Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Netusite, kde sehnat nejaky polstar vhodny na krmeni mimca? Nejaky tvrdsi.
Abych ho na nej polozila do sikmy roviny, aby se nedusilo, kdyz hlta. Ten co mam je sice velkej, ale pod hlavickou vznikne dulek, tak je to neefektivni. Napadlo me, jestli by nefungoval polstar hodne nacpanej kulickama. Kojici nemam, jak je to s nim?
Polštář (klasiku obdélník) plněnej polystyrenovýma kuličkama jsem si šila. Používala jsem ho při kojení na podepření lokte. V podstatě kojící polštář typu podkova plněnej tím samým by měl být stejně tuhý a možná líp polohovatelný pro dítě. Ale na krmení (lžičkou už, jestli dobře chápu?) jsem to nezkoušela, měla jsem lehátko.
ahoj, já jsem tedy měla důlek i na kojícím polštáři - nebyl ale moc nacpaný kuličkami. pak jsem si pořídila kojící polštář „my brest friend“, a to bylo úplně o něčem jiném. je tvrdý a na obou stranách má takové „hrbolky“ právě pod hlavičku, která je tak ve zvýšené poloze. byla jsem s ním moc spokojená.
aha, tak jestli jsi myslela krmení lžičkou, tak jsem to špatně pochopila. k tomu by ti ten polštář, o kterém jsem psala, neposloužil
.
tasa píše:
Myslela jsem krmeni flaskou.
tak k tomu by posloužit mohl
. můžeš se na něj podívat na netu a uvidíš, jestli by vám to k něčemu bylo.