Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
13.4.13 12:34

Fakt super téma :D už mi z toho smíchu bolí břicho :D snad neporodím :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.4.13 15:36

Já mám vtipnou historku s mým bráchou..
Když jsem byla těhotná s dvojčaty, tak on tomu nevěřil, myslel si, že si z něho děláme srandu..měla jsem i celkem normálně velké břicho, žádný extrém..
Když mě pustili z porodnice, tak za hodinu mi volal jestli už jsem doma..tak mu říkám, že joo at se staví..
Přijel nakoukl do postýlky (holky byly v jedné společné) a pronesl památnou větu: Ty vole!! tys nekecela!! ony jsou fakt dvě!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.4.13 17:50

Ahoj maminy chci se podelit s vama perlikou, ktera se stala na porodnim sale.kdyz jsem malou vytlacila tak doktorka nan gratulovala k dceri. a ten muj rekl ja nevim jestli je to holka nevidel jsem jeji frndu. doktorka a a porodni asistenka se smali. a pak se to resilo i na vizitach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
14.4.13 02:47

U nas byl nejlepsi porod, prisli jsme na porodni sal a on se me pta „a kde budes rodit“? Behem porodu jsem se sla osprchovat a rika mi „nikam nechod, co kdyz vyleze ve sprse?“ Pri strihani pupecni snury se ptal „a nebude ho to bolet?“ Nebo jsem lezela po porodu a jeste mi trcela pupecni snura a on se me pta „a to ti tak zustane?“ :-D privezli mi na porodni sal vozik plny jidla a muj rika „panaky by tam nemeli?“

Kdyz me v porodnici videl, jak se snazim maleho nakojit tak malemu rika „tak a ted mi beres mou hracku“

Prebaloval maleho a rika „to jsem si nikdy nemyslel, ze budu miminu mastit zadek“

Taky me pobavili v restauraci, praskla mi tam voda, kdyz jsem jedla ostre klobasky Merguez, kdyz jsem tam prisla o mesic pozdeji, ze si je dam, tak mi majitel rika „Posledne jste z nich rodila, to vam nestacilo?“

Nebo muj partner ma vyholenou hlavu a kdyz muj osmi lety bratranek videl fotku z ultrazvuku, tak rika „je on bude mit vlasy po tatinkovi“ :-D

Malemu pred par dny vylezli prvni dva zoubky a muj otec mu po skypu rika „no konecne uz muzes ty rizky“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadeli
14.4.13 08:07
@katie02 píše:
U nas byl nejlepsi porod, prisli jsme na porodni sal a on se me pta „a kde budes rodit“? Behem porodu jsem se sla osprchovat a rika mi „nikam nechod, co kdyz vyleze ve sprse?“ Pri strihani pupecni snury se ptal „a nebude ho to bolet?“ Nebo jsem lezela po porodu a jeste mi trcela pupecni snura a on se me pta „a to ti tak zustane?“ :-D privezli mi na porodni sal vozik plny jidla a muj rika „panaky by tam nemeli?“

Kdyz me v porodnici videl, jak se snazim maleho nakojit tak malemu rika „tak a ted mi beres mou hracku“

Prebaloval maleho a rika „to jsem si nikdy nemyslel, ze budu miminu mastit zadek“

Taky me pobavili v restauraci, praskla mi tam voda, kdyz jsem jedla ostre klobasky Merguez, kdyz jsem tam prisla o mesic pozdeji, ze si je dam, tak mi majitel rika „Posledne jste z nich rodila, to vam nestacilo?“

Nebo muj partner ma vyholenou hlavu a kdyz muj osmi lety bratranek videl fotku z ultrazvuku, tak rika „je on bude mit vlasy po tatinkovi“ :-D

Malemu pred par dny vylezli prvni dva zoubky a muj otec mu po skypu rika „no konecne uz muzes ty rizky“ :-)
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
443
14.4.13 08:13

@katie02 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
Hlavně za ty řízky ;) Můj otec přemýšlí podobně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.4.13 09:05

U katieů02 asi snidaj vtipnou kaši :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
15.4.13 06:56

Ahojky holky, pridavam svou jednu perlicku:
Pritel zranenej po fotbale(modrina na stehne velka asi 15×15cm a jeste obtis koliku od kopscek):
„Au au au… Jsem zranenej, to bych byl radsi tehotnej, milacku“! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
15.4.13 07:41
@katie02 píše:

Malemu pred par dny vylezli prvni dva zoubky a muj otec mu po skypu rika „no konecne uz muzes ty rizky“ :-)

Pálivá klobása… to vám posledně nestačilo :) :lol: :lol: :lol: :lol:

S těma dvočjatama to třeba bral brácha jako legraci a pak se opravdu divil, věřím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.4.13 07:55

Ahojky holky, taky přispěju s perličkou :-D
Přítel je vášnivý rybář, když zjistil, že čekáme holčičku, tak se zarazil a prohlásil :,,nojo, to nás to ale vyjde sakra draho, růžový pruty budeme muset nechat vyrobit na míru :-D :-D :-D,,
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.4.13 08:46
@kacenkab píše:
Přítel je vášnivý rybář, když zjistil, že čekáme holčičku, tak se zarazil a prohlásil :,,nojo, to nás to ale vyjde sakra draho, růžový pruty budeme muset nechat vyrobit na míru :-D :-D :-D,, :mavam: :mavam: :mavam:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.4.13 08:48
@kacenkab píše:
Přítel je vášnivý rybář, když zjistil, že čekáme holčičku, tak se zarazil a prohlásil :,,nojo, to nás to ale vyjde sakra draho, růžový pruty budeme muset nechat vyrobit na míru :-D :-D :-D,, :mavam: :mavam: :mavam:

a teď si vem že mám muže elktrikáře-chtěl sehnat růžovou zkoušečku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.4.13 09:02
@subsomi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten můj si taky už v těhu prohlížel lego :roll:

Můj Merkur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
15.4.13 11:30

Tak já taky přidám jednu perličku, přítel hraje s kapelou včera jsme byli na zkoušce a celou dobu mě mírně lochtalo v podbřišku, po zkoušce jsem mu štastně oznámila, že miminko mě lochtalo ( protože pobyby ještě necítím ) a přítel na to reagoval větou " za to může Jarda, protože tam nasekal moc chyb asi mimino rozčílil " :nevim:

• Citovat
  • Upravit
410
15.4.13 11:31

Ještě přidám jednu perlu z porodního sálu. Přítel u porodu nebyl, bál se. Když se malej narodil, volala jsem mu že může přijít. Když vešel na sál podíval se na mě a povídá „Jé ty vypadáš úplně normálně.“ To mě pobavilo, jak bych asi měla vypadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí