Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A v kolikátém týdnu jste teda šly na gyndu? Já asi v pondělí zavolám sestřičce a zeptám se, kdy mám teda přijít ![]()
Hanča
Hani jak říkám…
Každá to má jinak…
Ale skoč si tam raději dříve… třeba nejseš ta vyjímka, že jde vidět až později
a hlavně tam budeš ted během 8 měsíců tak často.. že si myslím že ta jedna prohlídka na víc ti neuškodí
Mě si sestřička sama objednala na 6tt ![]()
Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:25
@Telny jé, to je paráda
tak tak. Taky jsem ještě nezvracela, ale nevolno mi tedy je.
snad nebudu zvracet, jsem chtěla mít to bezproblémové těhu
a gratuluji! ![]()
@Lenny.sunny děkuji a samozřejmě gratuluji. A máš nějaké změny?
já už tedy na kontrole byla. Bylo to hned ve středu a dělali mi utz a brali krev. Takže mi i to těhu potvrdili ![]()
@Verunka93 Jo jo…ta blbá nevolnost…už aby to bylo za nama
a já taky samozřejmě gratuluju ![]()
@Verunka93 - Tak to je skvělá zpráva
Tak to já mám zatím jen zvětšená prsa a jsem pořád ospalá
A jinak už to někdo ví?
Holky, tohle je krásné
Objevila jsem to u jiné diskuse. http://www.bonella.cz/…tenstvi.html
Hanča
@Anonymní píše:
@Lenny.sunny To máš pravduAle u spousty žen nešla srdeční akce vidět třeba ještě v 7. týdnu, tak si říkám, ať tam nechodím tolikrát. Ale je zas fakt, že sem tak natěšená, že tam možná půjdu dřív
@Verunka93 Vítej a gratulujuJá krom únavy, motání hlavy, píchání v podbřišku se zatím cítím dobře. A teda doufám, že žádné zvracení nepřijde, u prvního jsem zvracela za celé těhotenství jen 2×.
Hanča
Děkuji
tak mě tedy taky píchá v podbřišku, v noci mě začaly bolet prsa, jen trochu a je mi nevolno. Už jsem přemýšlela, kdy se mám začít mazat, abych neměla strie. Taky jsem si koupila vitamíny pro těhotné. Co vy, mažete nebo berete něco?
@Verunka93 Já zatím mazat nebudu, až se bříško více zvětší a jinak beru listovku Femibion 800 ![]()
Hanča
Já nemažu, v první těhu jsem mazala jen chvilku a žádné strie, bříško mi rostlo od začátku. a beru ted mamavit vitamíny
@Lenny.sunny tak prsa mám stejná, jen mě v noci bolela
ví to samozřejmě snoubenec a nelepší kámoška která rodila vloni v dubnu. Jinak to necháme až po maturitě a po svatbě. Možná až to bude vidět
nechceme aby říkali- jste mladý, dejte to pryč.
zrovna dneska ránko jsem přemýšlela nad mazaním že bych si měla něco koupit..
jinak papám listovku a přemýšlela jsem ještě nad něčím abych měla přísun více potřebných vitamínků…
Nevíte nějaké mazání pro těm strijím i něco na prsa? ![]()
@zanetka2712 já právě v dospívání pár strií měla, tak to nechci podcenit. Já zobu Chytré miminko. Kolik stojí ten Mamavit?
@Verunka93 - Ten samý problém řešíme teď my..
přítel chce svatbu ale já si nejsem jistá zda je to dobrej nápad.. no u našich rodin musíme říct že to bylo neplánované ale kamarádky a moje mamka ví že jsme se snažili 7 měsíců…
Tak že u nás nastane určitě taky dilema… abychom to dali pryč… tak boží..
Ale 100% nejdeme na potrat… je to můj život a já to takhle chci ![]()
@Lenny.sunny To máš pravdu
Ale u spousty žen nešla srdeční akce vidět třeba ještě v 7. týdnu, tak si říkám, ať tam nechodím tolikrát. Ale je zas fakt, že sem tak natěšená, že tam možná půjdu dřív 
Já krom únavy, motání hlavy, píchání v podbřišku se zatím cítím dobře. A teda doufám, že žádné zvracení nepřijde, u prvního jsem zvracela za celé těhotenství jen 2×.
@Verunka93 Vítej a gratuluju
Hanča