Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zatím se snažim užívat vím to jen já, manžel je na sportovním soustředění na tři týdny tak se mi to nechce sdělovat po telefonu ale já jsem tak ukecaná že je to utrpení držet tajemství.
Háša
Ahoj.
Kde jste všechny? My jsme si včera s prckem parádně užili slunečný den.
@zuzan, to bych asi nevydržela.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? ostatní debaty už jsou tak obsáhlé, že se mi tam nechce cpát
já zatím teda jen váhám. mám dušíka na testu a MS čekám kolem pátku… loni v květnu jsem měla biochemické těhu( vajíčko se oplodnilo ale neuhnízdilo) a v červnu jsem byla opět těhotná ale bohužel srdíčko nebilo, tak jsem v 10 tt byla na revizi
a od té doby jsme se nesnažili, řeším teď svatbu, chci si vše pěkně tip ťop naplánovat
od dubna se opět snažíme a teď se uvidí
@katuska_m Ahojky
a vítej!
Tak hoď fotku, se koukneme
Tvých předchozích zklamání je mi moc líto, snad se to do třetice povede
Já teď maturuju, zařizujeme svatbu a mimi se nám povedlo dřív
(jsme chtěli až po svatbě) Ale nevadí
@Anonymní píše:
Háša
Ahoj.
Kde jste všechny? My jsme si včera s prckem parádně užili slunečný den.@zuzan, to bych asi nevydržela.
Ahoj Hášo, tak my třeba celý víkend zahradničili a pondělí jsem téměř celé prospala
Ale je tu nějak mrtvo, že jo?
Ahojky těhulky
tak jak se všechny máte?
je vám taky tak,,špatně,, jako mi?
…Dneska jsme se chtěli jet podívat s přítelem na ( možná) náš nový byteček…a nejsem schopná…:(ˇ..pořád mi je nevolno..
už aby to přestalo… ![]()
@Verunka93 no foťák nemám, a mobil ty // ne a ne zabrat… budu si muset počkat co se z toho vyvrbí
taky chystáte svatbu? a už máš taky takové nervy jak já?
jinak mě je teda za měsíc 28 let.
@katuska_m Určitě budou sílit
No jo, mám nervy hrozné… Mě je 20, takže trochu míň, ale nevadí ![]()
@Telny Ahojky
Tak mě nevolno je taky pořád, ale alespoň nezvracím, jinak jak mě stále zvlíštně bolí břicho, tak jsem taková jako nafouklá a mám průjem
Někdo tvrdí, že to k těhu patří, tak nevím, ale je to dost nepříjemný
![]()
@Verunka93 Ahojky..
mno já myslím, že jsme na tom úplně stějně
…taky jsem taková nafouklá, občas mám křeč v břiše..taky jsem ještě zatím
a doufám, že ani nebudu..
..a taky mám průjem…
od minuleho tydne mam dole 1,5 kila…skoro nic nejim..na nic nemám chut…
mamka mě furt peskuje at aspon neco sním, ale v krku mam pocit, že je tam plno a nejde to… ![]()
@Telny Tak alespoň nejsem sama
to já mám s tím jídlem někdy den, že vůbec nejím a někdy bych sežrala celou lednici
Teď se chystám na kysaný zelíčko ![]()
@Verunka93 taky mám radost, že v tom nejsem sama
…já dneska měla kompotované mandarinky…a talíř..no dobře 2 talíře
zeleninové polívky
a ted jsem poslala přítele pro nanukáč mrože a koblížky
…já mam třeba na něco chut…a když do toho kousnu, tak mi to roste v puse
a nejradši bych furt ležela a spala.. ![]()
@Verunka93 A bereš nějaké vitamínky?
…já beru calibrum babyplan…zatím…jinak doma mám ještě kys. listovou, nějake dalši centrum atd…ale bojím se jíst tu kys. listovou protože ta je obsažena i v tom babyplanu…tak at toho zase není nějak moc..
@Telny Jé, pošli mi něco!
To jo no, tak já se teď válím v posteli
a je mi fajn… Pročítám akorát diskuze, jak oznámit těhotenství. Naši moc nesouhlasí ani se svatbou, nejraději by byli kdybych měla tři vysoký, kariéru a postaveno, ale už se stalo, a já byla vždy mateřský a rodinný typ, tak tu přemýšlím a špekuluju a honí mě mlsná ![]()
@Telny Já si koupila Chytré miminko, tak jím to. Taky mám ještě listovku, ale někde jsem četla, že se jí můžu i předávkovat, tak jí raději nejím a zobu jen to Chytré miminko. A na kolik tě ten baby plan vyšel a kolik je tam tabletek?
@Verunka93
jasně pošlu holubem
..taky ležím, kukam na pohádku a čtu diskuze..
( i když ty diskuze…četla jsem takové hruzy, že se furt bojím, aby bylo všechno tak jak má..
)…jinak já to doma řekla už 2 den co jsem to zjistila…
ulevilo se mi,..spadl mi kamen ze srdce
…nejřv se moc netvařili a ted mě všichni obletujou
a těší se
…jinak já byla taky vždycky rodinny typ..
maturovala jsem minuly rok a na vysokou mě nevzali
neotevřeli muj obor
…tak jsem to chtěla zkusit letos..
..přihlášky už mam napsane…ale co už… ![]()
@Telny To já chci po maturitě… Když jsme jim oznámili, že se budeme brát, řekli mi, že je brzo, a je to můj první partner a tak… Jsem teda samostatní, máme barák, auta, snoubenec smlouvu v Německu na neurčito, takže po téhle stránce to zvládneme. Ale spíš je bude žrát to, že si nerozjedu kariéru (mě to moc nebere) a navíc, v tomhle státě bych měla problémy i s místem ve fabrice… Tak když úspěšně odmaturuju, tak dostanou fotku z UTZ i s maturitním vysvědčením, nebo až po svatbě nu. ![]()