Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verika tady jsou moje testíky, první je dělaný 11 DPO večer, předposlední je dělaný ve čtvrtek ráno (16 DPO) a dnes je ten poslední (tedy 18 DPO)
@Lupa treba ti to stoupa pomalejs (to hcg),zkus tak za 4-6dni, to uz by mely byt dalnice ![]()
Háša - obávám se že to takhle nejde jedině když tam tu smažu a založim novou uzavřenou… s tím musí souhlasit všichni… Nevadilo by Vám všem zde… když bych jí udělala ještě jednou ale uzavřenou?
díky za odpovědi ![]()
@Lupa píše:
@Verika tady jsou moje testíky, první je dělaný 11 DPO večer, předposlední je dělaný ve čtvrtek ráno (16 DPO) a dnes je ten poslední (tedy 18 DPO)
Já měla taky takové, pořád nic a najednou se mi objevily dálnice. Ale krásně ti čárečky tmavnou
Gratuluju ![]()
@Lupa Ten co máš ty poslední jsem měla před 2 dny a dneska krásné 2// zkus počkat ještě ty 2-4 dny a určitě mít taky budeš
DÁMY SEM UŽ TAKY PROSÍM NEPIŠTE PŘESTĚHUJEME SE DO NAŠÍ SOUKROMÉ DISKUZE…
DÍKY
Ahoj holky, tak se k Vám také dnes ráda přidám…Podle těhu kalkulačky bych měla být 5tt+2, v týdnu jdu na gyndu. Snad to není brzy, ale chci vědět, že je vše v pořádku…myslím tím správné uhnízdění, tam kde má mimi být
Jak jste na tom vy? Kdy jste byly na první prohlídce? Jinak přeji hezkou neděli
![]()