Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
Jsem v 5 týdnu, poprvé těhotná, tudíž ze všeho dost vydřená
a ráda bych založila skupinku, která to má stejně
Bylo by fajn se navzájem podporovat ![]()
Většinou jsou tu skupinky podle termínu porodu, kde jsou na tom budoucí mamky víceméně stejně a můžou se podpořit ![]()
Přeju pohodový těhotenství
@Bejbyy Jé děkuji moc jsi zlatá
zažádala jsem tak uvidím jestli mě vezmou mezi sebe… ![]()
Dobrý den,
zkuste se podívat na výpis skupin zde. Chcete-li si založit vlastní skupinku, můžete tak učinit pomocí tohoto odkazu Přidat novou skupinu.
Přeji pěkný den ![]()
adminka Martina
Zdravím
Čerstvě jsem otěhotněla jsem cca. v 5tydnu, je to trosku šok ale jsme nadšeni poradili by jsme mi prosím co vse me ceka co musim zaridit nez se male narodí a podobne? Jsem registrovana na up jestli to nejak tehotenstvi ovlivni a take kdy zajit k doktorovi…jdu ke gynekologovi poprve a mam z toho trosku strach. Děkuju moc
@Mrs.Grey píše:
ZdravímČerstvě jsem otěhotněla jsem cca. v 5tydnu, je to trosku šok ale jsme nadšeni poradili by jsme mi prosím co vse me ceka co musim zaridit nez se male narodí a podobne? Jsem registrovana na up jestli to nejak tehotenstvi ovlivni a take kdy zajit k doktorovi…jdu ke gynekologovi poprve a mam z toho trosku strach. Děkuju moc
UP nijak těhotenství neovlivní. Jen nedostaneš mateřskou a rovnou půjdeš na 4letý rodičák, pokud to nenapíšete přes manžela.
@ynax jeste manzela nemam
ale on by asik na materskou nechtel
Jinak děkuji, moc se v tomhle nevyzname
@Mrs.Grey to je jedno, prostě lze to přepsat přes otce dítěte a on na rodičák nemusí. Projeď si zdejší diskuze, je to tam dobře popsáno