Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verylka píše:
tatik videl moji veeelkou kabelu do porodnice a pta se " hele a mas jako vsechno jo? i plesovy saty? umyvaslo? koberce a tak? "
Jéé, to se u nás doma také říká, to je z tý starý reklamy, tuším na vodu? ![]()
Taky jsem prohledávala peřiny
přítel se mi vždy smál
že mě hormony zblbnuly
![]()
jednou jsem zase hledala a hledala a narazila na přítelovu ruku, bylo to chladné a nehýbalo se to, to mě vyděsilo ještě více ![]()
Jo a jednou ksem dítě dala příteli do náruče, pořád křičel, už chtěl usnout a já už chtěla jít aspoň pod sprchu, když jsem se za chvíli vrátila spali už oba, tak jsem dítě přehodila do postýlky a usnula. Za nějakou dobu se vzbudil přítel a vyděšeně hledal „miminko, miminečko, kde je miminko?“
prý ženské hormony
Super téma
to ten můj oznamoval v práci, že už budu asi brzy rodit, neb už mám andělíčky..
ale největší perlu vypustil z úst, když mi volal sanitu, že rodím a oznámil jim, že jsem ročník 96… ![]()
tak u prvního těhotenství jsem v noci nemohla ani na záchod nebo se moc hýbat jinak se mě manžel hned ptal „UŽ“ a chtěl hned vybíhat z postele ![]()
u druhého těh. jsme čekaly před sálama a já mu říkám: „tak za chvilku jdem na sál“ a on: „to jako hned“ a já na to „ano zlato představ si že už rodíme“ a on „teď?“ Maminka co tam čekala s náma se tím docela pobavila ![]()
@chatwenna jo jo ty prupovídky u orálu taky znám
prý „polez ven a nezlob“ ![]()
a ve spaní to je taky super já si konečně usnu a ten můj začne doslova otravovat kde je malá a ráno si to nepamatuje
Holky smeju se ![]()
Zitra si vas doctu u snidane - pro prijemnejsi den…
Jo a když manžel volal do práce že si bere paragrav protože rodím a on musí být s malým doma tak mu šéf říkal že to nejde že to musím vydržet do soboty (byl čtvrtek)
Kamarád takhle perlil, když jeho žena začala rodit, bylo to v noci, tak nějakou dobu pochodovala po bytě a prodýchávala a pak ho šla vzbudit s tím, že se něco děje - že si není 100% jistá, ale že už by asi měli jet…
a on na to - tak když si nejsi jistá, tak ještě budeme spát ![]()
Já ještě měla zakázáno chodit na záchod…co kdyby ze mě vypadlo i miminko
![]()
Manžel po porodu vykládál známým, že mě to asi hodně bolelo, když jsem chtěla zabít řezníka ![]()
Týden před termínem, státní svátek, nakoupená kýta na roládu, nechala jsem si ho od řezníka připravit. Jenže v noci jsem začala mít kontrakce, ráno jen že to maso zmrazím, dobalím tašku, odevzdáme dítě a pojedem. Zjistila jsem, že to maso je rozříznuté úplně blbě, je to někde 2 cm a někde díra! Tak jsem se naštvala a prohlásila jsem - mezi kontrakcema: já toho řezníka zabiju. (Normálně takové věci neříkám). Ale že si manžel bude pamatovat právě toto, a ještě se tím chlubit, to by mě nenapadlo.
Necelých pět hodin po tomto prohlášení byl malý na světě.
@paradiso píše:
Ja jsem prave taky uz v 19tt a taky to spani na brise porad zvladnu…
já spala na břiše až do konce těhotentví… rodila jsem 42+1 ![]()
Když jsme čekali první dítě, šli jsme na ultrazvuk ve 20tém týdnu a konečně jsme se dozvěděli co to bude, muj manžel sotva vyšel s ordinace na chodbě prohlásil, Tak nevím kde seženu to růžové Subaru, čekali jsme totiž holčičku, a okolo jdoucí sestřička zadržujíc smích málem zakopla na docela rové nemocniční chodbě
Když jsem si udělala doma těhu test a byla tam dálnice šla jsem za manželem který spal po noční a říkám mu že bude táta koukal na mě jako na debila otočil se a spal dál
naštěstí ho znám tak jsem si z toho nic nedělala šla si dát kafe k sousedě pak odpo když se probudil došel a říká -ty jsi mě něco říkala ale já vůbec nevím co ale já ti pak spal tak spokojeně ![]()
sem mu to řekla znova a nevěřil po 2 letech snažení přirozenou cestou ![]()
Mě se přítel líbil, když jsem se už skoro ani nemohla přetočit na bok: baculko baculko, kdo tě bude dostávat z postele, až budu v práci? Budu ti muset zařídit nějakej výtah (myslel tím jeřáb, není čech)
a pak když jsem přijela s prckem z porodnice mi pohladil ještě nafouklý panděro a povídá: já chci zas Ajka hladit po prdelce (měla jsem na břiše v těhu bouli a on vždycky řikal, že mu dá na prdel) ![]()
Pak mi i řekl, že mu bříško chybí a poslední dobou mě chytá za břicho a ptá se, jestli tam je Nella (Alex měl být původně holčička). Asi tim chce říct, že jsem zase nabrala. ![]()
Tak já si spaní na břiše neodpustila po celou dobu těhotenství. V devátym měsíci jsem měla břicho asi jako v sedmim, tak to šlo.
Mě pobavil přítel, když mi poprvé v těhotenství udělal snídani do postele a povídá mi „No moc nekoukej, to neni pro tebe, to je pro miminko.“
Nebo když jsem pak v den termínu už měla kontrakce asi po sedmi minutách a řekla jsem, že mám hlad tak povídá „Ne nemáš, jedem.“
On perlí v jednom kuse.