Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Telny ja sem se toho taky strasne bala, ale vis co, tohle nijak neovlivnis, takze se nema cenu trapit ![]()
Jinak ja du 7.kvetna na 1.trimestr. genetiku, tak uz se nemuzu dockat ![]()
@Luca91 Já vím, že to ovlivnit nejde…
…ale prostě je to ve mě mnu..bojím se…
…a přeju, aby všechno dobře dopadlo
…já se těším v utery k doktorce, až pujde vidět srdíčko ![]()
Háša člověk si odskočí s dítětem zaplavat a nakoupit a vy se tu takhle rozepíšete a rozmnožíte. ![]()
@Verunka93 neboj, dětské koutky vím zas já. ![]()
@NNNikol, @KaCinDa, Tevagratuluju a vítejte.
@Lenny.sunny, tohle měla kamarádka u vitamínů taky. Já zobu Gravital a jsem spokojená. Mám jen co 2 hodiny hlad a pak se musím nutit, abych vůbec dojedla, jinak zatím nevolnosti nic, ale co není, může být. Tabulka je super nápad. ![]()
@Lupa a @veupeu zdravím. Určitě to teď dobře dopadne. ![]()
@KaCinDa, klidně si kafčo dej. Když to nebude smrťák. Měla jsem v prvním těhotenství nízký tlak a gynekolog mi doporučoval ráno hned kafe, jak jsem zvyklá, nebo trojku coly. Když nebudeš mít ty kafe 3 denně a vypiješ dost tekutin, ublížit ti to nemůže. Jinak při kojení jsme jela Caro, ale kafe to není, zase bylo fajn na nalévání prsou.
Jinak buďte v klidu, holky, nečtěte o komplikacích v těhotenství. U prvního jsem to hrozně žrala a pak jsem byla na prášky z amniocentézy. Každé těhotensvtí je individuální.
A manžel se dnes prokecnul v práci našemu kmotrovi, takže nejpozději zítra to vědí u nich všichni.
Hlavně, že já to našim ještě tutlám. ![]()
A k věku, každý to má jinak a já třeba ve 20 byla teprve rok s expřítelem. Manžela jsem potkala až na VŠ. Mladým maminkám fandím.
@Telny - Já se taky bojim k doktorce jdu až za týden.. a pořád se bojim že se může přestat vyvíjet.. tak si dělám alespon těhu testy… no nic jinýho zatím doma nezmůžu.. jen doufat…
Jinak termín porodu zatím podle internetu mám 14.12. ale prý se první dítko přenáší týden až 14 dní… tak uvidíme ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 19:05
@Lenny.sunny já to chápu
…taky sem si chtěla dneska jeden udělat, ale přítel na mě zapomněl
takže si ho udelam až zítra…:) tak uvidime…
Taky koukám, jak se to tu rozjelo!
Jinak všem pochopitelně gratuluji!
Já bych měla být 7+6, termín mi vychází 28.11. ale uvidíme, co mi řekne doktorka v úterý
Hášo, se musíme pak domluvit!
Je fajn, že podporuješ mladé maminky, já vypadám tak na třináct
![]()
@Telny - snažím se hodně pít.. a udělala jsem si ho dneska odpoledne a nedošlo mi že ta moc je moc naředěná a ještě tam byla maximálně
půl hodiny protože chodím pořád čůrat.. no blondýna
![]()
@Lenny.sunny Jo? To teda vypadám! Opravdu. Třeba v obchodech mi všude tykají, což mi přijde divný ![]()
@Telny nemysli na škaredé věci! pozitivní myšlení je polovina úspěchu! já už od začátku měla blbé myšlenky a taky se to vyplnilo, takže si užívej sluníčka a těš se na mimi ![]()
jinak holky u mě test stále takový nijaký, takže už tomu moc nedávám
kdy jste vy našly // na testíku?
@Telny je to stres, ale snaž se to potlačit! já šla na KO v 9tt aby našla srdíčko a měla jsem blbé řeči i myšlenky, že ho nenajde… a taky že joo.
@Verunka93 krásné testíky, mě spíš zajímalo jaký den cyklu, nebo po zpoždění MS… já mám dva dny do MS a na testu nic, takže asi další měsíc snažení
@katuska_m já si říkám, že to stejně neovlivním..co se má stát se stane…