Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sebaanez píše:
Hematomy, čípek, dráždivá děloha, zastaveny porod v 7 měsíci, v 8 taky, krvaceni, silná mykoza az zanet-hrozici infekce, no des běsNa porod jsem se vyloženě trasla
tak tam je zákaz sexu ale pochopitelný, u zdravého těhotenství bez jediného problému pochopitelný není, zvlášť, když k IVF byl důvod jen to, že nejsou vejcovody ![]()
@sebaanez tak to sis tedy pěkně užila
Gratuluji k chlapečkovi
Já i první těhotenství měla zcela bez komplikací, tak předpokládám, že když nyní byl pouze problém v uchycení na správném místě, tak doufám, že bude vše bez problémů…
Moc děkuji holky ![]()
Nevím, ale já bych radši doktora poslechla. Než si pak něco vyčítala.
Dobré ráno holky zkusím se zeptat. Jsem třetí den po embryotransferu a dnes jsem měla orgasmus ve spánku ( nikdy dřív se mi to teda nestalo), hned mě to vzbudilo a hodně mě bolí teď podbřišek. Myslite že ty by to mohlo nějak negativně ovlivnit to snad se zahnizdujici embryjko?? Děkuji
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky zkusím se zeptat. Jsem třetí den po embryotransferu a dnes jsem měla orgasmus ve spánku ( nikdy dřív se mi to teda nestalo), hned mě to vzbudilo a hodně mě bolí teď podbřišek. Myslite že ty by to mohlo nějak negativně ovlivnit to snad se zahnizdujici embryjko?? Děkuji
Stalo se mi to několikrát
poprvé asi týden po KET a vždycky mě bolel podbrisek. Naposledy se mi to stalo asi v 10tt pak už to ustalo. Připadala jsem si jako blázen, nikdy předním jsem to nezažila ![]()
@Anonymní píše:
Stalo se mi to několikrátpoprvé asi týden po KET a vždycky mě bolel podbrisek. Naposledy se mi to stalo asi v 10tt pak už to ustalo. Připadala jsem si jako blázen, nikdy předním jsem to nezažila
No tak to já taky. Manžel na mě taky hleděl jako na blázna
a právě mě napadlo jestli by ty stahy dělohy nemohly nějak negativně uškodit, obzvlášť když jsem četla, že ty první tři dny jsou nejdůležitější kvůli zahnízdění. Tak snad ne ![]()
@Anonymní píše:
No tak to já taky. Manžel na mě taky hleděl jako na bláznaa právě mě napadlo jestli by ty stahy dělohy nemohly nějak negativně uškodit, obzvlášť když jsem četla, že ty první tři dny jsou nejdůležitější kvůli zahnízdění. Tak snad ne
Pokud se má embryjko chytit, tak se chytne i kdyby jsi dělala bůh ví jaký psi kusy
takže klid