Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To nás se každý ptal (ačkoli všichni věděli, že jsem těhotná teprve pár týdnů) jestli už víme co to bude.. ![]()
@Peskla tak ja jsem docetla do spenatu se spalicky a masem, pak mi zacala ukapavat slina…
Musím se pochlubit dnešní perlou mého muže. Jen na úvod upřesním, že jsem v 34 tt a jaksi si už nejsem schopná oholit intimní partie sama-zaprvé si tam nevidím
(a se zrcátkem to v zapařené koupelně není ono) a zadruhé si tam přes obří břicho a prsa už i hůř dosáhnu
No prostě jsem manžela poprosila, on se s úsměvěm chopil žiletky a po pár minutách se ušklíbl a dodal: „na to si vezmu spíš křoviňák“ (no 2 týdny jsou 2 týdny
) Nakonec se s tím popral skvěle - a nezapomenul mi tam vymodelovat „šipku“ - to aby prý můj doktor, ke kterému jdu v úterý, ji rychle našel ![]()
@Inuska.pv píše:
Musím se pochlubit dnešní perlou mého muže. Jen na úvod upřesním, že jsem v 34 tt a jaksi si už nejsem schopná oholit intimní partie sama-zaprvé si tam nevidím(a se zrcátkem to v zapařené koupelně není ono) a zadruhé si tam přes obří břicho a prsa už i hůř dosáhnu
No prostě jsem manžela poprosila, on se s úsměvěm chopil žiletky a po pár minutách se ušklíbl a dodal: „na to si vezmu spíš křoviňák“ (no 2 týdny jsou 2 týdny
) Nakonec se s tím popral skvěle - a nezapomenul mi tam vymodelovat „šipku“ - to aby prý můj doktor, ke kterému jdu v úterý, ji rychle našel
Miláčku to zvládneš moje maminka to taky zvládla
.
@faraod @Petttulis @banánice
A to jsem zapomněla napsat, že jak byl s holením hotový a prohlížel si to své veledílo, tak utrousil - tak už ji vidím, pipinku
!
No vzhledem k tomu, že nás do porodu ještě nejspíš pár společných holení čeká, tak si ještě užiju… Myslíte, že by pomohlo mu to oplatit a nabídnout mu to na revanš??? ![]()
Tak u nas v 13.tt první UTZ na kterém jsme byli. " plod A bude na90% holčička" následovala prohlídka plodu B a na zaver" no a tohle na 90% chlapeček" můj přítel na to: " fakt jo? Vždyť já tam nic nevidim" a pani doktorka:" no pindíka ještě nemá" ![]()
A trošku mimo téma mě pobavila věta po prvním sexu po porodu:" tomu doktorovi snad donesu flasku skotský jak Tě dobře zašil ![]()
Po posledni prohlidce: ja chci jet na ten screening taky. moje odpoved: vzdyt si se nechtel jit podivat ani ted a pritel na to: ja sem chhtel ale oni rekli " slecna novakova, me nikdo nevolal… ![]()
Já jsem byla na IVF a můj manžel při embryotransferu, když už embryjka pan doktor zavedl tak říká… Pane doktore vy jste stejně rychlej jako já…
Pan doktor málem smíchy spadl ze židličky a mě zakázal se smát ![]()
@xantipi píše:
Já jsem byla na IVF a můj manžel při embryotransferu, když už embryjka pan doktor zavedl tak říká… Pane doktore vy jste stejně rychlej jako já…Pan doktor málem smíchy spadl ze židličky a mě zakázal se smát
@Inuska.pv
no zkusit to můžeš a jsem zvědavá jak pochodíš já bych doma nepochodila ani omylem teda
Bože holky, sice nemám takové vtipné hlášky, ale stojí to za to!!! Fakt super téma…