Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajušeee jinak prsa tě mohou bolet z několika důvodů, za 1) mě bolely vždy tak týden před ms 2)může to být vsugerované a z nervů a za 3) může to být příznak těhotenství.
A ani je možné že jsi to zatím nedostala z toho důvodu, že se tím stresuješ. Psychika někdy dělá divy.
Jaj zakladatelko, kolik ti je? Proc se nechranis, nez se takto stresovat? Pokud nevis, co je to zodpovednost, nejsi evidentne na sexualni zivot vubec zrala
@K.Black píše:
@mejdylko myslíš doktora psychiatra že?![]()
@svycarka nevyhlašuj vítěze, bůhví co nás ještě čeká
@Medvídě30 třeba nevyvinutté sperma nemá ocásek![]()
Ale že tak s přesností ví, že on nemá vyvinuté sperma. By mě zajímalo jak na to přišla ![]()
@Medvídě30 píše:
Ale že tak s přesností ví, že on nemá vyvinuté sperma. By mě zajímalo jak na to přišla
třeba mu ho zkoumala pod mikroskopem
![]()
@Kajušeee prosim te a kolik ti je let?
takovy otazky a takhle po dany snad ani 14 ti lete decko nerekne ![]()
@AmyLee píše:
Nevyvinuté sperma?![]()
![]()
![]()
No jasně
Sakra dítě máš a takovou základní věc nevíš.. Sperma se vyvíjí až s prvním stálým zaměstnáním ![]()
@Medvídě30 píše:
Ale že tak s přesností ví, že on nemá vyvinuté sperma. By mě zajímalo jak na to přišla
@Kajušeee píše:
@lucineeccka Ale to nebyla ani přerušovaná..on se vůbec neudělal..
tak to uz vubec nechapu
pises ani prerusova a ani se neudelal, tak z ceho by jsi chtela byt tehotna
jj uz vim, ze vzduchu ![]()
@mejdylko píše:
třeba mu ho zkoumala pod mikroskopem![]()
![]()
No taky mě to napadlo a vzhledem k tomu, že mám hodně bujnou fantazii jsem si to hned představila
![]()
@K.Black píše:možná podle chuti se to pozná
![]()
No jo ale vem si, že ty chutě jsou taky hodně ovlivnitelný
![]()
@svycarka píše:
A mame viteze dnesniho vecera![]()
Pro zakladatelku: nevyvinute sperma asi neexistuje..takze bud mu nasad gumicku(kondom)nebo zobej (prasky).
Holky tak to je snad poprvi co jsem se tady tak zasmala na emiminu
zakladatelko tys to teda rozsekla
()))(((((
@Medvídě30 máme asi stejně bujnou fantazii.. já ji úplně vidim v tom bílým plášti jak tam načuhuje ![]()
to nemá zakladatelka