Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.13 09:07

Háša.
Dobré ráno.
Normálně jste mě zblbly a teď jsem si udělala test. Krásné silné //. Poslední MS jsem měla 3.3.

@KaCinDa, to srdíčko právě záleží na dni ovulace v cyklu. ;) Někomu už v 6+ a někomu až v 8+.

@NNNikol, hezky si odpočiň a pak užívej teplíčka.

• Citovat
  • Upravit
Verika1993
18.4.13 12:51

Holky taky vás tak neskutečně bolí prsa? Já jezdím na kole s poštou s každou nerovností to je bolest a to už jsem vyzkoušela 4 podprsenky, si snad nakonec pořídím sportovní :D

• Citovat
  • Upravit
1869
18.4.13 12:55

Verika1993 : Ahojky, kup si tu sportvni, ta je super :) taky ji ted nosim…sice me tak prsa uz neboli, ale mam je hodně citlive, třeba na dotek, nebo kdyz se o neco otřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 13:01

Ahoj holky, můžu se taky přidat. Zatím tedy anonym, ještě jsem nebyla u gyndaře, ale dělala jsem testy a vypadá to, že jsem fakt těhu :) Jsem se fakt divila a nějak tomu nemůžu pořád uvěřit, jednoho špunta mám tedy doma, ale to druhý se nějak nevedlo a ted jsem měsíc brala Gynex a najednou šup a je to tam.

V.

• Citovat
  • Upravit
1869
18.4.13 13:04

Jůůůů gratulujuuu :hug: to jsou krásné čárečky :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 13:07

Díky díky :dance: příští týden půjdu na gyndu, tak snad to bude ok :)

V.

• Citovat
  • Upravit
1869
18.4.13 13:09

Určitě to bylo všechno ok :) já jdu taky. už v uterý :) taky doufam, že všechno bude v pořádku :hug: večer se mi o tom zdálo..že bylo všechno ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 13:20

Háša
Mě teda prsa nebolí, mám je nalitá (což kvituje manžel) a večer těžší. Preventivně už nosím elastickou podprsenku i na spaní. @Verika1993, na tom kole to musí být o dost horší.

@Telny, určitě bude vše OK.

taky anonymní V., vítej. Čárky máš výstavní. :palec: Můžu se zeptat, kolik je špuntovi? Příští týden jdu taky poprvé.

• Citovat
  • Upravit
1869
18.4.13 13:23

Hášo…kéžby…modlím se, aby bylo :hug: a u tebe taky všechno bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 13:38

Holky prsa bolí a jsou těžká… špuntovi bude 20 měsíců :) no a ted bude mít brášku nebo sestřičku.

Uvidím co příští týden dr na to :) ted to stejně nemá smysl, s malou bych to zítra nestihla a pak víkend, takže příští týden to jistí

V.

• Citovat
  • Upravit
795
18.4.13 13:57

Anonym V. moc gratuluju! :)

Telny: taky jdu v úterý na gyndu :)

ale už podruhé, tak jsem z toho nervózní, poprvé mi jen dělal ultrazvuk (ale ne klasický na břicho, ale dával mi takovou tyčku dovnitř), byla tam vidět krásná černá tečka, ale říkal, že je to dost malé, jen 5mm, tak snad to bude ok. Na internetu i v knížce jsem četla, že 5 mm je v 6tt normální…

Jinak teda prsa mě bolí taky, ale hlavně teda břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
18.4.13 14:03

@Teva jééé…já byla taky na ten,,poševní utz…jestli se to tak dá nazvat :mrgreen: a muj prcek měl 6mm…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verika1993
18.4.13 14:06

Holky taky máte větší žízeň? Já ted vypiju asi 3 litry a pořá mě suší, nevím jestli to patří k příznakům :)

• Citovat
  • Upravit
1869
18.4.13 14:12

Verika1993: jenom bumbej to je zdrave :)..já sice víc nepiju, ale nedostanu do sebe holou vodu, takže si vždycky napustím skoro plny hrnek ledové vody, a tam caknu trošku džusu.. :)…jinak mam chut na studene…třeba na zmrzku :D měla jsem trošku mrožika a byl super! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
18.4.13 14:12

Verika: no když tak nad tím přemýšlím, tak asi jo…hlavně teda chodím častěji na záchod - i v noci - a to je u mě co říct!

Telny - a ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky