Při čemž může prasknout plodová voda?

147
11.4.13 13:03

Při čemž může prasknout plodová voda?

Čemu by se měl člověk vyvarovat aby nepraskla tím myslím třeba zdali může prasknout když budu ručně vytírat plovoucí podlahu a nebo při velké námaze úklidu a nebo při sexu a nebo tahání těžkého břemene. Aneb stalo se vám někdy že vám praskla plodová voda při takových věcech co jsem uváděla výše …. A taky když praskne musím ihned do odjet do porodnice a nebo je tam nějaká časový interval díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
11.4.13 13:05

Jejda to jsem nezjištovala při jaké činnosti praskne voda :-)
ale do nemocnice by jsi se měla dostat tak do hodiny aspon mě to tak řekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.4.13 13:06

Mně praskla měsíc před termínem ráno ve spánku v posteli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.13 13:06

Mi nepraskla voda ani při porodu :mrgreen: neznám nikoho, komu by voda praskla předem při takových činnostech. Většinou spíš večer, ve spánku nebo v klidu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
11.4.13 13:07

Me praskla voda, kdyz jsem vstavala z postele.Max do dvou hodin byt v porodce, kvuli mozne infekci. Jinak se rika, ze se nesmi tahat tezke veci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
11.4.13 13:08

Nevím, jak se má spěchat, já teda nespěchala. Nic se se mnou nedělo. Do nemocnice jsem dorazila za 2,5 hodiny, nikdo neplašil. Porod mi chtěli začít vyvolávat nejdřív večer, pak po UTZ začali hned tzn. za další hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.4.13 13:11

@maile klídek, já až do 40+6 vytírala růčo schody i plovoučku, chodila po procházkách, štípala jsem si dříví a to dříví jsem si nosila po cca 8-10kg bednách do patra. A sexovali jsme docela doooost celý 2. a 3.trimestr :pankac: Neprasklo mi nic :mrgreen: Voda mi praskla až v porodnici, kdy jsem byl na monitoru - v klidu jsem si ležela a RUP a bylo ;)
Kamarádka jezdila skoro do porodu na koni a voda jí praskla v noci, když spala ;)

Nám říkali, že do porodky odjet ihned po prasknutí vody, ale asi bych to nehrotila(samo pokud nebudou nějaké divoké kontrakce nebo voda nebude zelená), v klidu bych se sbalila, osprchovala atd a pak bych jela, tak cca do 2hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Mě bylo den před termínem strašně dobře, takže jsem celej den lítala, po nákupech, stihla jsem i králíkům vyčistit kotce, doma jsem pouklízela, večer jsem ještě umývala nádobí a zrovna mi začala voda téct…ale těžko říct, jestli to bylo tím co jsem celý den dělala, nebo by se to stalo stejně :nevim: :) A při odtoku plodovky bys měla být do 2 hodin v porodnici, já tam byla 1,5 hodiny po ale celou noc se nic nedělo, tak jsem ráno dostala kapačku, aby se porod rozjel, prý nemohli čekat kvůli infekci, malá se narodila odpoledne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263

Mě praskla voda 2× a pokaždý ráno ještě v posteli ;)
to co píšeš jsem dělala běžně a nikdy nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
11.4.13 13:13

@maile
Ahoj, ptáš se proto abys věděla čeho se vyvarovat, nebo naopak sháníš babské rady na urychlení porodu? Jmenuješ skoro všechny :-)

S tou dobou po prasknutí - záleží jestli jsi prvorodička nebo máš druhý a další porod. Druho a více rodičky musí spěchat aby to stihly, prvorodičky ne - hodně obecně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.4.13 13:16
@kjhui píše:
S tou dobou po prasknutí - záleží jestli jsi prvorodička nebo máš druhý a další porod. Druho a více rodičky musí spěchat aby to stihly, prvorodičky ne - hodně obecně řečeno.

myslím si, že takhle se to nedá říct, do porodnice by se mělo jet co nejdřív, ať je žena prvorodička nebo čeká páté dítě, tam jde hlavně o infekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
11.4.13 13:16

Mně praskla voda odpoledne a před tím jsem byla na patnáctikilometrové túře, ale nemůžu říct, jestli to bylo tím nebo ne. Jinak jsem běžně uklízela celou dobu a den před porodem jsem s manželem řezala a skládala dřevo a nic. Jen jsem slyšela, že by se neměla mýt okna. Do porodnice bys měla odjet hned, ale myslím, že záleží na tvém pocitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.4.13 13:18

@kjhui Ptám se tak nějak abych vydržela do TP jelikož to bude třetí porod tak se zajímám aby se něco nepokazilo mám totiž stanovený termín pro vyvolání porodu a chtěla bych do té doby vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
11.4.13 13:20

Praskla mi ráno v posteli, měla jsem divné nucení, jako na malou, tak jsem vstala z postele, sice opatrně, ale pocítila jsem takové lupnutí a teplou sprchu na nohách. Bylo to 33+5tt. Je pravda, že mi podle doktora sákla už nějaký ten čas a jiní doktoři v jiné nemocnici to nepoznali. A taky je pravda, že jsem večer před tím koupala nemohoucí babičku a tahala jsem jí z vany a vůbec se celá schvátila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
11.4.13 13:22

Ahoj, já umývala okna, drhla byt a schodiště, chodila na dlouhé procházky a voda mi stejně nepraskla, ani v porodnici, po dvanácti hodinách mi ji píchli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí