6 +2 bez ❤️

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
698
31.1.23 15:22

@Lucie_Sx blbost. V 7 tt už akce prostě je. Pokud byla posunutá ovulace, pak samozřejmě jít později. Ale pokud si je jistá ovulací tak nač čekat na 9tt? Aspoň se vyloučí mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.1.23 15:48
@Daisyy1995 píše:
@Lucie_Sx blbost. V 7 tt už akce prostě je. Pokud byla posunutá ovulace, pak samozřejmě jít později. Ale pokud si je jistá ovulací tak nač čekat na 9tt? Aspoň se vyloučí mimoděložní.

Proc? Protoze stres zacatku tehotenstvi fakt nepomuze.
Mimodelozni je vzacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 17:26

@bejuna29 ovulaci přesně nevím, nikdy jsem nehlidala. Ale je pravda ze i TT mi ukázal // až dva dny po vynechání. No uvidíme co přinese další ko. @Lucie_Sx Věř nebo ne nelezla bych tam, jenže jsem měla prevenci a než jsem na ni šla špatně si vypocitala týdny. Takže jsem si tam hrdině nakracela ontyden dřív a od ty doby mě doktor jen kontroluje. Čekala jsem ze třeba si mě pozve až za 3 týdny po tom co tam nic neviděl. Alw bohužel vláčí mě teď na kontroli každý den. No sama bych si nafackovala. Ale teď už zase stres děla svoje :zed:

• Citovat
  • Upravit
125
31.1.23 17:41

Já byla v pátek na potvrzení 7+1 a ❤️ tlouklo jako blázen… řekla bych, že je ještě čas, že ještě není nic ztraceno, záleží kdy byla ovulace jak zde píšou ženy výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
31.1.23 18:38

Já srdíčko 6+2 neměla o týden později krásně tlouklo, chápu tvůj stres, když se mi konečně ulevilo kvůli srdíčku přišlo krvaceni, špinění, teď ležím s hematomem v nemocnici. Jsem 10+6 tak snad to dopadne dobře tobě i mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.23 19:55

Byla jsem poprvé na kontrole 5+6, kde bylo vidět těhotenství v děloze a pak jsem měla přijít přesně za 2 týdny, během toho jsem chytla virózu s horečkou nad 38. Na kontrole 7+6 srdíčko krásně bylo a zatím je vše v pořádku, takže bych hlavu ještě nevěšela, každá jsme jiná a máme to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
31.1.23 20:01

Já v 7. týdnu bez akce, v 9. byla. Cyklus pravidelný 28 dní, ovulace okolo poloviny cyklu. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.2.23 01:34
@Anonymní píše:
@bejuna29 ovulaci přesně nevím, nikdy jsem nehlidala. Ale je pravda ze i TT mi ukázal // až dva dny po vynechání. No uvidíme co přinese další ko. @Lucie_Sx Věř nebo ne nelezla bych tam, jenže jsem měla prevenci a než jsem na ni šla špatně si vypocitala týdny. Takže jsem si tam hrdině nakracela ontyden dřív a od ty doby mě doktor jen kontroluje. Čekala jsem ze třeba si mě pozve až za 3 týdny po tom co tam nic neviděl. Alw bohužel vláčí mě teď na kontroli každý den. No sama bych si nafackovala. Ale teď už zase stres děla svoje :zed:

Tak tam nechod, kdyz nechces.
Fakt, to se nauc, budes to u porodu a pak s miminem potrebovat.
„Pane doktore, nechci sem chodit kazdy den a stresovat se. Dejte mi prosim termin az za 14 dni.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 09:38

Ahoj, taky jsem byla včera, byla jsem objednaná už dva měsíce na kontrolu a mezitím otěhotněla, tak jsem to nerušila, že mi aspoň potvrdí to těhotenství. Podle MS jsem včera byla 6+6 a srdíčko taky nebylo :( co měřil doktor, odpovídá asi 6+2. Gestační váček 22mm a něco uvnitř bylo, ale ještě bez akce. Na další kontrolu jdu za dva týdny… Taky mi říkal že je to buď a nebo. V předchozích těhotenstvích jsem už v 6+6 srdíčko měla, ale plod byl vždy starší, o pár dní napřed. Teď je očividně mladší.. I když oplodnujici sex byl v určitý den, vím to, protože jsme toho víc nestihli, byli jsme pak nemocní.

• Citovat
  • Upravit
2906
1.2.23 09:56

6+2 bylo, ale vedela jsem kdy byla ovulace. Pokud presne nevis nic neni ztracene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 18:18

Ahoj. Jak ja bych chtela mit alespon vacek. Dnes jsem dle MS 6+1 a na UZ jen dutinka 🫤. Za 14 kontrola a rozhodne se, co dal…
Ale jsem alespon rada, ze se dnesnim dnem vyloucilo mimodelozni 🙏🏻. Nicmene 1 ZT mam za sebou 😔.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.23 21:09

No holky nezbývá noc jiného než věřit. U mě se zhoršilo příznaky, je mi na :poblion:, začíná mi spoustu věci smrdet. Bobí je ze to ale není ukazatel prosperujiciho těhotenství.

@Anonymní píše:
Ahoj. Jak ja bych chtela mit alespon vacek. Dnes jsem dle MS 6+1 a na UZ jen dutinka 🫤. Za 14 kontrola a rozhodne se, co dal…
Ale jsem alespon rada, ze se dnesnim dnem vyloucilo mimodelozni 🙏🏻. Nicmene 1 ZT mam za sebou 😔.
@Anonymní píše:
Ahoj, taky jsem byla včera, byla jsem objednaná už dva měsíce na kontrolu a mezitím otěhotněla, tak jsem to nerušila, že mi aspoň potvrdí to těhotenství. Podle MS jsem včera byla 6+6 a srdíčko taky nebylo :( co měřil doktor, odpovídá asi 6+2. Gestační váček 22mm a něco uvnitř bylo, ale ještě bez akce. Na další kontrolu jdu za dva týdny… Taky mi říkal že je to buď a nebo. V předchozích těhotenstvích jsem už v 6+6 srdíčko měla, ale plod byl vždy starší, o pár dní napřed. Teď je očividně mladší.. I když oplodnujici sex byl v určitý den, vím to, protože jsme toho víc nestihli, byli jsme pak nemocní.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.23 21:16
@Anonymní píše:
No holky nezbývá noc jiného než věřit. U mě se zhoršilo příznaky, je mi na :poblion:, začíná mi spoustu věci smrdet. Bobí je ze to ale není ukazatel prosperujiciho těhotenství.

Presne jak pises. Je to bud a nebo. Me prave priznaky vymizely. A po par dnech se zase vratily 😅, ale ne nijak silne.

Tak drzim ✊🏻, at nam to vyjde 🙂

• Citovat
  • Upravit
34322
1.2.23 23:54
@Anonymní píše:

Ona ta vira, ze to je a bude dobry, dokaze opravdu hodne, i kdyz to zni jako nejaka ezo silenost.

Uz jsem tu parkrat psala, mam takovou mantru, ze „vzdycky zaparkuju“. A opravdu se mi deje, ze prijedu na natriskane parkoviste a zrovna nekdo odjizdi.

Ver si trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
12.2.23 17:12

Jak to dopadlo?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...