Orgasmus v 1. trimestru po IVF

18
21.5.15 15:37

Orgasmus v 1. trimestru po IVF

Zdravím maminky,
chtěla jsem zeptat na intimní otázku. Jsem v 10. týdnu po IVF a mou doktorkou mi bylo řečeno, že pohlavní styk mít můžeme, ale já nesmím mít orgasmus. Je to mé druhé těhotenství, IVF bylo z důvodu odstranění obou vejcovodů. Nešpiním či jiné komplikace nemám. Jen mně zajímalo, zda některé z Vás bylo doporučeno také tak či jste měli pohlavní styk celkem běžně. Na klinice mi žádné zvláštní opatření sděleno nebylo. Případně, zda jste opravdu potratily vlivem pohlavního styku v 1. trimestru. Nenašla jsem žádné informace o tom, zda by to mohlo nějak plod negativně ovlivnit.

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
21.5.15 15:43

@vanessa87 pokud nemáš komoplikace, pak to nechápu ;) jinak orgasmus dětátku neublíží, někde jsem dokonce četla, že i ono pá při orgasmu příjemný pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.5.15 15:44

V čem se liší v 10. týdnu těhotenství po IVF od přirozeného početí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.15 15:45

Já si právě taky říkám, že když nemám žádné problémy, tak bych mohla mít úplně normální režim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.5.15 15:53
@Karleon píše:
V čem se liší v 10. týdnu těhotenství po IVF od přirozeného početí?

v ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 16:33

Po IVF mi nikdo nic takového neříkal. Ano, prvních 14 dní po ET bez sexu, ale pak už v pohodě. Mimochodem, od ET jsem pak asi až do 12tt mívala samovolné orgasmy během spánku, i v těch prvních 14ti dnech. Byly teda šíííleně bolestivé, ale dělat jsem s tím nic nemohla :lol: M.

• Citovat
  • Upravit
18
21.5.15 16:36

Mně taky říkali po ET 5 dní bez pohl. styku a pak už nic neříkali. Tak děkuji za reakce, uklidnili mně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.5.15 16:38

Orgasmus stáhne dělohu, ztvrdne Ti břicho. Já byla ma hodně rizikovem a orgasmus jsem také nemohla mít. Je to právě kvůli těm stahum, které orovokuji dělohu a mohla bys potratit. Já byla už dále, takže tam bylo riziko silně předčasného porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.15 16:49

@sebaanez a můžu se zeptat z jakého důvodu jsi měla rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.5.15 16:54
@vanessa87 píše:

klidně probíhajícímu těhotenství orgasmus neublíží a dítěti se nic nestane. Jsou riziková těhotenství, kde tvrdne děloha a hrozí předčasný porod a jsou problémy, tam ano, ale běžně probíhajícímu těhotenství orgasmus nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.15 17:02

A v 1. trimestru již může tvrdnout břicho? Já prostě žádné komplikace nemám, je mi dobře, nezvracím, nic. Podle mně berou preventivně ten 1. trimestr po IVF jako rizikové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.5.15 17:07
@vanessa87 píše:
A v 1. trimestru již může tvrdnout břicho? Já prostě žádné komplikace nemám, je mi dobře, nezvracím, nic. Podle mně berou preventivně ten 1. trimestr po IVF jako rizikové :think:

sebaaneez ale není v prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.5.15 17:28

Jde jednoduše o to, ze to provokuje dělohu, a nikdo nemůže vědět, jestli zrovna Vám by ty stahy neublizily. Navíc pokud jste po IVF tak záleží z jakého důvodu jste jej podstoupila. Já mám za to, ze doktor jen nechce riskovat potrat, když už se Vám (sice touhkle cestou) zadarilo. Já na Vašem městě bych přešla první trimestr bez riskovani, a az pak bych zkoušela, na co se cítím, nebo necitim. @vanessa87 Přejí hladký průběh těhotenství a krásný porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.5.15 17:29
@terinka4444 píše:
sebaaneez ale není v prvním trimestru.

Ne já už mám skoro ročního chlapecka, ale byl to boj skoro cele těhotenství, takže když řekl doktor nesexovat, žádný orgasmus, tak jsem poslouchala jak putka. Já nejsem člověk, který riskuje, kort když se nejedna jen o me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.5.15 17:31
@vanessa87 píše:

Hematomy, čípek, dráždivá děloha, zastaveny porod v 7 měsíci, v 8 taky, krvaceni, silná mykoza az zanet-hrozici infekce, no des běs :zed: Na porod jsem se vyloženě trasla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí