Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,potřebovala bych docela poradit.
Dnes je to druhý den, co má syn (4měsíce) asi nějaké zažívací potíže. Nechce jíst, sní toho třetinu než jindy a to ho ještě musím nutit. Do tohp se mu objevil zatím mírnější průjem s jakoby sraženým mlékem, a teď měl už kadění zelený. Celkově je unavený, spavý a má mírně zvýšenou teplotu. Je na umělém mléce (hami).Dnes jsme byli u doktorky, a ta řekla, že pokud se to do několika dní nezlepší, půjde do špitálu.
Chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s těmito problémy u tak malého miminka.
Jaký jste měli průběh?
Jak to dlouho trvalo?
Co pomohlo?
Co jste dávaly jíst?
Kolik toho vaše nemocné děti snědly oproti tomu když byly zdravé?
Moc díky.
Ahoj my to u 3 měsíční dcery měly taky a když jsem šla k doktorce řekla mi, že má malá zarudlý krk proto nechce jíst napsala nám sirup Nurofen může se od 3 měsíců a pomohl po podání se jí ulevilo snížila teplota a začala jíst.
Ahoj,já ti neporadím nás nic takového nepotkalo.Jen ti chci popřát brzké uzdravení syna.Mám dceru taky 4 měsíce.A tak s tebou soucítím ![]()
také jsem nezažila u takového prcka, ale zásada je asi aby měl dost tekutin. Takže bych vyzkoušela třeba čajík s glukopurem nebo jen vodu. Vím že není zvyklý ale to je podle mě základ. Aby prostě pil. Snad mu bude brzy lépe. ![]()
ahojky..
I já mám podobný problém,malá má od pátku častější stolici..přibližně při každém jídle,před tím 1 až 2× denně.Skoro nic nepřibrala
,zítra jdu k lékařce a uvidíme jestli od pondělí něco přibrala
Také jsem z toho neštastná malá papá kolem 100 sunaru na jednu dávku,zítra máme 3 měsíce,zdá se mi to málo ale až do ted přibírala pěkně…Čajík pije normálně také.Občas se po jídle kroutí jak hadice a žalostivě pláče,je mi jí tak moc líto.Snad to bude dobré…