Nízké HCG 5+3

Anonymní
21.5.15 19:31

Nizke HCG 5+3

Ahoj maminky,
je zde asi vice diskuzi na toto tema, ale starsi a nechce se me nejak prohledavat. Vcera jsem trosku zaspinila, jela jsem na pohotovost vysetrila me dr, delala UTZ, videla jen cosi 3mm, ale nevidela ani gestacni vacek, delala test z krve HCG vyslo 87.
V unoru jsem prodelala revizi, prosly me nasledne 2 MS, posledni MS byla 12.dubna, ovulka byla cca okolo 25.dubna.MS stale nikde, a dneska nespinim,nekrvacim.Na kontrolu jdu v sobotu. Myslite ze muze nastat potrat? Nebo tehu pokracovat??Dekuji za odpovedi,..
Omlouvam se za anonym ale snad chapete, chodi sem hodne znamich.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.5.15 19:31

Jinak vcera jsem byla v 5+3 tt, dneska bych mela byt 5+4tt. Zapomnela jsem dodat.

• Citovat
  • Upravit
6499
21.5.15 19:32

No 87 je opravdu málo na to, aby bylo vidět něco v děloze a aby to odpovídalo týdnu těhotenství. Leda bys otěhotněla tak před 10 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 19:35

@Karleon No sex jsme meli jen 23.4. a 24.4 a 26.4.
Pak uz nebyl sex protoze manzel nebyva doma. Jezdi kamionem. A me pak MS mela prijit 7.5.-9.5.,a od 9.5 mam pozotivni tehu testiky.Tak jsme ani sex neprovozovaly.
Takze spise tehu nebude???HCG rust nemusi uz?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 19:37

@JayLee Taky me prijde ze je male na to ze bych mela byt 5+4tt.
Ale nevim no..MS meska stale.

• Citovat
  • Upravit
59394
21.5.15 19:42
@Anonymní píše:
@Karleon No sex jsme meli jen 23.4. a 24.4 a 26.4.
Pak uz nebyl sex protoze manzel nebyva doma. Jezdi kamionem. A me pak MS mela prijit 7.5.-9.5.,a od 9.5 mam pozotivni tehu testiky.Tak jsme ani sex neprovozovaly.
Takze spise tehu nebude???HCG rust nemusi uz?

tak to je hodně málo pokud jsou pozitivní testy od 9. května :?, to moc dobře nevidim, a le chce to kontrolní odběr jestli hcg klesá? To ani čárka na testu nesílí ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
21.5.15 19:42

Je mi líto, ale myslím si, že se jedná o neprosperující těhotenství. Hcg je opravdu hodně nízké. Já měla hcg v 5+0tt 1036j. Přála bych ti aby to nebyla pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 19:46

Holky ja jsem smirena s tim ze to nebude dobre..Ale nekde jsem i cetla kdysi ze cosi taky na UTZ nebylo nic videt, a HCG maly, a pak bylo i srdicko.
Tak ja nevim, nerikam ze to bude muj pripad, ale pocitam s tim ze bude konec.
Tak snad se zadari priste.
@JayLee Co to je to biochemicke tehu???A kdyby to bylo ono, co me ceka??
MS dojde nekdy sama, nebo mi muzou dat vyvolavacku??Co je lepsi??
Pry to HCG je u kazdeho jine nekdo ho ma nizke a pak tehu je a ma dobry konec.

• Citovat
  • Upravit
6997
21.5.15 19:51

Většinou to bývá tak, že chlapečci mívají HCG na začátku těhu nízké, holčičky vysoké. Důležité je, aby rostlo, myslím, že co třetí den se má hodnota zdvojnásobit. Pokud dostaneš vyvolávačku, prosperující těhotenství se tím naopak ještě víc podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 19:52

@JayLee Ja jdu ted v sobotu na HCG jeste a podle toho se uvidi co bude. A za jak dlouho by se mela MS kdyztak dostavit, protze me opravdu meska dlouho..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 19:52

Ahoj, taky se mi to zda málo…já jsem dnes 5+1 a hcg mám 1225…

Pardon za annonym, je to čerstvé, tak to nechci ještě šířit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 19:53

@johanka139 Takze uvidim v sobotu zda povyrostlo nebo ne.
Jak to myslis, ze kdyz dostanu vyvolavacku ze se to tehu podpori???
A po vyvlovacce se MS ma dostavit za jak dlouho???

• Citovat
  • Upravit
6997
21.5.15 19:57

Vyvolávačka je vysoká dávka progesteronu, který je v těhotenství velmi důležitý pro jeho udržení, pokud těhu zanikne, MS by měla přijít nejlépe do deseti dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 20:01

@johanka139 A pak by jsme se mohli zacit snazit hned???
Hned po MS??Aha, takze kdybych dostala vyvolavacku a MS by nedosla, tak bych mohla byt stale jako tehotna??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 20:06

Holky jeste teda, kdyz by HCG nevyrostlo v tu sobotu a jednalo by se o plany poplach, tak MS by mela dojit kdy??Nechci cekat mesic co mesic na ni..Jestli jsem se ptala a nekdo odpovedel omlouvam se.
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí