Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.13 13:10

Jj, když bude uzavřená, tak do toho jdu taky, tady Anonymní II - V.

• Citovat
  • Upravit
371
19.4.13 13:34

Já bych jí taky udělala uzavřenou, aby se tu nemuseli anonymky bát odikognitovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levandulka22
19.4.13 13:51

Ahojky holky, můžu k vám?? Mám na Vás dotaz… V lednu jsme v 6tt přišli o miminko, poté proběhla jedna ms a druhá už nedorazila. nyní jsem 6+4. doktorka mi na UTZ ukázala srdíčko, že už je. viděla jsem ho bušit, ale neslyšela. je to normální?? Měla jsem takovou radost, že jsem byla spokojená s tim, že ho vidim, že plašit začínám až ted a na nic jsem se nezeptala. Na kontrolu jdu za 14dní. Kdyby nebylo srdíčko v pořádku, asi by mi řekla, že???čekám první a moc toho o těhotenství nevím, tak se nezlobte

• Citovat
  • Upravit
1304
19.4.13 14:02

Taky jsem pro uzavřenou, aby se s náma i anonymky mohly otevřeně bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
19.4.13 14:08
@levandulka22 píše:
Ahojky holky, můžu k vám?? Mám na Vás dotaz… V lednu jsme v 6tt přišli o miminko, poté proběhla jedna ms a druhá už nedorazila. nyní jsem 6+4. doktorka mi na UTZ ukázala srdíčko, že už je. viděla jsem ho bušit, ale neslyšela. je to normální?? Měla jsem takovou radost, že jsem byla spokojená s tim, že ho vidim, že plašit začínám až ted a na nic jsem se nezeptala. Na kontrolu jdu za 14dní. Kdyby nebylo srdíčko v pořádku, asi by mi řekla, že???čekám první a moc toho o těhotenství nevím, tak se nezlobte

Ahoj, vitej! ja myslim, ze by ti urcite rekla, ale nechapu, proc ti ho nedala i poslechnout, snaz se byt v klidu, stejnak ted TY nic neovlivnis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levandulka22
19.4.13 14:24

Ach jo, to kdybych věděla…jen mi s úsměvem řekla, kde co je, ukázala srdíčko a řekla at přijdu za 14 dní…

• Citovat
  • Upravit
1304
19.4.13 15:06
@levandulka22 píše:
Ach jo, to kdybych věděla…jen mi s úsměvem řekla, kde co je, ukázala srdíčko a řekla at přijdu za 14 dní…

Uvidíš, že to bude v pořádku, kdyby to bylo špatně, stoprocentně by ti to řekla. Vůbec nestresuj a užívej si krásně těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.13 15:13

HAAAAALÓÓÓÓÓÓ .............................

Tak dámy :kytka: můžete přejít do naší nové SOUKROMÉ DISKUZNÍ SKUPINKY :potlesk: :jazyk: ;)

https://www.emimino.cz/…inek-147859/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.4.13 07:35

Holky dneska konečně 2 plné // už jsem ani nedoufala že se vybarví a že budu mít pořád světlé. A to nesmím ani nikomu říct, to je děs. Aspoň, že tady se můžu svěřit s radostí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.13 07:44

Ahojky, kolikátý DPO máš plnou čárku a na jakém testu :-)… zrovna to taky řeším, jsem 18 dní po ovulaci a stejná pořád není :(.. testuju Lady Max od Dr. Maxe.
Jinak krásnou neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
20.4.13 07:59

Zdravím děvčata, tak já testovala včera z večerní a už mám taky krásné dálnice, takže jsem taky moc ráda, že už to jde pořádně vidět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.4.13 08:03

@Lupa Já mám tak 18-19 DPO dneska jsem dělala poprvé lady max a byla tam plná předtím byly nějaké neznámé, možná to je i tím že předtím jsem dělala tak kolem 4.30 a dnes až v 7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.4.13 08:12

@Lupa A jak jsi poznala že jsi měla ovulaci? Podle kalkulačky nebo sis dělala test? Mohlo dojít k oplodnění později. A ten test máš požád stejný nebo čárka tmavne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.13 08:32

Já dělala každý den ovu testy, protože jsem brala clostilbegyt, takže vím, že jsem měla ovu buď 2. nebo 3. 4… oba dny byl test pozitivní, oba dny jsme se tulili a navíc 3. jsme se tulili naposled, pak byl přítel na služebce a pak byl nemocnej. A od té doby, co mám pozitivní test se tulit nechce.. bojí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.13 08:59

Háša
@Lenny.sunny, předpokládám, že jsi moderátorem uzavřené skupiny. Mohla bys poprosit adminy, ať tu informační diskusi s údaji o nás zařadí do diskusí uzavřené skupiny? Díky!

levandulko22, ahoj. Třeba má tvůj dr. horší ultrazvuk. Nebo neměl puštěný zvuk. :think: Kdyby bylo něco špatně, říct ti to musí hned. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky