Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10338
29.4.13 09:36

Jdeme na procházku, povídáme si a manžel mně říká že si chce koupit zátěžovou vestu na běhání a na cvičení(je to taková vesta ve které jsou všude takové kapsičky do které si můžete dát závaží až do 20Kg-nevím jak to lépe popsat :lol: )za chvíli začneme stoupat do kopce. Už mám docela velké břicho, takže po chvíli jsem začala funět jak lokomotiva a po další chvíli i trošku nadávat co to vybírá za náročné trasy…On mně povídá „musíš víc chodit a trénovat“ a já na to „já ti dám trénovat, bych ti přála mít takový pupek a to bysme viděli!“ a on na to „no vidíš, to bych si nemusel kupovat tu zátěžovou vestu“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.4.13 09:49
@LLin píše:
Jdeme na procházku, povídáme si a manžel mně říká že si chce koupit zátěžovou vestu na běhání a na cvičení(je to taková vesta ve které jsou všude takové kapsičky do které si můžete dát závaží až do 20Kg-nevím jak to lépe popsat :lol: )za chvíli začneme stoupat do kopce. Už mám docela velké břicho, takže po chvíli jsem začala funět jak lokomotiva a po další chvíli i trošku nadávat co to vybírá za náročné trasy…On mně povídá „musíš víc chodit a trénovat“ a já na to „já ti dám trénovat, bych ti přála mít takový pupek a to bysme viděli!“ a on na to „no vidíš, to bych si nemusel kupovat tu zátěžovou vestu“ :lol:

Zátěžová vesta zadarmo, co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
29.4.13 10:09

Přesně tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.4.13 10:37

Asi v 8.tydnu jsem s prvni UZ foteckou navstivila brachu, jeho pritelkyni a jejich rocni dceru (!!!), podam male fotecku a rikam, ze bude mit bratrance nebo sestrenici! Bratr se zarazil, rika ‚coze, dej to sem‘, kouka na obrazek a rika ‚co to proboha je, to mas nemocnej zlucnik nebo co?‘.. obe s jeho partnerkou na nej koukame, neverime, on at si prestanem delat pr..l, at mu konecne reknem co se deje! Vysvetlila jsem ze jsem tehotna a on ‚fakt?‘, kouka na fotku a rika ‚a uz vis co to je, abych vedel jestli budu teta nebo strejda?‘ :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
29.4.13 11:05

@Inuska.pv @wra @xantipi
Fakt jsem se pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.4.13 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
29.4.13 11:15
@Petttulis píše:
Večer jsem ho vzbudila vzdycháním..
ON - co je?
JÁ - asi se něco děje
ON - a nebudou to jen pošťáčci? (poslíčci)
:mrgreen: tak to se fakt rechtam!!! :pankac: postacci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
29.4.13 11:24
@2012Mex píše:
Kdyz me v 38 tt brzy rano praskla voda, rikam pritely :" asi me praskla voda" a on na to : " a nepochcala ses?"
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
29.4.13 11:25
@xantipi píše:
Já jsem byla na IVF a můj manžel při embryotransferu, když už embryjka pan doktor zavedl tak říká… Pane doktore vy jste stejně rychlej jako já… :pankac: Pan doktor málem smíchy spadl ze židličky a mě zakázal se smát :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.4.13 13:14

@jita99 to s brachou - tetou/strejdou asi pekne zamavalo :D ja bych tuhle diskusi radsi nemela cist, protoze me od smichu jeste strasne boli bricho a jizva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.4.13 13:26

@jita99 To fakt nemá chybu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.4.13 13:30

2012mex
rvu smichy, dobra hlaska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.4.13 15:48
@MarieOVMUC píše:
Můj manžel, když poprvé cítil pohyby, tak se zarazil a řekl: proboha vetřelec:))

to je asi stejný všude :-) taky poslouchám pořád že mám v břiše aliena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.4.13 06:11

Tak se taky přidám. Můj manžel mi u prvního porodu taky hezky zahlaškoval. Ještě jsem nebyla úplně otevřená a tak jsem musela dýchat krátce, psí dýchání, jistě všechny znáte a on mi povídá: " Pěkně ses to od toho vašeho psa naučila." :D Jinak opravdu super téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8438
30.4.13 08:55

@jita99: tak to je dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie