Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
silvik88
14.5.13 18:44

To jsem se jednou válela na posteli a prislo mi, že manžel na mimi moc nemluví. Břicho si hladil, to jo, ale vic nic. Tak jsem ho pobidla, ať malé něco řekne. On nelenil, strčil mi hlavu do rozkroku a začal něco říkat. Ja na nej vyděšeně - co to děláš?!?
On s udivenym oblicejem a naivitou odvětil - mluvím na ní. To je hlavní komunikační kanal!

• Citovat
  • Upravit
3787
14.5.13 18:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
14.5.13 20:15

Zatím se ten muj moc neprojevuje nebo jsem to zapomněla :D ovšem z toho co tu je jsem si málem cvrkla do textilu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.5.13 21:05

@silvik88 má pravdu, tatínek :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
28.5.13 10:42

Pritel po tom, co jsem mu ukazala prvni boticky pro mimi-na cca 2mesice: kouknul na ne, zespodu(podrazka) :D :lol: a povida: „to ale nejsou boty na ven, ze jo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
28.5.13 10:49
@Bramborka85 píše:
Pritel po tom, co jsem mu ukazala prvni boticky pro mimi-na cca 2mesice: kouknul na ne, zespodu(podrazka) :D :lol: a povida: „to ale nejsou boty na ven, ze jo“?
:palec: :palec: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.5.13 10:50

Jejej, pěkná diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
28.5.13 11:16

@Bramborka85 :mrgreen: náhodou, tatínek to je velmi praktický! Mého manžela by to ani nenapadlo, že existují nějaké botičky na doma nebo na ven… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
28.5.13 11:24

Tak já vás taky trochu pobavím nedávno přišel manžel z hospody malinko poupravený a začal mi vyprávět nějakou historku a já dostala šílený záchvat smíchu no a začalo se mi třást břicho manžel se zarazil chvíli na břicho koukal a pak mi zcela vážně oznámil, že se musím okamžitě přestat smát jinak se malýmu udělá špatně a pozvrací se :lol:

• Citovat
  • Upravit
646
28.5.13 11:31

@štastná těhotná :-D To je tak krasny s tema mysima :-D mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.5.13 11:41

@KlaraBoch :-D tak to je moc :-D smrtelne bledej, chudak :-D jezisku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.5.13 12:33

To je fakt bajecne tema, co ti chlapi nevymysli? :lol:
Nas Tonik je zase veecne hlavickou dolu, jsem 25tt, no a manzel se strachuje, ze bude mit prekrvenou hlavu:) rika mu akrobate a uz si z toho dela srandu, ze jakmile vstanu, tak Tonda proste dolu prepadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.5.13 13:54

:mrgreen: :mrgreen: co ty chlapi navymyslí…ten můj má vítr z porodu, když jsme řešili jestli to absolvuje se mnou první jeho myšlenka byla-když oni jsou takový šišatý, od krve a slizu, nemůžu přijít za tři dny až bude čistej a ta hlava se mu narovná :lol: jsem skoro 36tt, takže to máme za pár a k porodu půjde tak jsem zvědavá jaký perly vymyslí na porodnim sále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
28.5.13 20:16

Dneska jsem měla strašnou chuť na mléko..A když jsem před přítelem vypila asi druhou skleničku tak mi říká " Já už se ani nedivim že z tebe to mlíko (mlezivo) teče pod tlakem..V tu chvíly mě to fakt dostalo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
28.5.13 21:39

@mikkeilla :jazyk: to je dobrý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie