Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Irča32 jak jste tedy dnes dopadli? Doufám, že se transfer uskutečnil ![]()
@BrnackaM píše:
9. den po ET 6 denního embrya není brzo. Vždyť to už má to embryo 15 dní. Kde by tak bylo, pokud už ne dávno uchycené? Sice bych jí to taky moc přála, ale myslím, že je potřeba být realista.
Jojo, mam stejny nazor… nejspis to neklapne, bohuzel. Novy ivf zalezi no… nektery centra chteji cekat alespon 2-3 MS.
Dekuji holky za nazory. Pockam si az na tu krev. Nedelam si nadeje radsi.
Uzivala jsem inj.-Rekovelle+posledni 4 dny pred punkci jeste Ganirelix, kys. listova.
Ted jen Amalgen cipky
Holky tak dnes proběhl konečně transfer 😍 jsem šťastná teď jen ať se pěkně zavrtá láska nase, co jste vše dělali? po transferu? já zatím ležím jen
@Zázrakyjsou děkuji já jsem moc ráda že se uskutečnil teď už jen klid a pohodu ať se pěkně uhnízdí miláček nás
@Irča32 Držím palce, ať se hezky uhnízdí
Já jsem po transferu chytla nějaký moribindus, tak jsem i odpocivala. V CAR mi vystavili neschopenku, tak jsem odpočívat mohla. Samozřejmě v domácnosti a kolem staršího jsem fungovala..ale kvůli nemoci jsem ani nevěřila, že by se mohlo zadarit.
@citlivaduse Já si vzala dovču 😂mám 10dnu leharo po domluvě se Šefkou je moc zlata a vyšla mi vytřít, takže budu odpočívat ať může miláček se uvelebit
@Irča32 nedělala jsem nic extra nebo jinak než normálně a chytl se. Tak přeji hodně štěstí!
@BrnackaM Bolelo vás také po transferu v podbřišku mě to tam trochu bolí na obouch stranách někdy i píchne 😆 🫶
@Irča32 to je úplně normální. Mě to teď píchá občas i v 28tt, toho už se nezbavíš. Spíš to bude už jen horší
To je trénink na porod.
Ženský dnes mi volala doktorka a zvýšila mi dávkování Progesteron besins 200mg brala jsem dva krát denně po dvou a dnes už musím 3krat denně, jelikož po transferu jsem úplně malinko měla špinění světle ruzovonky a píchání v podbřišku jak jsem tu psala 🙏myslíte že je to v pohodě, já se samozřejmě ptala a bylo mi řečeno že mám být v klidu. Co myslíte?
@Irča32 jj, to je běžná praxe. Když ti odeberou vajíčka přímo z folikulů, tak je pak problém s přirozeným progesteronem v těle. Proto se ten progesteron dává, aby se ti nespustila menstruace a embryo mělo čas se uchytit. Bere se to pak až do 12tt. Já jsem dokonce brala 400mg 2× denně, takže víc než ty. Je to naprosto normální postup. Spíš by bylo špatný, kdybys ten progesteron předepsaný neměla. To špinění jsi měla právě asi kvůli tomu, že ta hladina progesteronu kolísala a nebyla úplně dostatečně vysoká, proto ti to navýšila.
@BrnackaM děkuji moc 💝 jste hodná že jste mi to krásné vysvětlila 🫶jsem trocha nervózní jelikož mám před menstruaci zhruba 15.8.tybrdo na moje narozky 40tiny to mám dostat, tak doufám že ta mrcha nedorazí 🙏 🙏 🙏