5týdenní mimi - nazelenalá stolice

1143
1.12.11 06:44

5tydeni mimi-nazelenala stolice

zdravim :mavam: - prosim o rady co znamena nazelenala stolice u 5tydeniho mimca?,? vcera sem zacala pit caj pro kojici maminky-muz to mit z toho,? fakt nevim -driv mel furt do zluta,ted je to spis zelena :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
1.12.11 07:33

Neboj, je to normální a ničemu to nevadí. Jen si teď nevzpomenu, čím to je.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
1.12.11 07:34

A nevis, kolik mlika ti vypije? Nemas moznost si ho nekde prevazit pred a po kojeni? My jsme s dcerou se zelenou stolici bojovaly nekolik mesicu, byla lina tahat a nevypila dost zadniho mlika, takze mela stolici zelenou z toho predniho. Vypila proste jen tolik, aby nemela hlad. O to castejc jsem ji musela kojit, o trihodinovych intervalech jsem si mohla nechat zdat. Ale prospivala, tak jsem to neresila.

Zeptej se doktorky, az pujdete do poradny, ale pokud hezky pribira, tak asi zadny zasadni problem nebude. Vsechny deti proste nejsou otesanci :)

• Citovat
  • Upravit
14475
1.12.11 07:39

Catie mě předběhla :D Zelená stolička - vypije přední mléko a nedostane se tolik na zadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
1.12.11 08:31
Čekatelka píše:
Catie mě předběhla :D Zelená stolička - vypije přední mléko a nedostane se tolik na zadní.

a co stim? jak dlouho musi sat aby se dostal na zadni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
1.12.11 09:05

Zelená stolička může mít asi sto důvodů (snědla jsi něco zeleného (špenát) nebo víc mléčných výrobků, prdíky, stolice dýl v plence, víc předního mléka, nemoc maminky,…), já se s tím zpočátku trápila :zed: , pak jsem zjistila, že se to občas objeví a zase zmizí a mimču to vůbec nevadí. Pokud není mimčo bolavé, ufňukané, přibírá, tak bych pár dní počkala, jestli to přejde. Často je to jen kvůli prdíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.12.11 09:11

Opravdu to může být čímkoliv, my třeba měli zelenou stoličku v době, kdy prostě hodně přibýval, prý si pil jen přední mlíčko, ale to prý obsahuje zase plno jednoduchých cukrů a není to o tom, že by to bylo špatně. Pokud přibýrá je spokoený neřešila bych to. Může to být i kojícím čajem, stravou, vyčkej a hlavně buď v klidu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.12.11 12:59

Naše malá taky měla a příčina byla neznámá. Nicméně to neodeznívalo tak paní doktorka udělala asi po týdnu výtěr. Bezbpolestný, jestli to není náhodou něco infekčního a výsledek byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.12.11 20:14

Ahoj, mám taky 5-ti týdenní miminko a zelená stolice nás trápí už asi 3 dny…prcek mi kaká jen jednou za den a to buhužel teď nazelenale a ještě průjmovitě a pak z něj ke konci dokonce odchází moc pěny…včera jsem s ním byla u mudr, je to prý tím, že má prdíky a strašně se přejídá (přitom nekojím déle než 9 minut, většinou je to těch 5 minut a stačí to), taky přibíráme…a to až neuvěřitelně rychle :zed: týdně 400 gramů a nevím co s tím…snad se to srovná…takhle je už pěkný buřtík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.12.11 06:55
Purelily píše:
Ahoj, mám taky 5-ti týdenní miminko a zelená stolice nás trápí už asi 3 dny…prcek mi kaká jen jednou za den a to buhužel teď nazelenale a ještě průjmovitě a pak z něj ke konci dokonce odchází moc pěny…včera jsem s ním byla u mudr, je to prý tím, že má prdíky a strašně se přejídá (přitom nekojím déle než 9 minut, většinou je to těch 5 minut a stačí to), taky přibíráme…a to až neuvěřitelně rychle :zed: týdně 400 gramů a nevím co s tím…snad se to srovná…takhle je už pěkný buřtík :lol:

ahoj a kolik ma? muj mel pri posledni kontrole-pred 14 dny- 4100g, v utery jdem na kontrolu-po6nedeli tak pocitam ze tech 5000g bude mit taky je peknej cvalda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
2.12.11 10:41

ve středu měl 5500 gramů 8o a včera mu bylo 5 týdnů, tak doufám, že se to už zastaví, jinak z něj bude otesánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí