Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co je tohle zase za diskusi? ![]()
Zakladatelko:Raději si kup kondomečky. Pokud máš strach s těhu, tak si kup test. Kapesné snad dostáváš, ne? ![]()
@valkil píše:
No hele bacha, s mužským jsme to takhle zkoumali (nějaký dětský mikroskop, ale potřebný „rozlišení“ měl!)
a byly vyvinuty?? ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 18:38
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.
protože se nudí
ale kdyby dala fotku těhotenského testu, tak jí pochválý jaký krásný čárky má ![]()
@Medvídě30 píše:
Tak teď jsi mě pobavila. Já si jí představila jak vedle sebe leží, on se právě udělal a ona hned vytahuje ten mikroskop a zkoumá![]()
hehe to je taky dobrý.. ještě v akci, miláčku nehejbej se, jdu zkoumat… moment, on se vlastně neudělal, tak to by vlastně nemohla zkoumat. Tak to bylo asi nějaký imaginární. ![]()
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.Zakladatelko, kup si test - pochopitelne tehotna BYT MUZES, tady ti to nikdo nepotvrdi ani nevyvrati…proste moznsost tam je a nikdo jiny nez test, pripadne gynekolog ti s jistotou neodpovi.
tak to teda pardon, ale na takovy stupidni otazky ani snad normalne odpovidat nejde, kort kdyz devcatko napise, ze se do ni ani neudelal
holcina by snad ani nemala mit sexualni styk aniz by Ji nekdo nevysvetlil, co to vlastne sex je… Ty uz jsi nekdy slysela o nevyvinutem sperma? Ja teda ne
to by se divila kolik 12 ti letych kluku tady v anglii oplodnilo holek ![]()
@Kajušeee píše:že by už těhotenská demence?
Nevěděla jsem jak to tu mám napsat, stydím se za to a vím že jsem pitomá..ale potřebuju vědět váš názor. No, s mojim klukem jsem už skoro 19 měsíců..za tento měsíc jsme spolu párkrát měli sex, ale třeba max. pět minut a neudělal se..navíc on nemá ještě takové to úplně vyvinuté sperma, prostě jak puberťák..je nějaká šance že můžu být v tom, i když se do mě neudělal?..že prý v těch * kapičkách lásky* sperma není..i tak se bojím. Už nám to několikrát prošlo ale mám strach že se jednou se stane průser..takže sem se s tím rozhodla stejně skoncovat..každopádně chci vědět váš názor..jaká je šance že bych v tom mohla být?..Měla jsem to někdy teď dostat a nic..sice mě strašně bolí prsa jak před MS ale jinak nic..je možné že sem to zatím nedostala kvůli tomu, že na to pořád myslím a stresuju se…PS - Nemám k dispozici těhot. test..
@agabuska píše:
tak to teda pardon, ale na takovy stupidni otazky ani snad normalne odpovidat nejde, kort kdyz devcatko napise, ze se do ni ani neudelalholcina by snad ani nemala mit sexualni styk aniz by Ji nekdo nevysvetlil, co to vlastne sex je… Ty uz jsi nekdy slysela o nevyvinutem sperma? Ja teda ne
to by se divila kolik 12 ti letych kluku tady v anglii oplodnilo holek
Fajn a je problem odpovedet, ze je to nemsysl se spermatem bez nutnosti se nekomu vysmivat?? Tenhle server je plnej „stupidnich“ dotazu (z myho pohledu), ale bud se umim ovladnout a slusne poradit a ne cekat na toho, ktera z vas prvni zacne s vysmechem a pak uz se jen pridavat, abych byla in.Nebo proste nepisu a smeju se u kompu…a v duchu se chvlamim, ze nejsem „blba“.
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.Zakladatelko, kup si test - pochopitelne tehotna BYT MUZES, tady ti to nikdo nepotvrdi ani nevyvrati…proste moznsost tam je a nikdo jiny nez test, pripadne gynekolog ti s jistotou neodpovi.
No tak to, že je to pro ní stresující to chápeme, ale pokud je natolik dospělá-vyspělá na to provozovat sex, tak by měla být natolik vyspělá a zodpovědná aby používala ochranu. V dnešní době jich myslím existuje celkem dost druhů. A nevím jak ty, ale já osobně jsem nikdy neslyšela o nevyvinutém spermatu v tom slovasmyslu v jakém ho zakladatelka zmiňuje ![]()
Ale zase jedno pozitivum to, po dlouhy dobe jsem se tak zasmala, az jsem se z toho pripochcala ![]()
@Medvídě30 píše:
No tak to, že je to pro ní stresující to chápeme, ale pokud je natolik dospělá-vyspělá na to provozovat sex, tak by měla být natolik vyspělá a zodpovědná aby používala ochranu. V dnešní době jich myslím existuje celkem dost druhů. A nevím jak ty, ale já osobně jsem nikdy neslyšela o nevyvinutém spermatu v tom slovasmyslu v jakém ho zakladatelka zmiňuje
Hmm…a pochopitelne nevime kolik zakladatelce je, ale to je jedno, protoze sme se aspon pobavily, ze? A kdyby sme vedely kolik ji je, tak „v jejim veku“ sme my delaly to a to a o sexu sme vedely vsechno a urcite sme se neptaly na stupidni veci.Amen.
Jinak tady je jedna poučná. https://www.emimino.cz/…-deti-87644/
Zakládala jsem ji kdysi já, třetě je nakonec přes femcap, přerušování nám vycházelo v pohodě. Ale brala jsem to jako metodu, že pokud se zadaří, tak fajn, beru, pokud je dítě nepřípustná veličina, tak je potřeba se chránit jinak.
@ne-silenamatka moc to prožíváš ![]()
@ne-silenamatka píše:
Hmm…a pochopitelne nevime kolik zakladatelce je, ale to je jedno, protoze sme se aspon pobavily, ze? A kdyby sme vedely kolik ji je, tak „v jejim veku“ sme my delaly to a to a o sexu sme vedely vsechno a urcite sme se neptaly na stupidni veci.Amen.
Tak pokud vim, tak existuje xxx publikací pro dospívající dívky, na internetu je přehršel veškerých informací, na školách možná ještě funguje v rámci některých předmětů sexuální výchova, všude je zdůrazňována ochrana při styku apod. A není to o tom, že kdybychom věděli kolik zakladatelce je tak bychom napsaly že v jejím věku jsme dělali to a to. To v dnešní době snad už ani napsat nejde, vzhledem k tomu, že se věkový hranice dost posunují. Ale jak už jsem psala, pokud někdo chce provozovat sex, měl by se především v první řadě chránit. Protože, řešit to až v momentě kdy může být/ je pozdě, asi není to pravý ořechový.