Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
11.4.13 23:13
@Petttulis píše:
Večer jsem ho vzbudila vzdycháním..
ON - co je?
JÁ - asi se něco děje
ON - a nebudou to jen pošťáčci? (poslíčci)
:D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.4.13 23:19

Holky, já se tak pobavila :mrgreen:
Nejvíc mě dostaly pošlíčci-poštáci a andělíčci a taky AC/DC…

Můj mi dneska hladil bříško a tak opatrně se ptal: „Hladím bříško nebo špíček?“ Vždycky mu nadávám, že hladí moc bokem :D

Jinak už 4 měsíce chodím pravidelně v noci 1× na záchod. Na to, že normálně není vzbuditelnej na povel, tak vždycky procitne a v polospánku se mě ptá: „Kam jdeš?“ Já na to: " Na záchod." To jsme hráli přes 4 měsíce denodenně. Jednou (nasraná, že zas musím vstávat) jsem mu řekla: „Kam myslíš?“ Ráno mi vyčítal, že jsem na něj v noci byla zlá. To si pamatuje…

Můj se holí jednou týdně. Tak jsem mu říkala, že by měl zvýšit frekvenci, aby byl pak k porodu oholenej, a mimčo se ho neleklo. S ledovým klidem mi odpověděl, že takhle malý dítě stejně nevidí ostře, že tohle už si nastudoval :D Někdy je překvapující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.4.13 23:21

Mě brzy ráno praskla voda a protože jsem byla bez bolestí tak jsem si počkala na manžela až vstane do práce a pak že se oholím a připravím na cestu do porodnice. Dojeli jsme do porodnice a na příjmu se ptali zda jde i tatínek k porodu a to mé pako milované prohlásil-Né děkuji nemusím být u všeho!!! Nesnáší totiž krev a nemůže vidět když se trápím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
11.4.13 23:21

Tak to sem musím přidat jednu perlu mého bráchy.
Když se měla neteřinka narodit, tak zrovna dodělávali byt a tudíž bydleli u nás. Večer jsme měli malou oslavu, takže jsme ráno spali jak zabití a švagrová mě přišla vzbudit, že jí praskla voda. Byla v pohodě, dali jsme si ještě kafčo. Pak jí říkám, že by měla vzbudit bráchu, a že pojedem. Ten rozhovor stál za to! Omlouvá ho, že byl po oslavě a rozespalej.
ONA: Romane vstávej, praskla mi voda.
ON: CO?
ONA: Praskla mi voda. Víš co to je, když praskne voda?
ON: Jo, škoda za sto tisíc.
Instalatér se nezapře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.4.13 23:24

Jo a taky byla dobrá hláška mého nevl. tatínka…Byli jsme v Brně na veletrhu Pro dítě a ještě jsem nevěděla, co čekáme. Byla tam taková dráha a po ní jezdilo hodně terénních autíček na dálkový ovládání…Nechaly jsme tam s mamkou svoje chlapi a v klidu si obešly veletrh. Když jsme je tam vyzvedly, tak nás táta přivítal se slovy: "zruším na zahradě jahody a bude dráha " :jazyk:
Budeme mít kluka…Jsem bez jahod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.4.13 23:29

Po prvním společném ultrazvuku manželovi povídám, jak to bylo krásný, jak tam bylo všechno vidět…A on na to: Krásný to bylo a až si vezmu příště brýle…"
Po druhém UZ měl radost, jak naše mimi odpovídá těm parametrům, co se ukazovaly na obrazovce…Stavař, no…Hlavně, že to máme akorát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
11.4.13 23:31
@rychnov3 píše:
Manžel po porodu vykládál známým, že mě to asi hodně bolelo, když jsem chtěla zabít řezníka :mrgreen:Týden před termínem, státní svátek, nakoupená kýta na roládu, nechala jsem si ho od řezníka připravit. Jenže v noci jsem začala mít kontrakce, ráno jen že to maso zmrazím, dobalím tašku, odevzdáme dítě a pojedem. Zjistila jsem, že to maso je rozříznuté úplně blbě, je to někde 2 cm a někde díra! Tak jsem se naštvala a prohlásila jsem - mezi kontrakcema: já toho řezníka zabiju. (Normálně takové věci neříkám). Ale že si manžel bude pamatovat právě toto, a ještě se tím chlubit, to by mě nenapadlo. :mrgreen: Necelých pět hodin po tomto prohlášení byl malý na světě.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je dobrý!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.4.13 23:40

Můj chlap mi nikdy břicho nehladil, ani na něj nemluvil. Jen jednou. Jeli jsme na úřad domluvit svatbu. Byla jsem ve čtvrtém měsíci a pořád mi bylo strašně blbě. Proto jsme svatbu pořád odsouvali a odsouvali a čekali, až mi bude líp, až to chlap nevydržel a zavelel, že tento týden to prostě musí být. Těhotenská nevolnost sem, těhotenská nevolnost tam, prostě na tom trval. A jak tak sedíme v autě, zrovna stojíme na křižovatce na červenou, já se staženým okýnkem, funím a prodýchávám, v ruce žmoulám igelitový pytlík v pohotovostní poloze a v duchu přemlouvám obsah žaludku, aby zůstal na místě, tak mi můj drahý položí ruku na břicho, pohladí ho, nakloní se k němu a něžně říká „přestaň blbnout, nebo budeš nemanželskej“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 23:41

Manžel po porodu prohlásil, že to nebylo tak hrozný, jak si myslel :lol: (no já si to myslela taky, ale že to musel říkat zrovna on :think: )

Jednou v noci se vzbudil, vyskočil z postele a začal běhat po bytě a volat: jméno kde jsi? Já na něj: Co děláš? On: No někde tady běhá… Říkám: Neběhá, normálně spí ve svým pokoji. (Už tam spal docela dlouho a já byla zrovna vzhůru, tak jsem věděla, že syn neběhá po bytě)

A přihodím ještě tohle, i když je to z jiného soudku:
Já: Můžou být dneska k obědu bramborové šišky s mákem?
On: No brambory máme, mák taky, ale šišky ne… :think:

Radši anonymně, aby se manžel nezlobil, že ho tu „pomlouvám“ :oops:

• Citovat
  • Upravit
711
11.4.13 23:43

Musím taky přidat jednu nasrávací perlu mého manžela. Když mě chce rozčílit tak mi řekne, že se mnou tentokrát k porodu nepůjde, že jsem hrozná hysterka a mám nízký prách bolesti a z prvního porodu stejně nic neměl :mrgreen: Při prvním porodu jsem měla 12 hod. křížových bolestí a pak akutního císaře. Největší sranda je, že tam se mnou asi fakt nepůjde a to tam asi chcípnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.4.13 23:45

Dekuju :lol: po dlouhy dobe brecim smichy a zacala jsem u meče ktery me naprnsto dostal. manzel tady na me jen nechapave kouka a prisuzuje to memu te :mrgreen: hotenstvi. :P dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
12.4.13 00:29

Pošťáčci :))

:mavam: Hezká diskuze… vtipnější jsem nevidela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.4.13 00:59

Jo jinak manžel říká poslíkům oslíci, takže mi třeba večer probíhalo břichem stádo oslíků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
12.4.13 01:21

Kdyz me v 38 tt brzy rano praskla voda, rikam pritely :" asi me praskla voda" a on na to : " a nepochcala ses?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
12.4.13 01:23

Jeste tedy musim napraskat pritele… v tehotenstvi se mnou nechtel soulozit, pry co kdyby mu ho tam az bude vevnitr mala okukovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí