Kdo objevil //? Aneb čerstvé maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.13 09:21

@Lenny.sunny To máš pravdu :think: Ale u spousty žen nešla srdeční akce vidět třeba ještě v 7. týdnu, tak si říkám, ať tam nechodím tolikrát. Ale je zas fakt, že sem tak natěšená, že tam možná půjdu dřív :mrgreen:
@Verunka93 Vítej a gratuluju :kytka: Já krom únavy, motání hlavy, píchání v podbřišku se zatím cítím dobře. A teda doufám, že žádné zvracení nepřijde, u prvního jsem zvracela za celé těhotenství jen 2×.
 Hanča

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 09:23

A v kolikátém týdnu jste teda šly na gyndu? Já asi v pondělí zavolám sestřičce a zeptám se, kdy mám teda přijít :think:
 Hanča

• Citovat
  • Upravit
245
12.4.13 09:24

Hani jak říkám… :kytka: Každá to má jinak… :palec: Ale skoč si tam raději dříve… třeba nejseš ta vyjímka, že jde vidět až později :jazyk: a hlavně tam budeš ted během 8 měsíců tak často.. že si myslím že ta jedna prohlídka na víc ti neuškodí ;) Mě si sestřička sama objednala na 6tt :dance:

Příspěvek upraven 12.04.13 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.4.13 09:24

Já byla poprvé v 5+4 tt na gyndě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 09:25

@Telny jé, to je paráda :) tak tak. Taky jsem ještě nezvracela, ale nevolno mi tedy je. :poblion: snad nebudu zvracet, jsem chtěla mít to bezproblémové těhu :-D a gratuluji! ;)
@Lenny.sunny děkuji a samozřejmě gratuluji. A máš nějaké změny? :) já už tedy na kontrole byla. Bylo to hned ve středu a dělali mi utz a brali krev. Takže mi i to těhu potvrdili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.4.13 09:29

@Verunka93 Jo jo…ta blbá nevolnost…už aby to bylo za nama :) a já taky samozřejmě gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:31

@Verunka93 - Tak to je skvělá zpráva :lol: Tak to já mám zatím jen zvětšená prsa a jsem pořád ospalá ;) ;) A jinak už to někdo ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 09:31

Holky, tohle je krásné :kytka: Objevila jsem to u jiné diskuse. http://www.bonella.cz/…tenstvi.html

Hanča

• Citovat
  • Upravit
371
12.4.13 09:32
@Anonymní píše:
@Lenny.sunny To máš pravdu :think: Ale u spousty žen nešla srdeční akce vidět třeba ještě v 7. týdnu, tak si říkám, ať tam nechodím tolikrát. Ale je zas fakt, že sem tak natěšená, že tam možná půjdu dřív :mrgreen:
@Verunka93 Vítej a gratuluju :kytka: Já krom únavy, motání hlavy, píchání v podbřišku se zatím cítím dobře. A teda doufám, že žádné zvracení nepřijde, u prvního jsem zvracela za celé těhotenství jen 2×.
Hanča

Děkuji :) tak mě tedy taky píchá v podbřišku, v noci mě začaly bolet prsa, jen trochu a je mi nevolno. Už jsem přemýšlela, kdy se mám začít mazat, abych neměla strie. Taky jsem si koupila vitamíny pro těhotné. Co vy, mažete nebo berete něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 09:34

@Verunka93 Já zatím mazat nebudu, až se bříško více zvětší a jinak beru listovku Femibion 800 ;)

Hanča

• Citovat
  • Upravit
8283
12.4.13 09:37

Já nemažu, v první těhu jsem mazala jen chvilku a žádné strie, bříško mi rostlo od začátku. a beru ted mamavit vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 09:42

@Lenny.sunny tak prsa mám stejná, jen mě v noci bolela :-D ví to samozřejmě snoubenec a nelepší kámoška která rodila vloni v dubnu. Jinak to necháme až po maturitě a po svatbě. Možná až to bude vidět :-D nechceme aby říkali- jste mladý, dejte to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:43

;) zrovna dneska ránko jsem přemýšlela nad mazaním že bych si měla něco koupit.. :lol: jinak papám listovku a přemýšlela jsem ještě nad něčím abych měla přísun více potřebných vitamínků… :P Nevíte nějaké mazání pro těm strijím i něco na prsa? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.4.13 09:45

@zanetka2712 já právě v dospívání pár strií měla, tak to nechci podcenit. Já zobu Chytré miminko. Kolik stojí ten Mamavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.4.13 09:47

@Verunka93 - Ten samý problém řešíme teď my.. :think: přítel chce svatbu ale já si nejsem jistá zda je to dobrej nápad.. no u našich rodin musíme říct že to bylo neplánované ale kamarádky a moje mamka ví že jsme se snažili 7 měsíců… :* Tak že u nás nastane určitě taky dilema… abychom to dali pryč… tak boží.. :,( Ale 100% nejdeme na potrat… je to můj život a já to takhle chci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí