Orgasmus v 1. trimestru po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
21.5.15 17:48
@sebaanez píše:
Hematomy, čípek, dráždivá děloha, zastaveny porod v 7 měsíci, v 8 taky, krvaceni, silná mykoza az zanet-hrozici infekce, no des běs :zed: Na porod jsem se vyloženě trasla :mrgreen:

tak tam je zákaz sexu ale pochopitelný, u zdravého těhotenství bez jediného problému pochopitelný není, zvlášť, když k IVF byl důvod jen to, že nejsou vejcovody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.15 18:43

@sebaanez tak to sis tedy pěkně užila :oops: Gratuluji k chlapečkovi :kytka: Já i první těhotenství měla zcela bez komplikací, tak předpokládám, že když nyní byl pouze problém v uchycení na správném místě, tak doufám, že bude vše bez problémů…

Moc děkuji holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.5.15 19:03

Nevím, ale já bych radši doktora poslechla. Než si pak něco vyčítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 06:49

Dobré ráno holky zkusím se zeptat. Jsem třetí den po embryotransferu a dnes jsem měla orgasmus ve spánku ( nikdy dřív se mi to teda nestalo), hned mě to vzbudilo a hodně mě bolí teď podbřišek. Myslite že ty by to mohlo nějak negativně ovlivnit to snad se zahnizdujici embryjko?? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.20 07:32
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky zkusím se zeptat. Jsem třetí den po embryotransferu a dnes jsem měla orgasmus ve spánku ( nikdy dřív se mi to teda nestalo), hned mě to vzbudilo a hodně mě bolí teď podbřišek. Myslite že ty by to mohlo nějak negativně ovlivnit to snad se zahnizdujici embryjko?? Děkuji

Stalo se mi to několikrát :lol: poprvé asi týden po KET a vždycky mě bolel podbrisek. Naposledy se mi to stalo asi v 10tt pak už to ustalo. Připadala jsem si jako blázen, nikdy předním jsem to nezažila :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.20 07:49
@Anonymní píše:
Stalo se mi to několikrát :lol: poprvé asi týden po KET a vždycky mě bolel podbrisek. Naposledy se mi to stalo asi v 10tt pak už to ustalo. Připadala jsem si jako blázen, nikdy předním jsem to nezažila :)

No tak to já taky. Manžel na mě taky hleděl jako na blázna :D a právě mě napadlo jestli by ty stahy dělohy nemohly nějak negativně uškodit, obzvlášť když jsem četla, že ty první tři dny jsou nejdůležitější kvůli zahnízdění. Tak snad ne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.20 15:59
@Anonymní píše:
No tak to já taky. Manžel na mě taky hleděl jako na blázna :D a právě mě napadlo jestli by ty stahy dělohy nemohly nějak negativně uškodit, obzvlášť když jsem četla, že ty první tři dny jsou nejdůležitější kvůli zahnízdění. Tak snad ne :)

Pokud se má embryjko chytit, tak se chytne i kdyby jsi dělala bůh ví jaký psi kusy ;) takže klid

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky