Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3787
20.4.13 14:17
@kacenkab píše:
Ahojky holky, taky přispěju s perličkou :-D
Přítel je vášnivý rybář, když zjistil, že čekáme holčičku, tak se zarazil a prohlásil :,,nojo, to nás to ale vyjde sakra draho, růžový pruty budeme muset nechat vyrobit na míru :-D :-D :-D,, :mavam: :mavam: :mavam:
:lol: :lol: :lol:
@LucaLuca píše:
Můj Merkur.

U nás obojí prohlížím já :-D proto jsem taky chtěla syna :-D

@leene píše:
Teda to jsou někdy perly tady! :D ale aspoň je na co vzpomínat. Já si pamatuju jedny známé. ta těhotná slečna požádala svého přítele že by mohli jít na bazén, když je takové vedro a ten její začal vyšilovat jestli je normální a že pokud chce jejich společné dítě utopit, on u toho nebude :D Musela mu potom dlouho vysvětlovat že dítě v děloze se opravdu neutopí, když by si šli zaplavat. :mrgreen:

no tak to nemá chybu :-D

myslím, že to tak je ve většině rodinách, že tatínek je ten hodný, na hraní a na blbosti a maminka jen na ty protivné věci jako krmení, oblékání, koupání, uspávání, apod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
20.4.13 14:18

@Kachnicka25 tak to jsi měla aspoň něco, se mnou spát nechtěl, že nepoleze malému do jeho teritoria :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
20.4.13 14:54

@katie02 taky mame problem se sexem ted. Nevim co to nektery ty chlapy napada, ze je budou stouchat do hlavy a nebo ze je bude miminko ocumovat… :cert:
Uz nevim, jak mu vysvetlit, ze je to normalni a vsichni v tehu soulozi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.4.13 14:55

Mě se nedávno manžel zeptal, kdy budu chodit na ozvěny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
20.4.13 15:09

@paradiso no někteří jsou takoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.4.13 18:13
@kvaček píše:
Mě se nedávno manžel zeptal, kdy budu chodit na ozvěny

Wostrý no!! :potlesk: :potlesk: :lol:
Jinak přítel taky celý těhotenství tvrdil že nechce, aby prý neublížil malý… No nejdýl mu to vydrželo asi půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.4.13 18:16

@paradiso to nevysvetlis… ja mela malou otocenou koncem panevnim, takze na hlavicku by opravdu nedosahl a stejne nic :(
ale je pravda, ze jsme na to vlitli 3 mesice po porodu a vynahrazujeme si to obdobi pustu. zlobil uz driv, ale rodit jako prvorodicka koncem panevnim :cert: :cert: :cert: ja bych ty doktory :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.4.13 18:57

:lol: :lol: :lol: tedy holky opravdu jste me pobavili!!! Ja jsem ted tehotna- poprvy a jsem teprve ve 3 mesici ale muj muz uz me taky dostal po 1 kontrole se to dr moc nelibilo, bylo moc brzo, mimi jeste nebylo videt na utz a me porad strasne bolelo bricho tak mi hrozil mimideloznim!! Domu jsem dosla uplne vystrasena a chtelo se mi brecet tak mu povidam ze musime cekat ze mozna je to mimodelozni a on: aha (dlouhe premysleni) a co to jako znamena? Jako ze je nekde jinde jo?? tak rikam a ja uz slzy na krajicku ze bych musela na operaci a on hned: tak to je dobry to nam ho presunou na to spravny misto a bude ok ne!!! Lekari v dnesni dobe jsou fakt machri!
byl v ten moment stastnej jak blecha ze to jako bude dobry!! V tu chvili jsem se zacala smat aj kdyz mi bylo fakt mizerne ale vse nakonec dopadlo dobre a mimi se nam za par dni ukazalo!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.4.13 21:33

Smeju se jako pominuta, krasne tema :potlesk:
kdyz odchazi manzel z domu, tak mi jako tehotne s oblibou rika " hezky sed na vejcich" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
21.4.13 16:24

Ještě jsem si vzpoměla na jednu perlu. když jsem byla asi ve 14.týdnu, začla jsem mít placentární krvácení, neb mi placenta sestoupila dolů a dělala neplechu. Tudíž mi z toho vyvázl klidový režim na lůžku. přítel, když volala jeho mamka jak se nám daří, tak jí to všechno vyprávěl (já u toho telefonování nebyla) a ona se asi za 3 dny přihnala s očima navrch a poudá - "bože holka, Radek říkal, že se ti prej posunula děloha??? "
:lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 20:01

Ráno jsem se přitulila k příteli a ještě chvilku pochrupkávali v posteli. Malej se vrtěl v bříšku a přítel za chvíli říká, to je hrozný, ty jsi jak pytel plnej myší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.4.13 21:13

@štastná těhotná hezky:-D uz abych mela taky pohyby, ale to si jeste pekne pockam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
21.4.13 23:57
@štastná těhotná píše:
Ráno jsem se přitulila k příteli a ještě chvilku pochrupkávali v posteli. Malej se vrtěl v bříšku a přítel za chvíli říká, to je hrozný, ty jsi jak pytel plnej myší :D
:lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
22.4.13 00:03
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska… :mrgreen: :mrgreen:

Bože, to mě málem přetrhlo!
Jinak zakladatelko, tohle je skvělý téma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.4.13 00:04

Tak dnes večer mě manžel pobavil. Koupili jsme psí konzervu, kde je napsáno Gravy. Manžel to (jakož to němčinář) přečetl tak jak se to píše a začal vrtět hlavou. Já na to, že se to čte grejvy. On, a co to znamená? Já, že to znamená šťáva (omáčka)…manžel přemýšlí a pak z něj vypadne - takže to že jsi gravidní znamená že jsi šťavnaťoučká :jazyk:, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí