Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
25.4.13 11:36

To nás se každý ptal (ačkoli všichni věděli, že jsem těhotná teprve pár týdnů) jestli už víme co to bude.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.4.13 14:14

@Peskla tak ja jsem docetla do spenatu se spalicky a masem, pak mi zacala ukapavat slina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.13 08:52

@DidierK To mě právě taky, asi se budu muset zase přejíst… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
28.4.13 21:59

Musím se pochlubit dnešní perlou mého muže. Jen na úvod upřesním, že jsem v 34 tt a jaksi si už nejsem schopná oholit intimní partie sama-zaprvé si tam nevidím :roll: (a se zrcátkem to v zapařené koupelně není ono) a zadruhé si tam přes obří břicho a prsa už i hůř dosáhnu :oops: No prostě jsem manžela poprosila, on se s úsměvěm chopil žiletky a po pár minutách se ušklíbl a dodal: „na to si vezmu spíš křoviňák“ (no 2 týdny jsou 2 týdny :cert: ) Nakonec se s tím popral skvěle - a nezapomenul mi tam vymodelovat „šipku“ - to aby prý můj doktor, ke kterému jdu v úterý, ji rychle našel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
28.4.13 22:25
@Inuska.pv píše:
Musím se pochlubit dnešní perlou mého muže. Jen na úvod upřesním, že jsem v 34 tt a jaksi si už nejsem schopná oholit intimní partie sama-zaprvé si tam nevidím :roll: (a se zrcátkem to v zapařené koupelně není ono) a zadruhé si tam přes obří břicho a prsa už i hůř dosáhnu :oops: No prostě jsem manžela poprosila, on se s úsměvěm chopil žiletky a po pár minutách se ušklíbl a dodal: „na to si vezmu spíš křoviňák“ (no 2 týdny jsou 2 týdny :cert: ) Nakonec se s tím popral skvěle - a nezapomenul mi tam vymodelovat „šipku“ - to aby prý můj doktor, ke kterému jdu v úterý, ji rychle našel 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Šikula!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
28.4.13 22:31

@Inuska.pv Moc pěkný..to bude doktor koukat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.13 22:34

Morální opora u porodu

Miláčku to zvládneš moje maminka to taky zvládla :o.

• Citovat
  • Upravit
1219
28.4.13 23:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.4.13 05:32

@faraod @Petttulis @banánice
A to jsem zapomněla napsat, že jak byl s holením hotový a prohlížel si to své veledílo, tak utrousil - tak už ji vidím, pipinku :oops: :jazyk:!
No vzhledem k tomu, že nás do porodu ještě nejspíš pár společných holení čeká, tak si ještě užiju… Myslíte, že by pomohlo mu to oplatit a nabídnout mu to na revanš??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
29.4.13 07:36

Tak u nas v 13.tt první UTZ na kterém jsme byli. " plod A bude na90% holčička" následovala prohlídka plodu B a na zaver" no a tohle na 90% chlapeček" můj přítel na to: " fakt jo? Vždyť já tam nic nevidim" a pani doktorka:" no pindíka ještě nemá" :mrgreen:
A trošku mimo téma mě pobavila věta po prvním sexu po porodu:" tomu doktorovi snad donesu flasku skotský jak Tě dobře zašil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.4.13 07:39

Po posledni prohlidce: ja chci jet na ten screening taky. moje odpoved: vzdyt si se nechtel jit podivat ani ted a pritel na to: ja sem chhtel ale oni rekli " slecna novakova, me nikdo nevolal… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
29.4.13 08:12

Já jsem byla na IVF a můj manžel při embryotransferu, když už embryjka pan doktor zavedl tak říká… Pane doktore vy jste stejně rychlej jako já… :pankac: Pan doktor málem smíchy spadl ze židličky a mě zakázal se smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.13 08:17
@xantipi píše:
Já jsem byla na IVF a můj manžel při embryotransferu, když už embryjka pan doktor zavedl tak říká… Pane doktore vy jste stejně rychlej jako já… :pankac: Pan doktor málem smíchy spadl ze židličky a mě zakázal se smát :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.4.13 09:08

@Inuska.pv
no zkusit to můžeš a jsem zvědavá jak pochodíš já bych doma nepochodila ani omylem teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.4.13 09:13

Bože holky, sice nemám takové vtipné hlášky, ale stojí to za to!!! Fakt super téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí