30 tt s dvojčaty, tlak na spodek a jakoby menstruační bolesti

202
11.4.13 16:09

30 tt s dvojčaty, tlak na spodek a jakoby menstr.bolesti

Dobrý den jsem v 30 TT s jednovaj. dvojčaty,,, od včera mě jakoby když něco dělám nebo chodil tlačí spodek i v šedě a dnes i jakoby bolest za stydkou kostí, v kříži chvilkama a jakoby menstr. bolesti též chvilkové. Je to normální,, mám pocit že mám břicho na prasknutí pupek zcela venku,,a jen bouličkymimnek že poznám co kde mají taky jste to TK měly..? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
11.4.13 16:11

Nechci strašit, ale tyhle bolesti bývají i před porodem. raděj naštiv lékaře, jestli se neděje něco, co by ještě nemělo, kor s dvojkama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 16:14

Já bych taky pro jistotu sjela na kontrolu, dvojčátkům se může chtít na svět dřív, tak ať na tebe radši někdo mrkne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
11.4.13 16:15

Jela bych okamzite do nemocnice, me takhle tvrdlo bricho a musela jsem lezet a dostavala jsem kapacky na zastaveni kontrakci, pak mi je vysadili a mela jsem presne stejne pocity a druhy den rano mi odtekla voda.. jela bych hned, jeste je to brzo na narozeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.4.13 16:20

Jela bych do nemocnice. Já měla takový bolesti a tlačení na spodek taky a jela jsem(32tt)a už si mě tam nechali. Cervix skore 8.V nemocnici jsem ležela do 36tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.4.13 16:22

@araw @Lucah @Verca1989 byla jsem před týdnem na po a čípek byl 4,5 cm což je dost a vše zamčeno tak su z toho jelen,,třebas jen si dělaj prostor..://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
11.4.13 16:27

@mysule87
Já měla tyhle pocity snad od 25 týdne, ve 31tt jsem skončila v nemocnici na kapačkách… Určitě jdi k doktorovi, můžeš se otevírat, ale nemusí to znamenat také nic. Každé tělo se chová jinak. :) Mě se čípek zkracoval, pomali jsem se otevírala, co 15 min mi tvrdlo břicho a stejně to k porodu nešlo. Tedy alespoň do 35tt, pak jsem musela na CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 16:28

@mysule87 ono se to může změnit během hodiny, opravdu bych neriskovala, pokud by se opravdu rozhodovali mrknout na svět, třeba by se to v porodnici ještě podařilo oddálit, každý den v bříšku navíc je pro ně důležitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.13 16:28

@mysule87 zajela bych k dr.. kámošce se takhle rozjel porod ve 23 tt, říkala, že to nic není, druhý den zajela do porodky a už to fičelo.. jistota je jistota, já bych asi nevydržela čekat… nehledě na to, že otevřít se můžeš během chvilky, ko před týden není tak důležitá…

Příspěvek upraven 11.04.13 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17035
11.4.13 16:30

Hned do nemocnice - i kdyby to byl jen planý poplach.. Mluvím z vlastní zkušenosti, nevím jestli vidíš můj popis, ale porodila jsem dvojčátka ve 26. týdnu a málem doma-nepoznala jsem kontrakce..Ještě, že jsem šla na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.13 16:30

@mysule87
ja to tak mam temer od zacatku, prcek mi lezi dost nizko, kolikrat mam pocit ze uz leze ven :-(. Ale vzdy cipek v poradku. Je to tedy uz druhe tehu tak si myslim, ze je panevni dno povolenejsi a hlavne mam sirokou panev takze prcek lezi fakt dole. U mne teda pro zmenu v 7 mesici(30tt) nejde ani poznat, ze jsem tehotna jak se rozlozil dole. Taky si casto rikam jeslti uz to neni porod, ale asi mne tak sikovne kope do mocaku, ze to boli jak pri porodu.
A to jsem mela prvni porod sakra bolestivi, ale z tohoto uz silim, dle mne tam vychytal nejaky nerv a brnka primo do nej. Sama bych si myslela ze se neco deje, ale vse v poradku.

Příspěvek upraven 11.04.13 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
11.4.13 16:31

@mysule87 já to mám posledních 14 dnů taky a to nečekám dvojčata. Menstruační bolesti mám už dva měsíce. Lékař mě viděl a jsem v pořádku. Takže ne vždy to musí znamenat porod, ale určitě bych mu to řekla pokud to neví. Jsem ve 31 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
11.4.13 17:04

Ukazatel délky čípku je spolehlivě směrodatný do cca 20.tt + - V pokročilejší fázi už můžeš porodit do večera, i když ráno máš 4cm a naopak můžeš přenášet, když máš např. ve 30tt 1cm. Vím to od nejvyšších doktorských kapacit v ČR, zrovna s tím ležím v nemocnici, takže čípek nečípek, jela bych se radši někomu ukázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.4.13 17:22

Taky mívám menstruační bolesti, ale netroufám si radit při dvoujčátkách. U mě to nic neznamenalo, jen mi napsal magnesium, vše v pořádku. Je to případ od případu - u někoho je to OK, u někoho začíná porod, takže bych asi u dvojčátek neriskovala a jela se ukázat nějakému MUDrlantovi ;-) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.4.13 17:31

Já tohle měla při porodu, začalo to právě jako menstruační bolesti, zaražené prdy a za tři hodiny byl malý na světě. Poslíčky jsem neměla. Pro jistotu bych zajela - s jedním nevím, ale s dvojčaty ano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí