Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
11.4.13 21:21
@opinka píše:
Nevím, jestli to patří do kategorie perliček, ale můj muž si myslel, že dcera je pupečníkem přikurtovaná zevnitř k mému pupíku :mrgreen:

No, tak to nebyl sám, taky jsem si to kdysi myslela :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.4.13 21:23

Na porodním boxu se mě zeptal kdy už půjdeme na ten porodní box. Já na něj jen "jsme na něm " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
11.4.13 21:31

No asi nic moc vtipnyho, ale nekdy minuly tyden sem prisla z prace a pritel na me: tak ukaz bachor… sem teprve asi v devatem tydnu tak si domyslete jakej bachor asi tak muzu mit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.13 21:40

Když jsem byla asi ve 4.měsíci, tak můj muž usoudil, že je třeba nakoupit nějaké věci pro dítě. Vrátil se se světelným mečem (hračka vhodná od 8 let). Upozorňuju, že jsme už věděli, že to bude holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
11.4.13 21:45

@Cmochy opravdu jsi mě na večer dost pobavila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
11.4.13 21:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.4.13 21:51
@mooch píše:
Když jsem byla asi ve 4.měsíci, tak můj muž usoudil, že je třeba nakoupit nějaké věci pro dítě. Vrátil se se světelným mečem (hračka vhodná od 8 let). Upozorňuju, že jsme už věděli, že to bude holčička.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten můj si taky už v těhu prohlížel lego :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
11.4.13 21:53

Neni to hlasne otce ditete ale hlaska meho otce k vnukovi jez byl tehdy nejakych 35tt v mem brise…tatik (deda) stavel s mym muzem postylku a ja se se svym dinobrichem potloukala kolem a kibicovala… a tatik pri jednom utazeni sroubu kdy mu na hlavu stadla jedna sprusle (postylka je jeste po mem muzi a jeho starsich sourozencich) prohlasil : kufa jeste jsem te „zmetku“ nevidel a uz me mlati do hlavy tvoje postylka" :-D

nebo ja na mojeho tatku : „tak dedo budes mit vnuka“
muj tatik: „ses si jista?“
ja: hele ten megapinda mu uz fakt neodpadne ani se mu neulomi"
tatik: „a jak to muzes vedet?“ :-D

tatik videl moji veeelkou kabelu do porodnice a pta se " hele a mas jako vsechno jo? i plesovy saty? umyvaslo? koberce a tak? " :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa W.
11.4.13 21:57
@mooch píše:

Třeba to užije, ale časem ;) Moje teď už čtyřletá holčička již několik měsíců velmi zbožňuje SW a světelný meč už taky vlastní ;)

• Citovat
  • Upravit
1230
11.4.13 21:59

Mě se přítel ptal, proč ženským roste v těhotenství břicho do předu a neroste třeba na zádech jak hrb. A nebo se mě ptal, kdybych jedla v těhu steroidy, jestli bych porodila „Ramba“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.4.13 22:00

@opinka ja jsem si to driv myslela taky :P
Ne kvuli tomu ze mininku vznikne pupik od ty snury az se narodi, ake protoze se jmenuje kvuli tomu, ze to vede zevnitr zenskyho pupiku… no, bydlo to nekdy n :D a zakladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.4.13 22:00

U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“

To samé se mi stalo i u nočního přebalování. :lol:

A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli.  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
11.4.13 22:01

Já když jsem čekala nejstaršího syna, tak jsem nesměla pít horký čaj ani polívku, abych mu prý neopařila hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.4.13 22:01

Muj byvaly pri provadeni oralniho sexu: „Vojtisku, uz pojd ven“ :-D

• Citovat
  • Upravit
13903
11.4.13 22:03
@Octavie píše:
U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“

To samé se mi stalo i u nočního přebalování. :lol:

A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli. :pankac:

Hlavně že se nezeptal:

• co to máš?
  • dítě
  • aha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek