílí), tak se tak na mě podíval a říká úplně bezelstně: no tak aspoň dej ochutnat malému, ne!

Nevěděla jsem, co mu na to v tu chvíli odpovědět :) Ale ochutnala jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
11.4.13 20:54

Já mám těhotenskou cukrovku a tudíž nemůžu sladké a můj manžel mi nabídl čtvereček čokolády s tím ať ho pošlu malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.4.13 20:55

Mne vzdycky nosil zmrzliny a rikal „to neni pro tebe, to je pro malyho Misu“…

• Citovat
  • Upravit
5372
11.4.13 20:58

Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
11.4.13 20:59
@opinka píše:
Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku :mrgreen:

Ja jsem si to kdysi myslela treba taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
11.4.13 20:59

Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
11.4.13 21:00
@_BBQ_s píše:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.4.13 21:01

Můj manžel, když poprvé cítil pohyby, tak se zarazil a řekl: proboha vetřelec:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
11.4.13 21:04
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska… :mrgreen: :mrgreen:

Jejda, to je hezké! :mrgreen: To mi připomnělo vyznání mého muže naší dceři: „Ty jsi tak nádherná, že až vyrosteš, tak já se snad s tou mamkou rozvedu a vezmu si tebe.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

Mě dostal můj chlap, když se mě po návratu z práce zeptal, jestli má náš syn nějakou novou funkci nebo aplikaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6842

Máme dvojčata, takže jsem v těh. nevěděla, jestli se náhodou nenarodí předčasně a jak velcí budou. Byli jsme nakupovat první oblečky, vybírala jsem velikost 50, vzala jsem do ruky jednu soupravičku a roztáhla si ji a přítel se na ni podíval a zděšeně se ptal „oni budou tak malí?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.4.13 21:11

No já si tak jdu večer u zpráv na wc a rupla mě voda tak nic dojdu za nim do obyváku a říkám ---táto asi jedem praskla mě voda odpověd - jako ted jo :mrgreen: říkám né za týden ale jdi vyvenčit hafany nevíš kdy se vrátiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.4.13 21:15

Když byla naše Kamilka ještě v bříšku tak muž perlil o sto šest… něco si pamatuju:

1. Téma po kom co bude mít.

JÁ: „Po mě bude Kamilka krásná!“
ON: „V žádném případě! Kamilka bude krásná a chytrá po mě. Po tobě bude…budééé… :think: Po tobě budééé :think:… ŽENA!“

1. Téma Otec u porodu.

ON: „No tak já tam s tebou nakonec asi půjdu, páč když to stojí 1500,– tak to bude asi hodně dobrá šou :think: To je jak za lístek na AC/DC :pankac: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
11.4.13 21:17
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska… :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je hodně dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
11.4.13 21:17
@_BBQ_s píše:
:D já taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit