5 vajíček? a oplozené jedno?

84
4.8.23 10:34

5????vajíček ????a oplozené ???? jedno ????

Dobrý den všem :srdce: tak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát 8o oplozeno jedno 🙏 a čeká se jestli se bude vyvíjet, měla jsem nezralé bohužel alespoň jeden bojovniček :srdce: nyní bojuje 😑zítra prý zavolají jestli to zvládl :roll: a v pondělí či v úterý transfer :* setkal se někdo takhle s tím jako já 😍mám nervy na pochodu 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65162
4.8.23 10:47
@Irča32 píše:
Dobrý den všem :srdce: tak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát 8o oplozeno jedno 🙏 a čeká se jestli se bude vyvíjet, měla jsem nezralé bohužel alespoň jeden bojovniček :srdce: nyní bojuje 😑zítra prý zavolají jestli to zvládl :roll: a v pondělí či v úterý transfer :* setkal se někdo takhle s tím jako já 😍mám nervy na pochodu 👀

chápu, že jsi nervozní. Ale ubrat znamínek a smajlíků udělá tvůj příspěvek čitelnější a normálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.8.23 10:55

@vokishka dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.8.23 11:03
@Irča32 píše:
Dobrý den všem :srdce: tak včera proběhla punkce,6folikul 5vajicek, dnes telefonát 8o oplozeno jedno 🙏 a čeká se jestli se bude vyvíjet, měla jsem nezralé bohužel alespoň jeden bojovniček :srdce: nyní bojuje 😑zítra prý zavolají jestli to zvládl :roll: a v pondělí či v úterý transfer :* setkal se někdo takhle s tím jako já 😍mám nervy na pochodu 👀

A genetiku u embrya nebudou delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.8.23 11:04

@Ahep Vůbec netuším já v tom moc zkušená nejsem dostala jsem jen ráno informací že zítra zase zavolají jestli se vyvíjí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
4.8.23 11:13

Měla jsem oplozené jedno ze šesti. Hned po dvou dnech jsme ho nechali zavést, co taky, vybírat moc nebylo z čeho. Teď jde od září na gympl.
Ale jo, zklamání chápu, u nás bylo umocněno tím, že předem vedli velkohubé kecy, jak to v předchozích CARech dělali blbě a jak, když si u nich připlatím nejmodernější metody oplodnění, toho bude spousta. Pak jen krčili rameny, že se to holt občas stává. Ale ve výsledku - někdo jich má dvacet a nic z toho. A někdo má dítko z nativu - jeden folikul, jedno vajíčko, jedno embryo, jedno dítě. Je to fakt o štěstí hlavně. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.8.23 11:17

@ugluk Já vím děkuji moc, jsem šťastná aspoň za to jedno 🙏 hlavně ať je v pořádku zaplatili jsme si Optimal plus takže to co šlo veškerá péče pro nás a dítko zaplacené je uvidíme je to o přírodě a štěstí musíme doufat že to zvládne ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.8.23 23:22

@Irča32 taky jsem měla problém s velmi nekvalitními vajíčky, pomohla až vitamínová kůra, odblokování pánevního dna a přesto, že mi odebrali jen 2 ks, tak obě embrya došla do 5. dne a teď mě jeden prcek kope v břiše a sourozenec čeká v mrazáku :mrgreen: Někdy je méně, více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.8.23 06:45

@BrnackaM dnes mi budou volat doufám že to moje embryjko zvládlo bože moc se modlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.8.23 10:05

@BrnackaM můžete prosím napsat, jaké vitaminy jste užívala a také zajímá to odblokování. Moc krát děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.8.23 10:29

Samozřejmě na kvalitu vajíček má vliv spousta faktorů. Ale nevěš hlavu, i s jedním se to dá podařit ;) já měla při prvním odběru myslím 9, transferovaná 2, bez úspěchu, při druhém 13, jeden transfer a jedno zamražené a to jedno stačilo a podařilo se. U mě je nižší kvalita daná věkem. To bude tvůj první transfer? Pokud by se to nepodařilo, je možné, že ti příště navýší dávku hormonů a bude jich víc, ja to tak měla. A s počtem pokusů se úspěšnost zvyšuje, protože tělo už je připravené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.8.23 10:50

@Zázrakyjsou užívala jsem toho fakt hodně, dobré je přečíst si knížku It starts with the egg. Měla jsem PCOS, takže i to byl velký problém. Brala jsem Ubiquinol, D3,inositol, černou macu, kys. lipoovou a během stimulace pak ještě melatonin. No, určitě jsem na něco zapomněla. Nicméně byla jsem jak chodící lékárna. Odblokování pánevního dna se provádí přes konečník, ideálně po skončené menstruaci a před ovulací a pak se cvičí vždy v mezičase ještě mojžíšovka. Měla jsem mít celkově 6 sezení (každý měsíc jedno), ale stihla jsem jen 4, pak jsem otěhotněla. Co přesně k těm 2 kvalitním vajíčkům nakonec pomohlo se už dnes nedozvím. Ale hlavně, že se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.8.23 11:11

@Lenkalin Zadařilo se lásce moji kvete nám v pondělí bude transfer ne je to můj druhý první neúspěšný teď je to velký bojovniček a dá bůh že už se zadaři děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.8.23 11:23

@Irča32 tak doufám, že nám brzy napíšeš, že se prcek zavrtal. Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.8.23 11:30

@Lenkalin děkuji moc já se určitě ozvu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie