Zažívací potíže u 4měsíčního miminka

796
30.11.11 17:05

zažívací potíže u 4 měsíčního miminka

Ahoj,potřebovala bych docela poradit.
Dnes je to druhý den, co má syn (4měsíce) asi nějaké zažívací potíže. Nechce jíst, sní toho třetinu než jindy a to ho ještě musím nutit. Do tohp se mu objevil zatím mírnější průjem s jakoby sraženým mlékem, a teď měl už kadění zelený. Celkově je unavený, spavý a má mírně zvýšenou teplotu. Je na umělém mléce (hami).Dnes jsme byli u doktorky, a ta řekla, že pokud se to do několika dní nezlepší, půjde do špitálu.
Chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s těmito problémy u tak malého miminka.
Jaký jste měli průběh?
Jak to dlouho trvalo?
Co pomohlo?
Co jste dávaly jíst?
Kolik toho vaše nemocné děti snědly oproti tomu když byly zdravé?
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
30.11.11 18:19

Ahoj my to u 3 měsíční dcery měly taky a když jsem šla k doktorce řekla mi, že má malá zarudlý krk proto nechce jíst napsala nám sirup Nurofen může se od 3 měsíců a pomohl po podání se jí ulevilo snížila teplota a začala jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
30.11.11 18:29

Ahoj,já ti neporadím nás nic takového nepotkalo.Jen ti chci popřát brzké uzdravení syna.Mám dceru taky 4 měsíce.A tak s tebou soucítím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.11.11 19:16

také jsem nezažila u takového prcka, ale zásada je asi aby měl dost tekutin. Takže bych vyzkoušela třeba čajík s glukopurem nebo jen vodu. Vím že není zvyklý ale to je podle mě základ. Aby prostě pil. Snad mu bude brzy lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.11.11 23:19

ahojky..
I já mám podobný problém,malá má od pátku častější stolici..přibližně při každém jídle,před tím 1 až 2× denně.Skoro nic nepřibrala :,( ,zítra jdu k lékařce a uvidíme jestli od pondělí něco přibrala :,( :,( Také jsem z toho neštastná malá papá kolem 100 sunaru na jednu dávku,zítra máme 3 měsíce,zdá se mi to málo ale až do ted přibírala pěkně…Čajík pije normálně také.Občas se po jídle kroutí jak hadice a žalostivě pláče,je mi jí tak moc líto.Snad to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí