Nechráněný sex - nedostala jsem to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
2.6.13 19:12

Nakonec to všechno dopadlo dobře. Menstruace se dostavila s týdenním zpožděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arika
2.6.13 19:47

jsem v tom?

Ahoj holky, chápu, že tu z koule nic nevyvěštíte, ale myslíte že můžu být v tom? Místo menstruace jsem dostala hustý bílý výtok bez zápachu, trvalo to 11 dní a pak to samo přestalo..Stalo se vám to někdy? Četla jsem že to těhotný někdy mají, prý to slouží něco jako k dezinfekci prostředí, ale myslela jsem, že po celou dobu a ne jen v období kdy má být menzes, tak nevim jestli něco neni v pořádku..jiný příznaky nemám..je to normální? Sem nervní páč jsem v zahraničí a domu přijedu za 14 dní..moc neumim jazyk tak se mi tu nechce kupovat test..Díky za vaše zkušenosti:)

• Citovat
  • Upravit
1687
3.6.13 22:24

Tak jsem četla něco ze začátku a něco z konce a docela solidně jsem se zasmála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.6.13 22:28

Ariko - to mi tedy nic neříká, spíš bych hádala nějaký zdravotní problém. ale i kdyby těhotná, tka co změní 14 dnů? na test kašli a koupíš ho až na letišti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 14:23

Dobrý den chtela bych se zeptat zda je možné otěhotnět kdyz moje poslední ovulace byla od 31.8 do 6.9… a nechraneny sex sem mela 11.9, menstruace mela přijít 19.9 ale nedostavila se… mohu být tehotna?

• Citovat
  • Upravit
5940
21.9.22 14:36

A říká ti něco těhotenský test, nebo máme věštit, je to 50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.22 14:44

@mamule42 nechápu proč ste tak nepříjemná, tohle to je pokud vím skupina kde si muzem psát o rady a tak podobně ne? Tak proč hned taková odpověď…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.22 14:53

Dobrý den chtela bych se zeptat zda je možné otěhotnět kdyz moje poslední ovulace byla od 31.8 do 6.9… a nechraneny sex sem mela 11.9, menstruace mela přijít 19.9 ale nedostavila se… mohu být tehotna?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky