Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@opinka píše:
Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku
No, tak to nebyl sám, taky jsem si to kdysi myslela
![]()
Na porodním boxu se mě zeptal kdy už půjdeme na ten porodní box. Já na něj jen "jsme na něm " ![]()
No asi nic moc vtipnyho, ale nekdy minuly tyden sem prisla z prace a pritel na me: tak ukaz bachor… sem teprve asi v devatem tydnu tak si domyslete jakej bachor asi tak muzu mit ![]()
Když jsem byla asi ve 4.měsíci, tak můj muž usoudil, že je třeba nakoupit nějaké věci pro dítě. Vrátil se se světelným mečem (hračka vhodná od 8 let). Upozorňuju, že jsme už věděli, že to bude holčička.
@mooch píše:
Když jsem byla asi ve 4.měsíci, tak můj muž usoudil, že je třeba nakoupit nějaké věci pro dítě. Vrátil se se světelným mečem (hračka vhodná od 8 let). Upozorňuju, že jsme už věděli, že to bude holčička.
Neni to hlasne otce ditete ale hlaska meho otce k vnukovi jez byl tehdy nejakych 35tt v mem brise…tatik (deda) stavel s mym muzem postylku a ja se se svym dinobrichem potloukala kolem a kibicovala… a tatik pri jednom utazeni sroubu kdy mu na hlavu stadla jedna sprusle (postylka je jeste po mem muzi a jeho starsich sourozencich) prohlasil : kufa jeste jsem te „zmetku“ nevidel a uz me mlati do hlavy tvoje postylka" ![]()
nebo ja na mojeho tatku : „tak dedo budes mit vnuka“
muj tatik: „ses si jista?“
ja: hele ten megapinda mu uz fakt neodpadne ani se mu neulomi"
tatik: „a jak to muzes vedet?“ ![]()
tatik videl moji veeelkou kabelu do porodnice a pta se " hele a mas jako vsechno jo? i plesovy saty? umyvaslo? koberce a tak? " ![]()
@mooch píše:
Třeba to užije, ale časem
Moje teď už čtyřletá holčička již několik měsíců velmi zbožňuje SW a světelný meč už taky vlastní ![]()
Mě se přítel ptal, proč ženským roste v těhotenství břicho do předu a neroste třeba na zádech jak hrb. A nebo se mě ptal, kdybych jedla v těhu steroidy, jestli bych porodila „Ramba“ ![]()
@opinka ja jsem si to driv myslela taky ![]()
Ne kvuli tomu ze mininku vznikne pupik od ty snury az se narodi, ake protoze se jmenuje kvuli tomu, ze to vede zevnitr zenskyho pupiku… no, bydlo to nekdy n
a zakladce
U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“
To samé se mi stalo i u nočního přebalování. ![]()
A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli. ![]()
Já když jsem čekala nejstaršího syna, tak jsem nesměla pít horký čaj ani polívku, abych mu prý neopařila hlavu
![]()
Muj byvaly pri provadeni oralniho sexu: „Vojtisku, uz pojd ven“ ![]()
@Octavie píše:
U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“To samé se mi stalo i u nočního přebalování.
A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli.
Hlavně že se nezeptal: