Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevěděla jsem jak to tu mám napsat, stydím se za to a vím že jsem pitomá..ale potřebuju vědět váš názor. No, s mojim klukem jsem už skoro 19 měsíců..za tento měsíc jsme spolu párkrát měli sex, ale třeba max. pět minut a neudělal se..navíc on nemá ještě takové to úplně vyvinuté sperma, prostě jak puberťák..je nějaká šance že můžu být v tom, i když se do mě neudělal?..že prý v těch * kapičkách lásky* sperma není..i tak se bojím. Už nám to několikrát prošlo ale mám strach že se jednou se stane průser..takže sem se s tím rozhodla stejně skoncovat..každopádně chci vědět váš názor..jaká je šance že bych v tom mohla být?..Měla jsem to někdy teď dostat a nic..sice mě strašně bolí prsa jak před MS ale jinak nic..je možné že sem to zatím nedostala kvůli tomu, že na to pořád myslím a stresuju se…PS - Nemám k dispozici těhot. test..
@K.Black No, já si to myslím taky..ale proč myslíš že nejsem?
Já tedy myslím, že klidně můžeš být těhotná. o nevyvinutém sparmatu nic nevím (pokud mu není 12, což doufám že ne)…nadruhou stranu, to že jsi to hned nedostala nic neznamená, počkej pár dní…ale doporučuji, aby ses poučila…nechráněný sex je prostě nechráněný sex a tudíž potenciální těhotenství (nehledě na pohlavní nemoci aspol)…
@Kajušeee Ty sem zapadneš, tady je to samá srandička, piš dál ![]()
Tady si zase někdo dělá prd… nebo je fakt tak ehm…no d…lní??? ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 18:05
@lucineeccka Ale to nebyla ani přerušovaná..on se vůbec neudělal..
Tohle je druhy mesic po sobe co mas stejny dotaz, nechces si misto toho stresu koupit radsi krabicku kondomu?
nejsme tu Sibily, abysme rekly zda jo nebo ne, na to je ten test. Pravdepodone ne.
Kolik vam je? nechcete si radsi najit jinou zabavu nez to skonci katastrofou?
Není ti 15 že ne? zas jak dotaz do bravíčka… holka buď sperma je nebo není. Nic mezitim neexistuje.
dojdi si do lékárny pro test a máš to. Nic jinýho nevymyslíš. A pak fofrem k doktorovi.