Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vcera vecer se me muj jinak normalni a inteligentní přítel optal NA CO ZE
JE VLASTNĚ TA PLACENTA? A takových perlicek mame ![]()
Můj bývalý, když už jsme měli kluka doma asi 4 týdny, na mě jednou večer zoufale volal že má malej v hlavě díru(fontanela
) a co teda budemem dělat
a současný přítel po skvělým, strašně rychlým porodu naší dcery prohlásil, že jako takhle teda néé, že ani nestihl sníst tu svačinu co si připravil, nestihl koketovat se sestřičkama a že si to celkově vůbec neužil ![]()
Bože, já asi porodím
tak jsem se dlouho nenasmála!!! Můj manžel taky perlí, minulý týden chtěl koupit našemu nenarozenému synovi tatrovku a bačkůrky do školky
Když jsem mu řekla, že to ještě chvíli potřebovat nebude, tak suverénně prohlásil, že si snad s tou tatrovkou může hrát zatím sám, ne? ![]()
Ještě jsem si vzpomněla na historku z prvního screeningu:
Můj muž: A už jde poznat, jaké je to pohlaví?
Doktorka: Ale tatínku, vždyť to miminko má teprve 6 centimetrů!
Můj muž: No vždyť jo, ale z toho 4 cm můžou být víte co…
Doktorka se sestřičkou málem smíchy zbořily ordinaci.
Můj přítel ze srandy svému okolí říká - jestli to bude krásný po mě a chytrý po tobě (já),tak se máme na co těšit
![]()
Já mám jeden přežblept, nedokážu říct „očistky“, vždycky mi z pusy vylezou odpustky. Sranda je to zvlášť před doktorem. ![]()
U nás hlášek taky pár bylo, nejvíc mě utkvěly v paměti ty z porodu, byla jsem na rizikovém v nemocnici, byl večer 12.7. den manželových narozenin (chtěl, aby se narodili na jeho narozky) a já mu volám „táto, rodíme“ a on po minutě ticha „si děláš pr..l“
pak přijel asi za 20 minut (je to 25km) a usnul na porodním sále, no a ráno těsně před porodem, když už byly kontrakce silné, já jsem o něj byla opřená a tlačila jsem, on na mě úplně v klidu „dej bacha a netlač moc, ať Karolínka neskončí na podlaze, já ji chytit nezvládnu“ v tu chvíli mě to odrovnalo a dostala jsem mezi kontrakcema záchvat smíchu ![]()
„díry“ v hlavě (fontanelly) si taky všimnl až po pár měsících a přiběhl úplně vyděšený, co s tím budeme dělat
v těhotenství dětem neřekl jinak než „teroristi“
Na kontrole ve dvacátém týdnu…doktor: Bude to chlapeček…nastávající otec: A na kolik procent to víte jitě??? Doktor: Ještě jsem se nespletl
kouká do průkazky a už chápe nadšení otce. První máme totiž holčičku ![]()
@Inuska.pv píše:
Bože, já asi porodím![]()
![]()
tak jsem se dlouho nenasmála!!! Můj manžel taky perlí, minulý týden chtěl koupit našemu nenarozenému synovi tatrovku a bačkůrky do školky
Když jsem mu řekla, že to ještě chvíli potřebovat nebude, tak suverénně prohlásil, že si snad s tou tatrovkou může hrát zatím sám, ne?
Nám taky už 5 let Jéžišek naděluje dárky pro syna = pro tatínka
![]()
No tak to se mám ještě na co těšit ![]()
Se mnou byl muž na prvním ultrazvuku v 14 týdnu a po kontrole se ještě musel ujistit, když se doktora ptá: „a je tam pouze jedno miminko“ ![]()
Super téma!!!
Můj muž po porodu prohlásil (byl u něj), že pořád neví, jestli to bolí víc, než kopanec do k…
Asi musím příště víc křičet ![]()
@Gabčulka tomu naprosto věřím! Jsem zvědavá, co nás všechno čeká až bude malý nasvětě. Ikdyž čekám jen jednoho vetřelce, tak asi budu mít děti doma 2 ![]()
@Cmochy Ty jo tak hláška tvého chlapa mě hrozně moc rozesmála
![]()
@Maja25 Tak u tý hlášky mi tečou slzy
No borec že si v klidu ještě jedl pizzu ![]()
Holky super téma
Číst to o nějaký měsíc dýl tak smíchny porodím
![]()