Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě vychází podle kalkulačky na internetu termín 20. 12., takže krásný Vánoční dáreček ![]()
Mi vychází zase na 5.12 To budou ty nejhezčí dárečky pod stromečky
![]()
Děkujem, já doufám, že nám to všem proběhne v pořádku
a jaké máte obtíže?? Já už nemůžu ani kafíčko, což mi dost chybí a nevím čím ho nahradit ![]()
@KaCinDa taky doufám, že to bude všechno v pořádku…právě toho se nejvíc bojím
v uterý jdu na kontrolu..snad mi doktorka řekne jen pozitivní zprávy, třeba že už vidí srdičko
..jinak trpím nevolností…nemám na nic chut…ale jeste jsem nezvracela…diky bohu..snad ani nebudu…
, bolí mě prsa..spíš je mam takové citlivé…a jsem hodně unavena..
..jinak co třeba kávu nahradit meltou? tam kofein neni
..a ty mas jake priznaky?
Ahoj, můžu se taky přidat? V pátek jsem našla //, už to mám potvrzené i od doktora, jsem 6+4…
@Teva gratulace největší
a ehm, můžu se na něco zeptat? co to je to 6 plus 4?
nechci být za pitomečka…ale nějak mi to nic neříká…
tak doufám, že si nebudete myslet, že jsem na hlavu
![]()
Jééé, to nám opravdu hezky všem vychází stejně..po letošních Vánocích budeme Ježíška doslova milovat za takové drobečky ![]()
@Telny - jinak Teva je v 7 tt..6+4 znamená, že má ukončený 6 týden a dále 4 dny ze 7tt., stáří plodu je tedy 4+4.
A k těm nevolnostem: NENÍ MI NIC a nejsem zato upřímně ani ráda
nutí mě to myslet na to, že se něco děje ![]()
@veupeu jůůů děkuju
…tak to bych měla mít taky taky…teda podle internetové kalkulačky..:)..a neboj se..kamoška taky neměla nevolnosti…a zvracela jenom jednou v 5. měsíci a termín má už na konci května a vše je ok ![]()
Jé, teď na to hledím a jsem úplně pitomá! Jsem teprve 5+4
, takže v 6. týdnu
Taky jsem nejdřív nevěděla co to je, ale pročetla jsem tady několik diskusí ![]()
Jinak všem vám taky gratuluju! Vychází nám to nádherně
Tak snad bude všechno v pořádku ![]()
Já zatím nevolnosti moc nemám, ale skoro pořád mě bolí břicho jako při menstruaci a taky prsa…
@Teva to nevadí člověk se překlikne
..já měla posledni Menzes 1.3 takže mi vychází 6+4…:)..tak uvidime co řekne v utery paní doktorka..hrozně se bojím toho zamlklého těhotenství…
všichni řikají, že mám být v klidu…ale když to tady tak čtu…tak nějaký ten červíček je
…
Ja myslim, ze cim driv tim lip. nesnasim ty reci ze je jeste brzo-u generace nasich rodicu to nebylo brzo? vzdyt zacinali pozdeji se sexualnim zivotem, takze to byly v podstate jeste deti…myslim, ze ve 20-ceti uz mame holky trochu rozumu, no ne? jinak Vam holky vsem moc gratuluju!
me to vychazi kolem 16.11.je tu nekdo z prostejovska?