Nechráněný sex - nedostala jsem to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
11.4.13 18:57
@ne-silenamatka píše:
Hmm…a pochopitelne nevime kolik zakladatelce je, ale to je jedno, protoze sme se aspon pobavily, ze? A kdyby sme vedely kolik ji je, tak „v jejim veku“ sme my delaly to a to a o sexu sme vedely vsechno a urcite sme se neptaly na stupidni veci.Amen.

Ber to tak, že některé hypoteticky v jejím věku ani neměly sex, tutíž se nemohly ptát na takové dotazy a ani nebyl internet, radši jsme si hrály na hříšti.
Btw. taky nevím proč zakladatelko nepoužíváte aspoň kondom. Na googlu toho najdeš o sexuální problematice hodně

• Citovat
  • Upravit
651
11.4.13 18:58
@Medvídě30 píše:
Tak pokud vim, tak existuje xxx publikací pro dospívající dívky, na internetu je přehršel veškerých informací, na školách možná ještě funguje v rámci některých předmětů sexuální výchova, všude je zdůrazňována ochrana při styku apod. A není to o tom, že kdybychom věděli kolik zakladatelce je tak bychom napsaly že v jejím věku jsme dělali to a to. To v dnešní době snad už ani napsat nejde, vzhledem k tomu, že se věkový hranice dost posunují. Ale jak už jsem psala, pokud někdo chce provozovat sex, měl by se především v první řadě chránit. Protože, řešit to až v momentě kdy může být/ je pozdě, asi není to pravý ořechový.

jj presne tak, v dnesni dobe to sexuje uz od 13 a ani poradne nevi nic o rizikach. To za me jsme si ve 13 letech hrali jeste s panenkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.4.13 18:58

@Gladys

No to vis, brecim tady u toho, protoze „svet je krutej“ - to fakt ne, neprozivam to moc, ale je jasny, ze me stve, ze se u podobnych diskuzi sejde ta stejna parta matek, ktery se podobnym holkam jen vysmejou, nejlip za podpory pobodne smyslejicich.To je cely - tak a ted si du pustit Karla Gotta, dam si venecek se slehackou a snad uz ten den bude konecne slunickovy :) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.4.13 19:00
@Medvídě30 píše:
Tak pokud vim, tak existuje xxx publikací pro dospívající dívky, na internetu je přehršel veškerých informací, na školách možná ještě funguje v rámci některých předmětů sexuální výchova, všude je zdůrazňována ochrana při styku apod. A není to o tom, že kdybychom věděli kolik zakladatelce je tak bychom napsaly že v jejím věku jsme dělali to a to. To v dnešní době snad už ani napsat nejde, vzhledem k tomu, že se věkový hranice dost posunují. Ale jak už jsem psala, pokud někdo chce provozovat sex, měl by se především v první řadě chránit. Protože, řešit to až v momentě kdy může být/ je pozdě, asi není to pravý ořechový.

Tak se proste zeptala tady (ostatne internet se plni prave takovymi dotazy - z niceho od sebe samy nevyskakaji, pokud se nejedna o odborny clanek).Nic, to nema cenu resit, mela se ozvat zakladatelka, ze se ji nelibi ze se ji smejete, ne ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 19:02

@agabuska ježi když mně bylo 13 :lol: to byl ještě sladkej život, já teda brala HA asi od 15 kvůli bolestem při ms a první sex měla až někdy v 18 :lol: :lol: To dneska už je to asi trochu jinde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 19:04

@Medvídě30 tak to jsme dve me chybely dva mesice do 18 ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 19:06

@ne-silenamatka jj super napad, bez si dat venecek a pust si kaju :) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.4.13 19:06
@ne-silenamatka píše:
Holky, no tak - furt mate potrebu do nekoho rejpat.Fakt nechapu a to sem cynik jako prase, ale ta vase vecna touha a potreba se nekomu vysmivat je vazne „zvlastni“.Jasne, vy uz ste MATKY (kdo je vic, ze?) ale berte v uvahu, nez zacnete vzetkle bouchat do klavesnice, ze pro zakladatelku (ne jen tuto) je to stresujici chvilka, proto ma potrebu se nekoho zkusenejsiho poptat - fakt nevidim prostor k vysmechum.
Tak ja nechci byt zla a je jasne, ze na radu k pratelum neme tvare asi nepujde, ALE pokud dotycna slecna dokaze soulozit mela by predevsim vedet, ze z toho byvaji nasledky v podobe deti a pokud je nechce, ze je potreba se chranit. A v dnesni dobe kdy reklamy na pilule a kondom krici odevsad, tak nechapu jak nekdo muze vubec napsat:„Nechranila jsem se, muzu otehotnet?“ To je jako bych psala Kdyz vypiju flasku vodky, budu opila? V tomto pripade je ironie na miste.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 19:08

@Medvídě30 ps. To budeme urcite stejnej rocnik :) a jeste k tomu skoro stejny termin porodu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 19:08

@agabuska si pamatuju že nějak kolem 14ti jsem dostala první pusu a vzhledem k tomu, že to byl kluk o několik let starší, tak se snažil i o něco víc. Jsem mu málem vlepila facku :lol: Za prvé to bylo venku na lavičce, za druhý před barákem učitelky, kterou jsem nesnášela a která shodou okolností zrovna šla domu. No prostě zážitek. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 19:10

@agabuska no ročník myslim budeme jinej :lol: vzhledem k tomu že máš myslim děti 13 a 9 let tak určitě jinej, ale to nevadí. :hug: Já jsem ještě zajíček :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 19:18

@Medvídě30 je tak to se omlouvam :) nechtela jsem z tebe delat starenku, Jako jsem ja :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 19:20

@agabuska jakou stařenku prosimtě 8o 8o já jsem prostě na dnešní dobu malinko jinej model, nikdy jsem se nehnala za kariérou apod. Vždy jsem chtěla mít rodinu brzo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
11.4.13 19:27

@Medvídě30 ja si rikam, ze rodina a stastny zivot je dulezitejsi, nez nejaka kariera. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.4.13 19:29

@agabuska přesně tak a rozhodně jsem tedy nechtěla mít první dítě až někdy po třicítce. Vždy jsem si říkala, že tak v jednadvaceti by to šlo. No a vypadá to že se mi to i splní. v červnu 21 a TP v listopadu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí