Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zatím se ten muj moc neprojevuje nebo jsem to zapomněla
ovšem z toho co tu je jsem si málem cvrkla do textilu
![]()
Pritel po tom, co jsem mu ukazala prvni boticky pro mimi-na cca 2mesice: kouknul na ne, zespodu(podrazka)
a povida: „to ale nejsou boty na ven, ze jo“?
@Bramborka85 píše:
Pritel po tom, co jsem mu ukazala prvni boticky pro mimi-na cca 2mesice: kouknul na ne, zespodu(podrazka)![]()
a povida: „to ale nejsou boty na ven, ze jo“?
@Bramborka85
náhodou, tatínek to je velmi praktický! Mého manžela by to ani nenapadlo, že existují nějaké botičky na doma nebo na ven… ![]()
Tak já vás taky trochu pobavím nedávno přišel manžel z hospody malinko poupravený a začal mi vyprávět nějakou historku a já dostala šílený záchvat smíchu no a začalo se mi třást břicho manžel se zarazil chvíli na břicho koukal a pak mi zcela vážně oznámil, že se musím okamžitě přestat smát jinak se malýmu udělá špatně a pozvrací se ![]()
To je fakt bajecne tema, co ti chlapi nevymysli? ![]()
Nas Tonik je zase veecne hlavickou dolu, jsem 25tt, no a manzel se strachuje, ze bude mit prekrvenou hlavu:) rika mu akrobate a uz si z toho dela srandu, ze jakmile vstanu, tak Tonda proste dolu prepadne ![]()
co ty chlapi navymyslí…ten můj má vítr z porodu, když jsme řešili jestli to absolvuje se mnou první jeho myšlenka byla-když oni jsou takový šišatý, od krve a slizu, nemůžu přijít za tři dny až bude čistej a ta hlava se mu narovná
jsem skoro 36tt, takže to máme za pár a k porodu půjde tak jsem zvědavá jaký perly vymyslí na porodnim sále ![]()
Dneska jsem měla strašnou chuť na mléko..A když jsem před přítelem vypila asi druhou skleničku tak mi říká " Já už se ani nedivim že z tebe to mlíko (mlezivo) teče pod tlakem..V tu chvíly mě to fakt dostalo.. ![]()
To jsem se jednou válela na posteli a prislo mi, že manžel na mimi moc nemluví. Břicho si hladil, to jo, ale vic nic. Tak jsem ho pobidla, ať malé něco řekne. On nelenil, strčil mi hlavu do rozkroku a začal něco říkat. Ja na nej vyděšeně - co to děláš?!?
On s udivenym oblicejem a naivitou odvětil - mluvím na ní. To je hlavní komunikační kanal!