Nechráněný sex - nedostala jsem to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
11.4.13 18:25
@mejdylko píše:
no jooo já zapomněla :lol: :lol: :lol:

no tak.. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2730
11.4.13 18:28
@agabuska píše:
tak to uz vubec nechapu :mrgreen: pises ani prerusova a ani se neudelal, tak z ceho by jsi chtela byt tehotna :mrgreen: jj uz vim, ze vzduchu :mrgreen:

Jsem jednou někde četla dotaz od nějaké slečny, jestli může otěhotnět z orálního styku, když sperma spolkla. Dotaz se týkal toho jestli je možné že by se sperma nějakým způsobem dostalo z žaludku tak aby oplodnilo vajíčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
@AmyLee píše:
no tak.. :cert: :cert:

pardooon, už se mi to nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Medvídě30 píše:
No jo ale vem si, že ty chutě jsou taky hodně ovlivnitelný :think: :think:

tak teda nevím, to je zase situace :zed:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
11.4.13 18:29
@Seizdra píše:
No jasně :roll: Sakra dítě máš a takovou základní věc nevíš.. Sperma se vyvíjí až s prvním stálým zaměstnáním :roll:

nevím, páč můj chlap má kvalitní spermie.. na „druhý“ šup a malý byl v břichu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2730
@mejdylko píše:
@Medvídě30 máme asi stejně bujnou fantazii.. já ji úplně vidim v tom bílým plášti jak tam načuhuje :D

Tak teď jsi mě pobavila. Já si jí představila jak vedle sebe leží, on se právě udělal a ona hned vytahuje ten mikroskop a zkoumá :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@mejdylko píše:
pardooon, už se mi to nestane ;)

to doufám.. by sis to pak musela odskákat..

• Citovat
  • Upravit
3477
11.4.13 18:30

A vyvyinutého pinďu měl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411

Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.

Zakladatelko, kup si test - pochopitelne tehotna BYT MUZES, tady ti to nikdo nepotvrdi ani nevyvrati…proste moznsost tam je a nikdo jiny nez test, pripadne gynekolog ti s jistotou neodpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
@K.Black píše:
tak teda nevím, to je zase situace :zed:

Jak jen na to přijít :zed: Takový hlavolamy tady. Ach jo, se mi dneska vrátí chlap z montáží a zase nic nebude, pač nad tim budu přemejšlet. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 18:33
@Medvídě30 píše:
Jsem jednou někde četla dotaz od nějaké slečny, jestli může otěhotnět z orálního styku, když sperma spolkla. Dotaz se týkal toho jestli je možné že by se sperma nějakým způsobem dostalo z žaludku tak aby oplodnilo vajíčko :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mi pripomina dotazy z bravicka, kdyz mi bylo 14 let, ted Nevim, Jaky holky pouzivaj casaky, asi zadny, jinak by se tady takhle neptaly :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
11.4.13 18:34

@Kajušeee jak většinou píšu na tento typ diskuzí, pokud máš dělohu a sex, tak těhotná být můžeš, ať je sperma zralé nebo ne, ať to děláte první den cyklu nebo poslední… Nějak nechápu, proč se nechráníte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 18:35

@agabuska no taky někdy přemýšlím, co ta dnešní mládež čte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 18:35

@valkil a co jste vyzkoumali? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.4.13 18:36

Co je tohle zase za diskusi? :zed:
Zakladatelko:Raději si kup kondomečky. Pokud máš strach s těhu, tak si kup test. Kapesné snad dostáváš, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí