Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já piju pořád čaje…co jsem četla, tak zelený a černý by se asi moc neměl, tak si pořád vařím honeybush a rooibos…
@Teva To nevím
doktorka mi to ještě neřekla, ale podle internetové kalkulačky..bych měla být v 7tt..už v sobotu budu začínat 8tt…teda čistě hypoteticky ![]()
Telny: no já to mám taky tak
počítala jsem to podle poslední menstruace. Tak to už ti v út možná bude vidět
, co? ![]()
Mě pozvala doktorka na příští čtvrtek to budu 5+3, myslíte že už bude něco vidět?
Verika1993: No já byla v 5+4 a ještě nebylo, právě to mi říkal, že je to malé…ale myslím, že tak brzy to ještě nebývá vidět…ale taky hodně záleží na tom, kdy jsi měla ovulaci, já nejspíš dost pozdě…
Telny: prosím tě, jak to děláš, že když píšeš někomu, je to jeho jméno modře, podtržené a před tím zavináč?
@Teva Dávám u jeho přízpěvku zmínit, a dole, tam kde pises příspěvek se ti to objeví ![]()
Verika1993: jé já teď myslela, že se ptáš taky na
…tak určitě tam nějaký váček bude ![]()
Ahoj holky, jste zase rozjeté, to je hrůza
Tak pak vkládejte fotky z ultrazvuků, chlubte se ![]()
Já teda žádnou fotku nedostala, ukazoval mi to jen v počítači…ale příště si ji vyžádám!
@Telny - tohle jsem ted našla
Při vaginálním ultrazvukovém vyšetření je již možné zachytit srdeční akci embrya. Tak že jsi to nazvala skoro stejně ![]()
@Verika1993- Jo holka tak to mě bolej úplně strašně…
tak že jsem si koupila sportovní podprsenku a přemýšlím, že si jí budud nosit i v noci…
Neboj já taky hodně piju, cože dříve jsem vypila jednu skleničku za den a dneska 2 litry
… a vymačkávám si do vody citron… jaké mám chutě ![]()
@Teva - Jo na malou chodím taky pořád… a v noci mě to štve nejvíc ![]()
@Lenny.sunny Skoro!
ale měla bych se stydět…
mám střední zdravotnickou školu
ale pšt ![]()