Nechráněný sex - nedostala jsem to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
11.4.13 18:35

@agabuska no taky někdy přemýšlím, co ta dnešní mládež čte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 18:35

@valkil a co jste vyzkoumali? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.4.13 18:36

Co je tohle zase za diskusi? :zed:
Zakladatelko:Raději si kup kondomečky. Pokud máš strach s těhu, tak si kup test. Kapesné snad dostáváš, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.4.13 18:37
@valkil píše:
No hele bacha, s mužským jsme to takhle zkoumali (nějaký dětský mikroskop, ale potřebný „rozlišení“ měl!) 8)

a byly vyvinuty?? :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.04.13 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 18:37
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.

protože se nudí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale kdyby dala fotku těhotenského testu, tak jí pochválý jaký krásný čárky má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.4.13 18:38
@Medvídě30 píše:
Tak teď jsi mě pobavila. Já si jí představila jak vedle sebe leží, on se právě udělal a ona hned vytahuje ten mikroskop a zkoumá :potlesk: :potlesk:

hehe to je taky dobrý.. ještě v akci, miláčku nehejbej se, jdu zkoumat… moment, on se vlastně neudělal, tak to by vlastně nemohla zkoumat. Tak to bylo asi nějaký imaginární. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.Zakladatelko, kup si test - pochopitelne tehotna BYT MUZES, tady ti to nikdo nepotvrdi ani nevyvrati…proste moznsost tam je a nikdo jiny nez test, pripadne gynekolog ti s jistotou neodpovi.

tak to teda pardon, ale na takovy stupidni otazky ani snad normalne odpovidat nejde, kort kdyz devcatko napise, ze se do ni ani neudelal :mrgreen: holcina by snad ani nemala mit sexualni styk aniz by Ji nekdo nevysvetlil, co to vlastne sex je… Ty uz jsi nekdy slysela o nevyvinutem sperma? Ja teda ne :mrgreen: to by se divila kolik 12 ti letych kluku tady v anglii oplodnilo holek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Kajušeee píše:
Nevěděla jsem jak to tu mám napsat, stydím se za to a vím že jsem pitomá..ale potřebuju vědět váš názor. No, s mojim klukem jsem už skoro 19 měsíců..za tento měsíc jsme spolu párkrát měli sex, ale třeba max. pět minut a neudělal se..navíc on nemá ještě takové to úplně vyvinuté sperma, prostě jak puberťák..je nějaká šance že můžu být v tom, i když se do mě neudělal?..že prý v těch * kapičkách lásky* sperma není..i tak se bojím. Už nám to několikrát prošlo ale mám strach že se jednou se stane průser..takže sem se s tím rozhodla stejně skoncovat..každopádně chci vědět váš názor..jaká je šance že bych v tom mohla být?..Měla jsem to někdy teď dostat a nic..sice mě strašně bolí prsa jak před MS ale jinak nic..je možné že sem to zatím nedostala kvůli tomu, že na to pořád myslím a stresuju se…PS - Nemám k dispozici těhot. test..
že by už těhotenská demence? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.4.13 18:42
@agabuska píše:
tak to teda pardon, ale na takovy stupidni otazky ani snad normalne odpovidat nejde, kort kdyz devcatko napise, ze se do ni ani neudelal :mrgreen: holcina by snad ani nemala mit sexualni styk aniz by Ji nekdo nevysvetlil, co to vlastne sex je… Ty uz jsi nekdy slysela o nevyvinutem sperma? Ja teda ne :mrgreen: to by se divila kolik 12 ti letych kluku tady v anglii oplodnilo holek :nevim:

Fajn a je problem odpovedet, ze je to nemsysl se spermatem bez nutnosti se nekomu vysmivat?? Tenhle server je plnej „stupidnich“ dotazu (z myho pohledu), ale bud se umim ovladnout a slusne poradit a ne cekat na toho, ktera z vas prvni zacne s vysmechem a pak uz se jen pridavat, abych byla in.Nebo proste nepisu a smeju se u kompu…a v duchu se chvlamim, ze nejsem „blba“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 18:42
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.Zakladatelko, kup si test - pochopitelne tehotna BYT MUZES, tady ti to nikdo nepotvrdi ani nevyvrati…proste moznsost tam je a nikdo jiny nez test, pripadne gynekolog ti s jistotou neodpovi.

No tak to, že je to pro ní stresující to chápeme, ale pokud je natolik dospělá-vyspělá na to provozovat sex, tak by měla být natolik vyspělá a zodpovědná aby používala ochranu. V dnešní době jich myslím existuje celkem dost druhů. A nevím jak ty, ale já osobně jsem nikdy neslyšela o nevyvinutém spermatu v tom slovasmyslu v jakém ho zakladatelka zmiňuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 18:43

Ale zase jedno pozitivum to, po dlouhy dobe jsem se tak zasmala, az jsem se z toho pripochcala :))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.4.13 18:45
@Medvídě30 píše:
No tak to, že je to pro ní stresující to chápeme, ale pokud je natolik dospělá-vyspělá na to provozovat sex, tak by měla být natolik vyspělá a zodpovědná aby používala ochranu. V dnešní době jich myslím existuje celkem dost druhů. A nevím jak ty, ale já osobně jsem nikdy neslyšela o nevyvinutém spermatu v tom slovasmyslu v jakém ho zakladatelka zmiňuje :nevim:

Hmm…a pochopitelne nevime kolik zakladatelce je, ale to je jedno, protoze sme se aspon pobavily, ze? A kdyby sme vedely kolik ji je, tak „v jejim veku“ sme my delaly to a to a o sexu sme vedely vsechno a urcite sme se neptaly na stupidni veci.Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 18:49

@valkil no to ja vim taky, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.4.13 18:52

Jinak tady je jedna poučná. https://www.emimino.cz/…-deti-87644/
Zakládala jsem ji kdysi já, třetě je nakonec přes femcap, přerušování nám vycházelo v pohodě. Ale brala jsem to jako metodu, že pokud se zadaří, tak fajn, beru, pokud je dítě nepřípustná veličina, tak je potřeba se chránit jinak.

@ne-silenamatka moc to prožíváš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 18:54
@ne-silenamatka píše:
Hmm…a pochopitelne nevime kolik zakladatelce je, ale to je jedno, protoze sme se aspon pobavily, ze? A kdyby sme vedely kolik ji je, tak „v jejim veku“ sme my delaly to a to a o sexu sme vedely vsechno a urcite sme se neptaly na stupidni veci.Amen.

Tak pokud vim, tak existuje xxx publikací pro dospívající dívky, na internetu je přehršel veškerých informací, na školách možná ještě funguje v rámci některých předmětů sexuální výchova, všude je zdůrazňována ochrana při styku apod. A není to o tom, že kdybychom věděli kolik zakladatelce je tak bychom napsaly že v jejím věku jsme dělali to a to. To v dnešní době snad už ani napsat nejde, vzhledem k tomu, že se věkový hranice dost posunují. Ale jak už jsem psala, pokud někdo chce provozovat sex, měl by se především v první řadě chránit. Protože, řešit to až v momentě kdy může být/ je pozdě, asi není to pravý ořechový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí