Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní -
To máš pravdu… stojí… i když budeme velké valící se koule, které budou hysterický a náladový
no prostě na přeš držku ![]()
Dámy už máme Informační tabulku…
Tak prosím zadejte se tam ať v tom máme přehled ![]()
Ahoj holky, vy jedete, já to s tou naší cácorkou tak nějak všechno nestíhám..
Jinak stále moc nevěřím, že jsem těhu, normálně jsem si musela udělat další test a fakt tam jsou dvě ![]()
Jenom jsem teda zjistila, že ty nové mamatesty a dr max testy jsou tak nějak naprd, jako mám tam dvě čárky, ale jenom než se objeví ta kontrolní, tak to je doba a pak se mi normálně test rozlepoval, takže jsem je vyhodila ak oupila jinou značku..a to jsou ty mamatesty doporučované ![]()
V.
Ahoj, nové mamatesty jsou špatné, navíc mají citlivost 25… já používám lady Max od dr. maxe a jsem s nima spokojená za tu cenu ![]()
Mamatest se mi moc nelibil, ale dr.max jak maji 2ks za tech 30kc cca, tak ten se mi zdal nejlepsi.
Já koupila nějakej cemio či co to bylo a v poho, 2+1 a stál 15 kč
jinak stejný testy jako ty nové Mama jsou i v Teta drogerii, stejnej výrobce, jenom jinak zabalený..
Tak jelikož mi na každým vyšli dvě čárky tak už to nějak neřeším, akorát teda ještě nejsou úplně stejně silné, ale to bude tak ten příští týden až půjdu na kontrolu, tak jsem zvědavá ![]()
Hlavně já to ještě nikomu neřekla, ani manžel. Zjistí to až v pondělí ![]()
V.
Taky mám stejný názor, mamatest se mi odlepoval, i když jsem taky na něj zatím slyšela jen samou chválu, ale musím říct, že ten Lady Max je teda podle mě lepší
Každopádně já abych tomu uvěřila, tak jsem musela okamžitě do lékárny ještě pro digitální ![]()
Háša.
S Mamatestem máte pravdu, poslední várka nestojí za nic. První anonym na stránce jsem psala já, jen jsem se zapomněla podepsat a pak už to úpravu anonymům nenechá. Jsem úplně hotová. Synek prozvracel noc a ráno jsme měli oba průjem.
Ale už je v pohodě a kňučí, že má dietu a nedám mu tohle a tamto. Vyexpedovala jsem ho do postýlky a taky zapadnu. Manžel pochopil a k obědu si objednal pizzu, tak ho čekám jako vysvobození. Navíc mi má dnes ještě dorazit balík pro prcka k svátku. Zítřejší grilovačka u kamarádů taky padla. Hlavně, aby to byla jen jednorázová záležitost.
@Luca91, to je nádhera. ![]()
Prudím tu s tím jen já, ale je nás tu už celkem dost, nechcete udělat uzavřenou skupinu? To bych se hned odinkognitovala.
@Teva, taky jedu na roibosu. Ale u mě je problém, že bych pít vůbec nemusela, tak se nutím.
Na pořádné chození si počkejte, až nám narostou bříška. A pálení žáhy a zadržování vody na konci, to bude. Každopádně to všechno stojí za to.