Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda to jsou někdy perly tady!
ale aspoň je na co vzpomínat. Já si pamatuju jedny známé. ta těhotná slečna požádala svého přítele že by mohli jít na bazén, když je takové vedro a ten její začal vyšilovat jestli je normální a že pokud chce jejich společné dítě utopit, on u toho nebude
Musela mu potom dlouho vysvětlovat že dítě v děloze se opravdu neutopí, když by si šli zaplavat. ![]()
Z dnešního UTZ mám taky perlu. Čekáme s přítelem první mimi a dnes se mnou byl poprvé na velkém UTZ ve 20tt. Když nám doktorka řekla, že váhový odhad je 280g, tak jsem jenom viděla, jak se zarazil.
Když jsme měli po prohlídce, tak se hned ptá:,, Prosimtě a kolik bude mít až se narodí, když už teď má skoro 3kg a to jsi v půlce? Vždyť si říkala, že všem se děti rodí mezi 3-4kg, ne? ![]()
Njn, už je dýl ze školy a převody jednotek mu dělají trochu problém… ![]()
@paradiso Můj gynekolog tvrdí, že bude mít desetinásobek odhadu ve 20. tt. (u prvního se seknul o kilo a půl, malá neměla 3950 g ale 2510 g, u syna se nestrefil o kilo a něco - 425 g a 3000 g).
Jinak převod jednotek pobavil, možná je dál ze školy, ale možná byl jen ve stresu, budoucí tatík. To předešlé jsem uváděla pro případ, že by přítel byl milovník počtů a chtěl to mít nalinkované, ale zároveň pozor na tu možnou odchylku.
Sice to není žádná perlička, ale přítel mi už od začátku vrdil, že u nich v rodině se rodí především kluci, takže on holky prostě neumí..
Pak byl pěkně překvapenej když pan doktor oznámil, že na 99% je to holka.. ![]()
Nebo bylo zajímavé i to, když jsme se teprve o mimčo snažily..Bylo brzké ráno 18.12.2013 a on se vzbudil do práce a tak se na mě podíval a řekl mi „ty jsi stejně už těhotná, já to vím“..Já jsem se rozesmála, protože jsme se snažily teprve si měsíc a přišlo mi to jako hloupost, že bych otěhotněla tak rychle..Ale jen tak pro jistotu jsem si do lékárny šla koupit těhotenský test a výsledek mi vzal řeč asi na půl hodiny.
Zjistily jsme, že jsme ve 3tt. a než jsem šla na první ultrazvuk, tak mi přítel řekl " já stejně vím, že tam máme dvojčata". Ta jeho minulá předvídavost mě trochu vylekala, tak jsem sse doktora pořád ptala jestli si je jistý, že tam je jen jedno mimčo, at se radši ještě jednou pořádně podívá.. ![]()
@mikkeilla můj manžel zase naopak nechápal můj nevěřící výraz, když mi doktor oznámil, že čekáme kluka (u nás se zase rodí jen samé holky) - okomentoval to slovy: "tak snad vím, co dělám ne?
" no, uvidíme za 2 roky, jestli se mu to podaří zopakovat ![]()
Ahojky holky, není to sice perlička ale snad se na něj moc nenaštvete
,
Můj manžel před pár dny řekl, že ženské mají tu mateřskou jako prázdniny, a jsou naštvaní na chlapa, že jim to kazí, když se nechce postarat o dítě…
no já se na něj podívala a začala po něm házet všechno co jsem měla po ruce: dětské knížečky, lahvičku, vlhčené ubrousky i kartáč (ten prý bolel nejvíc
) a ještě jsme se u toho tlemili… Mám pocit, že toho chlapa musím jednoho dne ukamenovat, protože takovéhle hlášky a narážky perlí pořád
Naštěstí vím, že to nemyslí zle…
![]()
Samozřejmě..
někteří chlapi mají občas pocit, že ženská na mateřské dovolené opravdu jen odpočívá a muchlá se s miminkem..
Minule mě strašně boleli záda a nemohla jsem pomalu ani vstát z postele..a přítel přišel z práce a divil se, že není ani umyté nádobí..Myslela jsem, že prasknu vzteky..
ale naštěstí čim dýl jsem těhotná, tak začíná víc chápat.. ![]()
@mikkeilla jo ten můj také chápe to, že to není dovolená, o malou se on samozřejmě ještě nezvládne postarat, bojí se, že jí něco udělá, když ji malinko pevnějc chytne, tak jí říká, že z ní uděla placku jako z té mušky…
Vím, že to nemyslí vážně, ale pobavilo mě to. A jak má takovéhle hlášky, tak už je říká z bezpečné vzdálenosti ode mně… protože říká, že se mně bojí
a vždycky uteče. Naštěstí jsem se jeho drzé prupovídky už naučila rozdýchávat
No je u nás sranda a já jsem matka a manželka tyranka
![]()
U nás se třeba také řešilo, co třeba dělat, když bude dítě zlobit..
Přítel se bude muset pouze zle koukat, protože kdyby dítě plácnul přes zadek, tak by mu ta prdelka ulítla..:D Přítel je tak trošku vypracovanější a má větší ruce, tak doufám, že mu zlý pohled bude stačit.. ![]()
@mikkeilla jj, přesně se toho ten můj také bojí… mám to přesně jako ty, je velký (198cm, 120kg) a má velký pracky, takže když si malou vezme tak ta zmizí v jeho rukách, a tak se bojí, že jí něco udělá
No jestli to bude jako u nás, tak na tatínka se bude usmívat (protože ten dělá opičky) a maminka je ta zlá, co nutí papat a spinkat, když se miminku zrovna moc nechce…
![]()
U nás to bude to samé..
tatínek má sice míň (180 cm a 92 kg) ale i tak..
Když jsem si mysleli, že to bude chlapeček, tak jsem ůplně vyděla, jak u přetahuji pindíka jen já, protože tatínek by mu ho mohl utrhnout..ale i tak vidím jak mimi oblékám jenom já, protože tatínek by ty svoje prsty neprocpal rukávem bodýčka..
a stejně jako u vás budu já ta zlá, protože tatínek dělá taky blbůstky a ksychtíčky. ![]()
Můj přítel měl strach ze sexu, prý do něj přeci nemůže šťouchat, co kdyby se naštval a pak začal šťouchat on jeho
![]()
A hned jeho první hláška byla, když jsem mu oznámila, že čekáme miminko a že máme termín v říjnu, pohotově hned oznámil, že to je teda pěkně blbý, protože bude muset 18tiny zapíjet v zimě
![]()
Mě můj přítel taky pobavil. Od té doby co sem mu řekla že čekáme mimi tak při každém sexu šlo sperma ven. Bylo mi to už pak divný protože to předtím nedělal a zeptala sem se ho proč to dělá. A on mi na to poví :,, To abych ti neudělal další dítě, jedno nám bude bohatě stačit" ![]()