Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den všem
tak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát
oplozeno jedno 🙏 a čeká se jestli se bude vyvíjet, měla jsem nezralé bohužel alespoň jeden bojovniček
nyní bojuje 😑zítra prý zavolají jestli to zvládl
a v pondělí či v úterý transfer
setkal se někdo takhle s tím jako já 😍mám nervy na pochodu 👀
@Irča32 píše:
Dobrý den všemtak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát
oplozeno jedno 🙏 a čeká se jestli se bude vyvíjet, měla jsem nezralé bohužel alespoň jeden bojovniček
chápu, že jsi nervozní. Ale ubrat znamínek a smajlíků udělá tvůj příspěvek čitelnější a normálnější.
@Irča32 píše:
Dobrý den všemtak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát
A genetiku u embrya nebudou delat?
@Ahep Vůbec netuším já v tom moc zkušená nejsem dostala jsem jen ráno informací že zítra zase zavolají jestli se vyvíjí nebo ne
Měla jsem oplozené jedno ze šesti. Hned po dvou dnech jsme ho nechali zavést, co taky, vybírat moc nebylo z čeho. Teď jde od září na gympl.
Ale jo, zklamání chápu, u nás bylo umocněno tím, že předem vedli velkohubé kecy, jak to v předchozích CARech dělali blbě a jak, když si u nich připlatím nejmodernější metody oplodnění, toho bude spousta. Pak jen krčili rameny, že se to holt občas stává. Ale ve výsledku - někdo jich má dvacet a nic z toho. A někdo má dítko z nativu - jeden folikul, jedno vajíčko, jedno embryo, jedno dítě. Je to fakt o štěstí hlavně. Držím palce!
@ugluk Já vím děkuji moc, jsem šťastná aspoň za to jedno 🙏 hlavně ať je v pořádku zaplatili jsme si Optimal plus takže to co šlo veškerá péče pro nás a dítko zaplacené je uvidíme je to o přírodě a štěstí musíme doufat že to zvládne ach jo
@Irča32 taky jsem měla problém s velmi nekvalitními vajíčky, pomohla až vitamínová kůra, odblokování pánevního dna a přesto, že mi odebrali jen 2 ks, tak obě embrya došla do 5. dne a teď mě jeden prcek kope v břiše a sourozenec čeká v mrazáku
Někdy je méně, více.
@BrnackaM dnes mi budou volat doufám že to moje embryjko zvládlo bože moc se modlim
@BrnackaM můžete prosím napsat, jaké vitaminy jste užívala a také zajímá to odblokování. Moc krát děkuji ☺️
Samozřejmě na kvalitu vajíček má vliv spousta faktorů. Ale nevěš hlavu, i s jedním se to dá podařit
já měla při prvním odběru myslím 9, transferovaná 2, bez úspěchu, při druhém 13, jeden transfer a jedno zamražené a to jedno stačilo a podařilo se. U mě je nižší kvalita daná věkem. To bude tvůj první transfer? Pokud by se to nepodařilo, je možné, že ti příště navýší dávku hormonů a bude jich víc, ja to tak měla. A s počtem pokusů se úspěšnost zvyšuje, protože tělo už je připravené ![]()
@Zázrakyjsou užívala jsem toho fakt hodně, dobré je přečíst si knížku It starts with the egg. Měla jsem PCOS, takže i to byl velký problém. Brala jsem Ubiquinol, D3,inositol, černou macu, kys. lipoovou a během stimulace pak ještě melatonin. No, určitě jsem na něco zapomněla. Nicméně byla jsem jak chodící lékárna. Odblokování pánevního dna se provádí přes konečník, ideálně po skončené menstruaci a před ovulací a pak se cvičí vždy v mezičase ještě mojžíšovka. Měla jsem mít celkově 6 sezení (každý měsíc jedno), ale stihla jsem jen 4, pak jsem otěhotněla. Co přesně k těm 2 kvalitním vajíčkům nakonec pomohlo se už dnes nedozvím. Ale hlavně, že se zadařilo.
@Lenkalin Zadařilo se lásce moji kvete nám v pondělí bude transfer ne je to můj druhý první neúspěšný teď je to velký bojovniček a dá bůh že už se zadaři děkuji všem
@Irča32 tak doufám, že nám brzy napíšeš, že se prcek zavrtal. Hodně štěstí ![]()